Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 13:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 18 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Makkide vargused autodest.
PostitusPostitatud: 17.11.2010 18:50 
Kasutaja avatar

mul pole kordagi sisse murtud - ptui ptui ptui , aga isegi kui murtakse , siis kahju pole sest makk maksab tutikana Prismas 400 eeki ja isegi vbolla oleks rõõmus, sest siis saaks uue maki soetada :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 19:25 

Mul viidi eelmine sügis makk ära. Paneel oli kindalaekas. Igatahes vahet pole, kus see oli - tema ei teadnud seda, kuid akna sisse lõi ja tühjade kätega poleks ikka lahkunud. Autodokumendid jms kruvikeerajad ja pahnad jäeti alles. Isegi läikiv kullakarva suitsukarp jäi alles. Ainult makk ja paneel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 21:34 
Eliit

dellu kirjutas:
Võimalik, et ka minu auto viga, aga roscol oli mingi sama teema, et ei saanud uksi lahti.
Igatahes suvel mootorit vahetades auto väljas vedeles, siis keerasin ukse lukku ja pärast enam lahti ei tulnud (aku oli maas). Panin aku peale ja kõik jälle toimis.

Mul oli natuke teine probleem uksega. Seal see mehhanism oli lihtsalt korralikult kinni kiilunud.
Aga mulle tundus kah,et selline süsteem. Kõigepealt saadab signaali pumpa ja siis pump avab. Kuigi loogiline oleks jah,et natuke keerates avab pump,aga rohkem kruttides ka võti ise.

C6 Corvettel muidu huvitav süsteem. Uksed käivad elektriga. Kui aku tühi,siis saab numbrimärgi juurest võtmega pagassi ja seal spets kang juhiukse jaoks. Plus sees istme ääres mehaanilised kangid,et ust avada. Aga see juba räme offtopic.......

Kuna makk veel alles,siis teemasse ei saagi rääkida :D

ptui,ptui,ptui

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 18 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis