Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 115 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Niisama sain trahvi!
PostitusPostitatud: 25.01.2012 21:53 
Kasutaja avatar

whatever kirjutas:
üks suuremat sorti kasutatud lego klotsi diil oli pooleli tegelt, ei tahtnud hiljaks jääda...

kuidagi peab siin foorumis 50 eurot tunnis kätte saama....konkurents on kahjuks kõva...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 01:55 
Kasutaja avatar

whatever kirjutas:
lasin teha omale trahvi? kui poleks kiirmenetlusega nõustunud, koostab ikka protokolli, see läheb siis komisjoni otsustamisele, kuhu pean veel koostama ja saatma vastulause. kui ma tahan, et see vastulause arvestatav ka oleks, mitte lihtsalt mingi "menttid on kukked aia pljad sa valesti vaatasid" kulub selle koostamise peale jälle mega aeg, (esindusest tõend, et lahtise turvavöö hoiatussignaal töökorras, perearsti tõend, et kuulmine korras, tööjuurest gps-i väljavõte selle päeva sõidust jne :D) jääb ikka võimalus, et poleks seda arvestatud ja oleksin ikkagi trahvi saanud. nüüd edasi oleks pidanud kohtus vaidlustama selle jne. selle nussi peale kuluvat oma vaba aega hindasin lihtsalt kõrgemalt kui see paarkümmend euri, mis trahviks kulus.

Tsiteeri:
Õige vastus oleks olnud politseile, et sul on kiire ja näidake pilt ette!

jah neid tõesti huvitab kui kiire sul on ja protokolli koostas ta lähtudes tunnistaja ütlustest (teine politseinik) mitte fotosüüdistuse põhjal.

Ah mida sa jahud. Kui nad tõestada ei suuda, siis poleks ka mingit trahvi saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 02:01 
Kasutaja avatar

Sten-Martin kirjutas:
Tahaks ka 50€ tunnis saada,mis tööd teete??
Aa,ja tööpäev võiks kesta 9-17-ni.
Olen ka trahvi saanud peaaegu niisama.
Paldiski maanteel 150m. enne 70-e märki kiirendasin 70-ni ja kohe märgi tagant kargas välja..Okei,sõitsin 50 alas lubatust kiiremini aga 3 kuuks load ja 6000 eeki trahvi keset ööd ja 150m. enne märki...Tänks.

Siili foori tagant panin e34-ga joonele,e34 tegi pähe,peaaegu ajas ohvitseri alla ja sõitis minema nagu õige mees,kuna e34-ja ei saanud siis võttis minu,ma loll aus kodanik jäin seisma,ootasin 45min. kuna neil oli paar klienti veel,jäin hiljaks,tehti 5000 eeki trahvi ja võeti 2-ks kuuks load.....

Peterburi maanteel sõitsin ütlases kolonnis 70-ga (mingi 7 autot) 2 reas,kõrval sõitis ilma kapotita e36,ees hunnik luksmaastureid, tädike kargas läbi liikluse laveerides minu rea peale nii,et pidin äkkpidurduse tegema,kamandas mind tankla juurde ja tegi 20 eurot trahvi.
Vahtraleht mõjutab neid summasid vist väga palju peaks mainima,esimesed lehega.

Kui sa krooni ajast kirjutad, siis sa pingutad ikka küll natuke üle. +20 lubadust kiiremini ja 6000 krooni trahvi pluss load????
Kiired ja Vihased uut stsenaarium kirjutad???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 15:30 
Kasutaja avatar

Aga vot ei pinguta.
Eks see register oli ka "pingul" mul too aeg aga need olid lihtsalt kõige ajuvabamad trahvid.
Kui hästi läheb siis saan paberitest ka pilte teha..Seda juhul kui leian need.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 16:16 
Kasutaja avatar

eriti ajuvabana küll ei tundu, et sind paldiski mnt mahavõeti, kui sa juba 150 m enne 70 märki kiirendasid. See on linnas sisuliselt kvartal enne märki. Ja kui sa linnapoolt läksid siis jääb selle maa sisse vist isegi üks fooriga ülekäigurada. Seal on patrull ka üsna sageli väljas, mis teeb sellises kohas kiiruse ületamise suhteliselt ajuvabaks ürituseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 23:47 
Kasutaja avatar

Aastaid 3-4 tagasi sai siis paadunud roolijoodikut aidatud. Politsei sõitis vihje peale välja, et joobes juht sõidab. Tuttav oli aga selleks ajaks teeäärde jäänud ning politsei küsimuste peale vastati, et oodatakse kuni keegi kaineks saab. Nii jäigi politsei veidi maad edasi varitsema autot. Tehti mulle kõne ja läksin kainekaks. Sain vaevalt 500m sõita kui politsei maantee kinni piiras autoga ning kontrollima tuldi. Eriti kurjaks läks neil meel kui kaine juht sangas oli. Käidi ümber auto mitu korda ja siis tuli: "Palun tulge autost välja. Vaatake tagumist numbrimärki. Numbrimärgi tuled ei põle!" Juhatati bussi mind ja tuli trahv 3000 eeku. Hiljem avastati veel et vahtralehti polnud ja kirjutati seegi lisaks. Trahviotsust üle andes politsei lausus: "See on Sulle kingitus roolijoodiku aitamise eest." Küsisin veel, et kas siis oleks pidanud laskma tuttaval sõita, mille peale vastati jaatavalt :kill Selline siis politsei suhtumine aastaid tagasi :D

PS: Oleksin võinud trahvi vaidlustada aga isiklikel põhjustel ei teinud seda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 00:35 

calimar kirjutas:
Trahviotsust üle andes politsei lausus: "See on Sulle kingitus roolijoodiku aitamise eest." Küsisin veel, et kas siis oleks pidanud laskma tuttaval sõita, mille peale vastati jaatavalt :kill Selline siis politsei suhtumine aastaid tagasi :D

Tegelikult said sa suht asja eest küll :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 03:12 
Kasutaja avatar

Noh tegelikult siin taandub asi siiski selle roolijoodiku mõistusesse. Kuna tegu paadunud roolijoodikuga, siis ilmselt see trahv ei oleks ka muutnud midagi peale selle, et riigil lihtsalt jäi selle asja eest raha saamata. Tegelikult ikkagi aitas inimene ju asja eest teda. Tol õhtul jälle üks võimalus vähem keegi surnuks või vigaseks sõita. Paadunud joodikut ei muuda ei trahv, ei see shokk, et talle politsei kutsuti, ega ilmselt ka mitte laibad (va ta enda oma).

Ma küll toda isikut isiklikult ei tea, aga lihtsalt teate ju ise kuidas harjumustest on lahti saada. Mis see roolijoodik olemine muud on kui harjumus, et "pole ju varem juhtunud midagi, saan hakkama küll".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 11:24 
Kasutaja avatar

Kurb, et joomisega ja autosõiduga endalgi meenub üks seik. Aastaid aastaid tagasi pidin üks hommik rinkale ESTfieldiga minema, sest seal olid mingi võistlused ja üks auto oli puudu, et saaks eraldi stardi. Esimene start oli mingi kella 2 ajal ja peale 12 otsustasin kohale sõita. Eelmine õhtu sai suvises Pärnu linnas mõnd öölokaali külastatud, kuid hommikune dušš, korralik kõhutäis ja mõnetunnine lebo andis mõista, et võiks sõita küll. Ise elan Pärnu Riia poolses otsas ja rinka on täpselt teiselpool linna. Natuke põdesin küll, et mine tea, aga vast on kõik korras. Jõudsin juba Siimu sillani, kui nägin vilksamisi üle jõe, et Kapteni Baari ees on puhumise reid. Süda hakkas puperdama ja oh õnnetust politseihärra paluski teeäärde rivvi võtta. Mõni hetk hiljem toodi mingi vähe kobedam aparaat ninaette, mis näitas ka numbrit. Number oli 0.12 promilli. Küsiti, et kuidas siis nii, vastasin ausalt, et käisime peol ja juu ei ole korralikult välja maganud. Enesetunne oli kehvapoolne, kuid purjus ma ei tundnud end olevat. Samas minu ees seisis üks papi lumivalge Opel Kadetiga. Vana puhus mingi 0.5 kopikatega. Tema vastus küsimusele palju joonud on oli klass omaette. Vana:" Ah ei palju pole joonud, hommikul tegin klaasi viina." Mul jäi karp jumala lahti. Kuidas sellised inimesed olemas on, ma ei saa aru.

Trahvi sain tollal üüratu 1800 krooni. Õnneks jäi jääknäht väärteo piiresse ja peale seda seika ostsin kohe alkomeetri ja ilma puhumata autosse ei istu, kui eelmine päev on praaznikut peetud. Kusjuures endalegi üllatuseks on teinekord jumala pask olla ja täitsa täis tunne, kuid alkomeeter väidab vastupidist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 11:48 
Moderator
Kasutaja avatar

Noh, öeldaksegi ju, et kui hommikul on scheisse olek, siis oled kaine, kui aga kõik on hästi, siis võib veel kraad sees olla.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 115 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis