Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 26 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Puhkusereisid
PostitusPostitatud: 19.12.2011 02:11 
Kasutaja avatar

Vilnius. Kui Tartu poolt näiteks läheneda, kui kiiresti autoga kohale jõuab. Google Maps annab 7 tundi aga reaalselt. Kuidas on kiirusega-politseiga!?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2011 02:31 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Vilnius. Kui Tartu poolt näiteks läheneda, kui kiiresti autoga kohale jõuab. Google Maps annab 7 tundi aga reaalselt. Kuidas on kiirusega-politseiga!?

Kui ma kell 2 väljun Tartust, siis kuskil 8 olen Vilniuses. Leedus väga politsei ei noki, Lätis aga peab asulaid jälgima...ja enne piiri BAUSKA linnas on 99,9% politsei 10euriseid korjamas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2011 07:52 

highrankin kirjutas:
Domina Coral Bay

Suht OK kompleks. Aiaga piiratud ja seal mingi 5-6 erineva klassi hotelli. Ise olin 5* All Inclusive hotellis, ja ei kurda. Eks see Egiptuse 5* on nagu on, aga sealsetest suht parim.

+1 olen ka seal viibinud, seal sõidab kompleksis oma buss ringi ja erinevad klubid, restod jms asutused kaua lahti.

Ainuke asi on see millest aru ei saanud, et paljudele jagatakse lastekäepaelu kui joomisega liiale lähevad. Paelavahetust ma ei saanud aga AI hotellipaketiga väljalogides võlgu jääda paar kilo on natuke halb :D Lõpuks maksin aga ei teagi mille eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 20:16 
Kasutaja avatar

Kas keegi on käinud Alanyas ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 12:43 
Kasutaja avatar

AMD kirjutas:

Olen käinud, jäin väga rahule. Kleopatra rand on väga hea ja korralik liivane mitte nagu mõnes teises kuurortis kus on kivine, vaatamist ja tegemist jagub küllaga, linnas on kah piisavalt tegevust.
Natuke häiriv asi oli see, et lennujaamast oli päris pikk tee sinna.
Mis täpselt huvi pakub Alanya kohta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 20:30 

Millise temperatuurid seal Alanyas aprilli lõpus on?! päeval ja öösel?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 20:43 
Kasutaja avatar

http://www.holiday-weather.com/alanya/a ... emperature

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 20:46 
Kasutaja avatar

highrankin kirjutas:
Domina Coral Bay

Suht OK kompleks. Aiaga piiratud ja seal mingi 5-6 erineva klassi hotelli. Ise olin 5* All Inclusive hotellis, ja ei kurda. Eks see Egiptuse 5* on nagu on, aga sealsetest suht parim.

Sai oktoobris seal oldud...soe oli,toit hakkas lõpuks vastu,7/13nest lõpetasid haiglas tilgutite all(pasanteeria).
Minujaoks oli kompleks natuke liiga suur...,et minna sööma,peab seda taf-tafi ootama(territoorium nii suur,et seal liikusid nö liinimarsad). 5* ei olnud..kuigi jah,egiptis pannakse tärne hotelli territooriumi suuruse järgi.AI poolBar-id suletakse päikseloojanguga.alles jääb ainult 1 baar,kuhu siis koguneb kogu see hotell.
Positiivne on see,et meri on sealsamas.
Mina võtsin nö apartamendi/sviidi...peale 3h vahetasin tavalise toa vastu,mis oli suurem ja mugavam :D
Ega seal miskit viga ka pole...aga polnud päris minujaoks.nautisin oluliselt rohkem naama bays olevat 4* sharm holiday resotri...oli kodune ja hubane.
Kuigi räägitakse jah,et sharmis on domina yks parimatest.pidid paremad olema vaid hilton ja savoy.
Samas,kui käisin sõpra haiglasse saatmas,sattusime nö inglise turistidele suunatud hotelli.hoopis teine asi ja seda positiivses suunas...suur,puhas,moderne jne...
Ise plaanin minna kevadel ka kuhugi...aga mitte egipti...3-4x on rohkem,kui vaja ja kopp ees.Aga vaatan reisi läbi saksa/belgia/prantsusmaa reisikorraldajate...hotellide valik hoopis teine.

GoAdventure on iseenesest tore firma..mina jäin väga rahule teenendusega.

Aaaa,panin tähele,et plaanid minna jaanuaris...no krt,ei soovita..jah seal on ca 25c aga see pole see,sest on julm tuul.käisime ise veebruaris...ja no kell17 tõmbasime kõik dressikad peale ja pikad pyksid jalga...ei kannatanud muidu olla.kohalikud käisib vapsee sulejopedega ja suusapykstega :D. öö temp oli siis ca 15 aga ikkagi tuuline.
.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 20:49 
Kasutaja avatar

jarxz kirjutas:
AMD kirjutas:

Olen käinud, jäin väga rahule. Kleopatra rand on väga hea ja korralik liivane mitte nagu mõnes teises kuurortis kus on kivine, vaatamist ja tegemist jagub küllaga, linnas on kah piisavalt tegevust.

plaan minna oma seltskonnaga nädalaks, stiilis päeval aktiivne puhkus, õhtul öine melu.
Kas midagi häirivat ka oli ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 21:14 
Kasutaja avatar

fg11 kirjutas:
Millise temperatuurid seal Alanyas aprilli lõpus on?! päeval ja öösel?!

Ise käisin 1.mai kuni 8.mai ja siis oli juba täitsa piisavalt soe, meri oli soe ja õhk kah. Öösel võibolla oli natuke jahedam aga ei midagi hullu. Kindlam oleks võibolla minna natuke hiljem aga põhjamaa inimese jaoks on juba siis piisavalt soe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 21:18 
Kasutaja avatar

AMD kirjutas:
jarxz kirjutas:
AMD kirjutas:

plaan minna oma seltskonnaga nädalaks, stiilis päeval aktiivne puhkus, õhtul öine melu.
Kas midagi häirivat ka oli ?

Eks inimesed on natuke häirivad aga võrreldes näiteks Egiptusega pole hullu midagi. Muidu on Alanya väga normaalne koht aga hotelli valides vali ikka mingi mis on rohkem keskuses, sest kuskilt kaugelt takso või millegagi koguaeg sõita on ikka väga tüütu. Ise olin sellises kohas kust sai vabalt jala igalepoole kõndida.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 26 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis