tere, õpin tallinna tehnika kõrgkoolis autotehnikat ja kuna esimene aasta hakkab vaikselt lõpule jõudma, siis oleks vaja ka praktikal käia. nüüd ma tahakski teada, et kuhu oleks kõige targem praktikale minna. kuhugi margiesindusse oleks vist kõige uhkem, aga nagu ma olen kuulnud, siis nad seal sulle raha ei maksa ja uusi pille väga palju näppida ka ei lasta, et saab sellist lihtsamat asja teha. samas kuskil väike - ettevõttes saaks natuke raha ka ning võib-olla rohkem erinevaid töid teha, mis oleks just nö põhja alla saamiseks rohkem vajalikud. kas keegi on tänu heale praktikal käimisele ka margiesindusse tööle saanud? lihtsustab see üldse sinna tööle saamist? on ka keegi autotehnikuks õppides hoopis kuskil veokeid või metsatehnikat hooldavas firmas praktikal käinud ja hiljem selle ala peal tööle hakanud? seal peaks need palgad mehhaanikuna ju veel kõrgemad olema, kui kuskil sõiduautode margiesinduses. kuna pärast kooli lõpetamist on mul sel alal kõrgharidus käes, siis sellega saaks ka kuskil esinduses mõnda tähtsamat lipsuga tööd teha. kui margiesinduses praktikal käia mehhaanikuna, kas see lihtsustab sinna selle kõrgema töö peale saamist või peab ennast ikka alt üles töötama? ja ka kui siin on selle ala peal tööandjaid, siis kui palju teie vaatate, kus on inimene praktikal käinud, kui palju see üldse mõjutab?
nii, küsimusi sai nüüd palju ja igasugune info selles osas on teretulnud.
|