C4V6 kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
p.s mu jutt on ajendatud kasutaja "C4V6" väitest, et Öölaulupeo puhul oli tegu lihtlabase joomaüritusega.
Sa nüüd võtsid natuke karmilt sõnasabast kinni ja ma väljendasin ka ennast valesti pisut, ma ei tahtnudki öelda et see lihtlabane "õllesummer" seal oli, lihtslat ma tean, et väga paljud noored läksid sinna lällama lihtsalt

nemad on patrioodid
Saame nüüd ilusti läbi

Eks muidugi leidus ka selliseid inimesi. Leidub igal üritusel paraku ning nende "patriootluse" vastu ei ole kahjuks leiutatud ka ühtegi tõrjevahendit.
Mina tahtsin aga öelda seda, et enamus siiski olid üritusel selleks, et laulda vanu süda soojendavaid laule ning nautida kaaseestlaste seltskonda. Minul näiteks olid küll külmavärinad üle keha kui kõik need tuhanded inimesed koos laulsid laule nagu "Koit" ja "Ei ole üksi ükski maa".
Z!ssu kirjutas:
Ma ei käi õllesummeril kuna see ongi ju pm välja kuulutatud joomaüritus
Pole nagu võrreldavadki üritused ps! olen nõus et öölaulupidu ei olnud kuskilt otsast joomapidu, on grupp inimesi kes käib igal üritusel joomas, paratamatu.Aus olles,
siis rikkus ära küll lällav seltskond kõrval tolle ürituse veidi.Aga üldjuhul ei kurda
No täpselt. Sinna ma tahtsingi jõuda ju oma jutuga
Alati annab ennast nihutada eemale. Eriti veel sellisel suurel alal nagu seda on Lauluväljak