Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ökopunn vs nafta hävitaja
PostitusPostitatud: 21.01.2011 20:17 

Tsiteeri:
et siis peaks ostam võimalikult suure bena mootoriga usa bussi, et äkki kunagi vaja külmikut vedada? et kõik raha läheks kiresti bena peale?

et firmaomanik ostab endale lexuse asemel punni siis peab ta rohkem töötama kui ta oleks lexuse ostnud? või lexusega töötaks 25h?
ja mõned firmaomanikke soov on oma firmat arendada, pannes oma kogu energia sellese, mitte eseimese laekumise järel omale lcd ja autot osta. ning pikad päevad tulevad vaevalt sellepärast et punni liisi maksta

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2011 20:24 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina pakuks ,et kui mingit suuremat värki liikuma on soov panna või liigutada siis ei saagi äkki olla päev 8-17.oo-ni vaid koguaaeg tegeled ja magades puhkad näiteks. jne.
Osad bossid ehk ei peagi midagi absoluutselt tegama näiteks jne.
Mõni boss peab 25h tööd tegema ,et lexus saada teine vanja aga läheb iraaki koristama ja ostab omale lexuse ,mõni hoopis seab ohtu oma elu ,et lexus soetada.Kuda keegi soovib.
Elu ohtu sedmine siis näiteks minna välis misioonile sõtta ,et omale lexus osta kuid paraku misioonil hoopis jalad kaduma lähevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2011 20:30 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
See jutt on ju täiesti õige, seda nimetatakse elukvaliteediks ja ka minu arvates on see midagi, mille eest tasub maksta. Kui aga lapsi vähe, siis mille poolest Aygo takistab seda elukvaliteedi nautimist rohkem või vähem kui Camry (või diisel-Avensis)? Ei sobi panna suuski katusele, jalgrattaid konksu külge raamile, muruniiduki vedamiseks tagaistmeid maha lükata? Elukvaliteedi hulka võiks linnainimene sama hästi lugeda ka võimaluse end IGA PÄEV mugavamalt parkida väiksema autoga.

Ütleks ka sõna sekka. Autot kasutan 90% linnas sõitmiseks, üksi autos. Aga ikkagi ei osta ma väikest punni. Avensisega pole kusagil linnas parkimise või liiklemisega hätta jäänud. Kui see nüüd põhjus, miks selline väike punn endale osta, siis võiks sõitma õppida. Ökonoomsuse kohapealt saan ka kaasa rääkida, nimelt ma ei usu, et linnas lühikesi otsi sõites selle autoga reaalse kütusekulu 5-l 100km kohta saab. Võibolla sooja mootoriga rohelises laines tiksudes jah, aga kindlasti mitte ummikus. Maanteel võib tõesti ca 4l olla aga samas avensis võtab ka maanteel 100-ga sõites 4,6l seega see kuluvahe on ikka niiväike, lisaks möödasõitu teha mingi mikromootoriga on tülikas (kindlasti mitte võimatu, tuleb lihtsalt hoogu võtta enne). Lisaks pole selles autos mingit mugavust ollagi (ei ütle, et Avensis oleks mingi mugavuse etalon, kuigi uus on päris suur, mugav ja vaikne :) ) aga väikeses säästuautos pole korralikku mürasummutustki rääkimata õlaruumist ja kui vaja veel midagi vedada, siis jääb väike auto ikka jänni. Ma saaks ka sellise väikese autoga igapäevaselt sõidud tehtud aga ei taha, sest võibolla 1 kord kuus on vaja sõpru sõidutada vms siis on ikka jama küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2011 21:15 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Osadele meeldivad lihtsalt ühed asjad ,teistele teised.Osad leiavad minides midagi ,mida teised ei leia jne.Muidugi on masinatel vahed arvestades siis masinate erinevaid klasse kuid see ei pea ka 100% kindel olema sest osa minisi võib igasmõttes olla isegi mõne suurema klassi masinaga võrreldavad ,väljaarvatud visuaalne suurus näiteks.Econoomsust jne kas just niiväga ainult tahetakse kui hangitakse omale mini kuid see on ka üks soovidest ustavsti.Mõni ostab aygo just selleks ,et vot see on minule ,mitte ei osta avensist ,sest ta ei näe avensises mitte midagi ,olugig ,et tal võimalik soetada emba kumba.See oli lihtne näide.
Masinate kütte tarbimis harjumisi on eri klassi masinate vahel igasuguseid ja suur,tähtis osa igasugu tulemustel on ka juhtidel,tingimustes,oludes.Jne.
Motors24jas ka juttu pisikesest.
http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Motor ... t+107.aspx

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2011 12:19 
Kasutaja avatar

eelnevalt keegi mainis , et igal masinal on oma funktsioon täita ja selleks see ka soetatakse. Peab nõustuma.
tegelikult ei ole minu asi möliseda, kui 5 lapseline perekond oma mudilased taburetiga Vembutembu maale viljandist transpordib. Kahju on vaadata , aga ma ei lähe neid parklas õpetama, kuidas elama peab.
kui mõni metsamees Miniga päikesesirmideni poriaugus maurab ei puuduta see samamoodi mind.
foorumis on hea möliseda. Kujutage ette nüüd sama pilti tänaval. Prillidega, kiilaspäisusele kalduv hilisteismeline tegelane sõidab prügikasti suuruse aparaadiga teile parklas kõrvale ning üritab teile selgeks teha , et te olete kogu oma elu siiani valesti elanud. ja valesti elamise ainsaks põhjuseks on see , et teie sõidukisse mahub paar inimest rohkem ja lisaks võite ka lapsevankri autosse visata.
Esimese hooga arvaks küll , et inimene on hommikul tabletid võtmata jätnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2011 13:06 

Aga kui suurema sõidukiga tegelane tuleb õpetama ,et mis lugu see siis oleks.Kas seda suurema sõidukiga juhti tuleks siis kuulata hoolega ,olles nagu kooli tunnis.Loodetavasti keegi ei satu kokku oma sõidukist suurema sõiduki ja selle juhiga .
Ma pargikisin oma veel suurema autoga kellegi auto peale kuigi tal on väga suur masin kuid minu omast siiski tunduvalt pisem.Autost väljudes ,astuks alla jäänud masina omaniku peanupu peale siis õla ning edasi põlve peale ja läheks oma teed.
Kui ma lükkan lastekäru ja mõni tuleb oma suurusega asju kehtestama siis .......
Kas minide juhid lükkavad läbi akende motika mehi pikali ja sõidavad veel ülegi jne.
Minule igatahes asjade suurused pole ainutähtsad jne.
Suuremaid masinaid isegi endale silma jäänud rohkem ,kuhu ikka rahavas ära ei mahu .Võrdleks nagu tipptunnil olvate liinibudssidega ,et suur aga võiks veel suurem olla ,et rahvas ära mahuks.
kellel on vaja palju inimesi pidevalt vedada sel oleks õigem tõesti äkki õigem sõiduki sort valida kui endal see soov ka loomulikult.
Kuulame mussi ja vaatame liikuvat pilti ka näitena.Endal omi masinaid niiöelda hoorata ei meeldi väga ka aga eks olukordi tuleb ette kui masin võimaldab ,mitte päris sellised nagu videos ,lihtsalt kui tihti kellegil.Videos jääb mulje ,et juhid peaks muretsema veel suuremad sõidukid ,kui rahva mass samaks jääb

OK kui mõni uue auto omanik ehk tunneb end kõrgemal levelil see ehk mõistetavam võibolla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2011 11:35 
Kasutaja avatar

OT aga selle rohelise peletise taga sõitnud Mercil olid väga armsad tiigrinahksed istmekatted. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 16:25 
Kasutaja avatar

Computech kirjutas:
[Mitte, et ma siin nii väga midagi tõestada tahaks, aga olen pigem see, keda lihtsalt ei koti, mida keegi arvab, mõtleb või ütleb. Ajan oma asja ja soovitan teistel sama teha.

selle lausega oled juba ise teema kokku võtnud ju

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis