Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 13:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 15 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Küsimus kindlustuse kohta
PostitusPostitatud: 02.04.2012 08:25 
Kasutaja avatar

Müün täna auto, millel kindlustus sai just tehtud, kuidas oleks kõige mõistlikum käituda ?
Ilmselt on uus omanik nõus uue kindlustuse tegema, aga kuidas seda kõige paremini vormistada ja kas mina saan makstud summa tagasi ? Ma ei soovi, et minu nimel olev kindlustus kellegi teise autol on.

Tänan sisukate vastuste eest ette ära

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Küsimus kindlustuse kohta
PostitusPostitatud: 02.04.2012 08:27 
Kasutaja avatar

Helistad kindlustusse, nad lõpetavad su kindlustuse ära ja kannavad raha tagasi. Lihtne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 08:37 
Kasutaja avatar

Selliseljuhul peaks teine omanik KOHE kindlustuse uuesti tegema jah ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 08:40 

kiQ_o kirjutas:
Selliseljuhul peaks teine omanik KOHE kindlustuse uuesti tegema jah ?

Teine omanik peab auto ümber registreerima, muidu jääb kindlustus ikka sinu nimele isegi kui ta uue teeb. Lõpetad kindlustuse ära, lähete ARKi, regate auto ümber ja teine vend teeb peale regamist uue. See on ainuke variant kuidas saad oma rah atagasi ja enda nimelt ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 08:41 
Kasutaja avatar

Ostja vormistab auto ostes ära ja saab kindlustuse kaasa , ning vormistab selle ka kolme tööpäeva jooksul oma nimele. Need on kõige m.... inimesed , kes myyvad auto ja siis pärast salaja lasevad omale kindlutuse tagasi kanda. V6iks öelda , et see on isegi pettus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 08:45 
Kasutaja avatar

Salaja ei tee ma midagi, sestap uuringi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 08:48 
Kasutaja avatar

Auto on sinu nimel v6i milles on asi ?

Kui nii , siis müümaha ja kui ostja vormistada ei taha , siis v6ta ajutiselt maha. Kui ei ole sinu nimel ja oled lihtsalt ise kindlustuse teinud siis pole sul miskit karta ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 08:52 
Kasutaja avatar

Auto on tegelikult isa nimel, et kindlustus odavam oleks, kõige lihtsam on ilmselt omanikult natuke raha juurde küsida ja lasta tal ümber vormistada kindlustus oma nimele

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 09:29 

Saada kindlustusse mail oma soovi ja andmetega(auto nr, isa nimi, oma nimi, konto nr jne.) Ja kuupäev, millal soovid lõpetada. Mina olen tavaliselt ostjale jätnud 5 päeva kindlustust, mis peaks olema piisav aeg ümber teha. Muidugi olen teavitanud ostjat sellest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 09:32 
Kasutaja avatar

Viie päeva pärast mine keera veljed ka alt ära ja mine lase benss paagist välja.

Kui auto on myydud , sis sellest hetkest on omandiõigus üle antud , siis peale seda pole sul enam mingit õigust seal mingeid kindlustusi ega asju lõpetada. Ainuke õige lahendus on siis mi8tte müüa v6i siis kohe epale myyki auto ära vormistada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 09:41 

Mis hea pärast ma pean jätma autole kindlustuse, mis võib halvemal juhul olla veerand auto maksumusest?? Kindlustus on ikka igaühe oma teema.
Ega peale automüüki ei olegi võimalik kindlustust lõpetada, seda tuleb ikka enne teha. Kui ostja on jah sõna öelnud, siis selle 5 minutit leiab küll, et mail saata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 09:42 

killer666 kirjutas:
Ostja vormistab auto ostes ära ja saab kindlustuse kaasa , ning vormistab selle ka kolme tööpäeva jooksul oma nimele. Need on kõige m.... inimesed , kes myyvad auto ja siis pärast salaja lasevad omale kindlutuse tagasi kanda. V6iks öelda , et see on isegi pettus.

Kui mu teksti lugeda, siis on seal väga selgelt tegevuste järjekord kirjas, enne kindlustus ära lõpetada ja siis auto ümber registreerida. On neid jobusid nähtud küll, kes võõra inimese kindlustusega pauku panevad ja pärast käsi laiutavad. Jaksad auto osta, siis jaksa oma nimele teha, kütet osta ja kindlustada ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 10:09 
Kasutaja avatar

Ma ei saa ka aru, mis petturlusest jutt käib? Kui autot müües ei lepita kokku, et saad kindla aja kindlustust kaasa, siis peaks iga ostja eeldama, et ta ei saa midagi ja peab nagunii ise oma uuele autole kindlustuse tegema.

Ilmselt tekib ainukesena probleem rondiärikatel, kes enne selle uuesti mahamüümist ei taha hakata kindlustust sõlmima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 16:37 
Kasutaja avatar

Kindlusutus on ju personaalne asi ja eeldada selle kaasatulemist on pigem tõesti eeldus ostja poolsele petturlusele, mitte müüja. Tihti ju selliseid kuulutusi küll nähtud, kus nõutakse ostetavalt autol ülevaatuse ja kindlustuse olemasolu. Ei saa nagu aru, kui sa ostad auto, siis teed ju kindlustuse ka enda nimele. Kui ikka ostjat teavitad, et jätan sulle paariks päevaks kehtima, siis on täitsa normaalne ju. Kui mul on näiteks just aastaks ära tehtud, mis minul kipub üle 100 euro kindlasti olema, siis miks ma seda raha pean kinkima (vahetanud autosid enamasti tihedamalt kui korra aastas ja seetõttu pole koenfitsent umbes 10a jooksul pea üldse langenud, rääkimata 3-4 erinevast koenfitsendist kuna vahepeal mitu autot korraga olnud).
Aga küsijale, sa ei pea autot isa nimele tegema tulevikus, kui tahad odavamat kindlustust, vaid saad isa panna tehnilisse passi vastutavaks kasutajaks. Enne regamist peab sul muidugi olema täidetud blanket isalt selle kohta muidugi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 18:49 
Kasutaja avatar

Milles probleem! Müüd kindlustusga, siis võid selle raha hinnale juurde liita. Kui talle ei sobi, siis lõpetad ära ja kõik.
Mina olen kõik oma autod kindlustusega edasi müünud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 15 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis