Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 17:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Savikas kongi kihutamiste eest!
PostitusPostitatud: 28.09.2011 20:26 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Ja eeskujusid me järgime?

Tahad öelda et ei ole neid,kes ei järgiks?Paraku on väga paljusid, kes peavad Savisaart oma jumalaks ja eeskäijaks :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 20:27 
Kasutaja avatar

ah minu poolest kah pangu ta kongi istuma , paras tühja pläkutaja on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 21:43 

Eestis on elu ikka päris karm.

Kütuse hinnad üle mõistuse ja kiiruse ületamise eest võib kongi sattuda.
Kas sellist elu Streetracerid Eestis tahtsid.

Järgmine aasta on plaan üle 200hp auto osta, mis ma sellega peale hakkan kui iga väikese asja eest täiega ära keeratakse. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 21:57 

Sõidad võidu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 23:19 
Kasutaja avatar

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 23:58 

peace kirjutas:
Eestis on elu ikka päris karm.

Kütuse hinnad üle mõistuse ja kiiruse ületamise eest võib kongi sattuda.
Kas sellist elu Streetracerid Eestis tahtsid.

Järgmine aasta on plaan üle 200hp auto osta, mis ma sellega peale hakkan kui iga väikese asja eest täiega ära keeratakse. :(

200hp auto nüüd küll eriline kiirenduspill pole, et seda käes ei suuda hoida.
Kui kütte tundub kallis siis osta endale mõni väike disla ja käruta sellega. Siis pole muret, et kiirus kogemata liiga suureks läheb.

Samas ise toetan seda kongi panemist Eestis, kui julged teha tuleb julgeda ka vastutada, mitte vesiste silmade politseauto tagapingil töinata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2011 10:19 
Kasutaja avatar

Kahvel kirjutas:
killer666 kirjutas:
Ja eeskujusid me järgime?

Tahad öelda et ei ole neid,kes ei järgiks?Paraku on väga paljusid, kes peavad Savisaart oma jumalaks ja eeskäijaks :bs

Kusjuures selle savisaare juures ongi huvitav see, et mina ei tea kedagi,kes teaks kedagi, kes teda salliks või pooldaks. Isegi venelaste seast mitte.
Arusaamatu,kustkohast tulevad siis tema valimistulemused.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2011 10:37 
Moderator

TMF kirjutas:
Kusjuures selle savisaare juures ongi huvitav see, et mina ei tea kedagi,kes teaks kedagi, kes teda salliks või pooldaks. Isegi venelaste seast mitte.
Arusaamatu,kustkohast tulevad siis tema valimistulemused.....

Ilmselgelt vanemad generatsioonid ja sealt sa ei saagi vist kedagi väga runda kui sa just pensionäridega ei lävi. Valimistulemuste põhjal elektroonilised hääletused ja nende tulemaused refklekteerivad noorte eelistusi, hiljem sisse tulevad pabervormidel hääled aga vanemat generatsiooni. Kui te mäletate, siis igal valimisel on Savisaar alles üsna hilja oma häältekogused kokku saanud, sega võib ju loogilisi järeldusi teha.

Mis puudutab kihutamist, siis oleme vast kõik seda teinud ja ka vahele selle eest jäänud. Kongi ei tahaks sa ju ise ka minna ja samas seda soovida ka väga ebameeldivale inimesele, on millegi soovimine, mida sa ei taha, et sinuga juhtuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2011 20:16 
Kasutaja avatar

No s*tta selle savipätsiga, mina ka ei salli ei teda ega toobalit ega muid loomi sealt gängist. Kuid siiski, kas see teema oleks siin olemas, kui sarnase teoga oleks korduvalt hakkama saanud Ansip, Laar, Pentus, Mikser, Padar vms? Kes see IRLi tegelane oli, kes Pärnus kangema lõhnaga vahele jäi ja lubegi ei võetud vist ära? Pold siin kuskil teemat, Virgo, magasid siis vä?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2011 20:50 
Kasutaja avatar

Aga tegelikult tekkis mul selline kysimus , et miks te kõik siin seda savipätsi vihkate. Miks te osad siin ansipidt vihkate , või keda iganes. Olete üldse süvenenud ja jälginud uudiseid näiteks v6i neist kellegi seisukohti ilma asjades.

Võin raudselt kihla vedada , et pooled ei tea midagi ja lihtsalt kaiguvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2011 20:50 

killer666 kirjutas:
Aga tegelikult tekkis mul selline kysimus , et miks te kõik siin seda savipätsi vihkate. Miks te osad siin ansipidt vihkate , või keda iganes. Olete üldse süvenenud ja jälginud uudiseid näiteks v6i neist kellegi seisukohti ilma asjades.

:rokib :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2011 21:34 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:

Sa küsid seda sellisel kombel nagu peaks selle taga olema mingi sügavamõteline filosoofia. Igal inimesel oma põhjus. Mõnele ei meeldi ta sellepärast, et sellisel koledal kombel korpulentsel vanamehepässil aitavad kenad näitsikud "vihmavarju" hoida. Mõnele ei meeldi , et peab tema luksusliku tööauto liisingut maksma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.09.2011 08:16 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:

Sa küsid seda sellisel kombel nagu peaks selle taga olema mingi sügavamõteline filosoofia. Igal inimesel oma põhjus. Mõnele ei meeldi ta sellepärast, et sellisel koledal kombel korpulentsel vanamehepässil aitavad kenad näitsikud "vihmavarju" hoida. Mõnele ei meeldi , et peab tema luksusliku tööauto liisingut maksma.[/quote]

Sul on kade meel , tema ümber tiirlevad kenad näitsikud? Ei ole mingi syagvõteline filsoofia.

Lootsingi pigem mingit sellist vastust mis devildeville andis.
Mina isiklikult ei tea sellest savisaarest midagi. Võõra linna linnapea. Keskpartei juht. 90 alguses nii nagu ma olen aru saanud oli ta vist veel Eesti mees , ei tea miks ta nyyd nende diblade poole hoiab. Aga keegi ju peab tegema sedagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.09.2011 09:44 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
killer666 kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Sa küsid seda sellisel kombel nagu peaks selle taga olema mingi sügavamõteline filosoofia. Igal inimesel oma põhjus. Mõnele ei meeldi ta sellepärast, et sellisel koledal kombel korpulentsel vanamehepässil aitavad kenad näitsikud "vihmavarju" hoida. Mõnele ei meeldi , et peab tema luksusliku tööauto liisingut maksma.

Sul on kade meel , tema ümber tiirlevad kenad näitsikud? Ei ole mingi syagvõteline filsoofia.

Lootsingi pigem mingit sellist vastust mis devildeville andis.
Mina isiklikult ei tea sellest savisaarest midagi. Võõra linna linnapea. Keskpartei juht. 90 alguses nii nagu ma olen aru saanud oli ta vist veel Eesti mees , ei tea miks ta nyyd nende diblade poole hoiab. Aga keegi ju peab tegema sedagi.

iseendast rääkides. Ma ei ole kade, kui inimestel on kaunid kaaslased. Inimesi peavadki ilusad inimesed ümbritsema. Lisaks on ilu vaataja silmades. Minu silmis ei ole etsi ümbritesevad piigad just erilised ilu etalonid. Ja kuna nad sellise tegelase ümber tiirlevad siis ka mitte kõige teravamad pliiatsid pinalis, liiga rumalad , et lasta endaga manipuleerida või siis vastupidi võimu ja raha eest valmis kõigeks. Selle pärast kellegi peale kade küll olla ei saa.
Minu silmis on ta lihtsalt s!tt mees. Istub üksinda oma metsatalus ja nuputab , kuidas iga hinna eest võimu ja rahakoti lähedal püsida. Riivab iga oma sõna ja teoga kõiki inimesi , kelles on vähegi ausust järgi jäänud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.09.2011 21:14 
Kasutaja avatar

Savipätsil hoiab valelel poolele.

George Bush ja Vladimir Putin pistetakse sügavkülma. Aastal 2040 äratatakse mõlemad ellu. Putin võtab laualt ajalehe ja hakkab kõva häälega naerma. Bush imestab, mis lahti, haarab ajalehe endale ja teeb suured silmad. Pealkiri ütleb: "USA-s on kommunism". Kuni Putin irvitab, võtab Bush teise ajalehe, pistab veel kõvema häälega naerma ja kargab mööda tuba ringi. Putin ei usu, et miski saaks veel na
. Putin ei usu, et miski saaks veel naljakam olla kui kommunistlik USA, ja rabab lehe Bushi käest endale. Pealkirja näinud, saab ta peaaegu rabanduse: "Rahutused Eesti–Hiina piiril".

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis