Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 50 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: VARASTATUD BMW 525tds 151AVG TARTUS LEITUD!!!!!
PostitusPostitatud: 09.01.2011 17:18 
Kasutaja avatar

Priidik199 kirjutas:
Ju siis olid vargad ka haledad amatöörid. Varastavad auto ning mõtlevad, et ülevärvimisega suudavad sama auto EESTIS maha müüa. :kill

Eks siin vist tõesti erilise professionaalsuse järgi ei lõhna :) Eesti on ikka väga väike.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 17:22 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Priidik199 kirjutas:
Ju siis olid vargad ka haledad amatöörid. Varastavad auto ning mõtlevad, et ülevärvimisega suudavad sama auto EESTIS maha müüa. :kill

Päästis vaid see, et liiga avalikult müüdi. 2-3 kuu pärast nurgataga käest kätte müües polekski seda autot suure tõenäosusega leitud. Isegi kui näiteks ohvri naaber oleks 3 kuu pärast heausklikult selle sama auto ostnud sellisena nagu ta nüüd on, ei oskaks keegi vast arvata, et naaber just sinu vana varastatud autoga sõidab..

Päästis pigem see,et auto müüdi väga jutukale ostjale.Nagu juba eelnevalt kirjutasin,teadsin,et selline auto on ringi liikumas Palamusel juba enne kuulutuse ilmumist. Sellisena nagu ta praegu on,oleksin ta iga kell ära tundnud-värvkatte kvaliteet reedab kohe mingit jama ja sisu on täiesti muutmata jäetud ning seal on mitmeid-mitmeid tunnusmärke,mille järgi oma auto ära tunneksin. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 19:08 
Kasutaja avatar

R.J. kirjutas:
l6vikuningas kirjutas:
aga kuidas varastati? lukke vist ära ei lõhutud kui ütled et said oma võtmega "ostma minnes" käima panna :D

Auto ärandati selle sama auto võtmetega,ehk siis teise komplektiga,mis mul kätte saamata jäi.

midagi sellist ma oletasingi, omal ka mitu korda kasutatud autot ostes omanik teised võtmed endale "unustand", ükskord lausa leidis ammukadunud võtmed eelmine omanik tagantjärele üles, kui ma teda piisavalt motiveerisin (enda võti mul endam ei toimind ja hakkasin talt seda "kadund" võtit tagantjärgi nõudma ja meelitama). Seega jah ohtlik värk kui kõiki võtmeid omale ei saa :uhoh aga siinkohal on see muidugi offtopic, lihtsalt meeldetuletuseks teistelegi, et oluline oleks ikka kõik võtmed üritada enda valdusesse saada koos autoga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2011 00:35 
Kasutaja avatar

R.J. kirjutas:
l6vikuningas kirjutas:
aga kuidas varastati? lukke vist ära ei lõhutud kui ütled et said oma võtmega "ostma minnes" käima panna :D

Auto ärandati selle sama auto võtmetega,ehk siis teise komplektiga,mis mul kätte saamata jäi.

r32 kirjutas:
Täiesti lõpp.. Minu kunagine BMW. Hoian silmad lahti :err

Kellel siis ununes võti enda kätte?

Ma küll lubasin mitte enam läbustada, aga tean juba mitut juhust, kus foorumis peale "vargust" vana või "tulevane" omanik kõvatab ja lubab igati otsida. Kuigi ise on selle kadumise taga. Üleüldse pane nimed uhkelt netti üles, siit nad ära ei kao ja kaa paar aastat hiljem kõigile näha.

Ps, ei süüdista R32!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2011 09:42 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
Kellel siis ununes võti enda kätte?

Ma küll lubasin mitte enam läbustada, aga tean juba mitut juhust, kus foorumis peale "vargust" vana või "tulevane" omanik kõvatab ja lubab igati otsida. Kuigi ise on selle kadumise taga. Üleüldse pane nimed uhkelt netti üles, siit nad ära ei kao ja kaa paar aastat hiljem kõigile näha.

Ps, ei süüdista R32!

Praegusel hetkel pole mul süüdlaste nimed teada- nii kui info käes,annan teada. Niikaua kui pole kedagi süüdi mõistetud,ei saa kedagi ka süüdlaseks pidada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 50 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis