Karr000 kirjutas:
Ma ei saa aru, miks ma peaksin lihtsalt niisama maksma 100.- rohkem, kui on täiesti reaalne võimalus saada ülevaatus odavamalt. Minule on 100.- ka midagi, aga ju siin on sellised rahabossid, kellele on see tühiasi.
Ja selle nimel oleks kindlasti valmis ka kuskil teise linna otsa või kaugemale sõitmiseks sellesama 100.- või veidi rohkema eest bensiini kulutama?

Eks inimesi on erinevaid jah. Mina olen viimased 15 aastat ennast oma tööd tunnitasu eest müües elatanud, seega saab päris paljud sellised dilemmad taandada sellele, et kui ma teen kliendile tööd näiteks 600eek/h (mis siis palgana välja makstes teeb jämedalt 300eek/h), siis kui ma kulutan selle 100.- säästmise võimaluse otsimiseks üle 20 minuti, olen ma tegelikult juba miinuses.
Ise käisin viimati Peterburi teel seal TV3 vastas umbes mingis kohas. Igati mõistlik suhtumine oli - pisiasjade kallal ei noritud, 60 krooni tulekustuti taatlemise raha oli ka mahavisatud, kuna seda ei kontrollitud

, avastas, et mul ees gabariite üldse ei ole (USAkal on nad ees kollaste suundadega koos, seega eelmise omaniku delo see lahendus ära nullida oli tegelikult mõistlik idee), aga lasi läbi lubaduse peale, et ma mõtlen sinna mingi parema süsteemi välja lähemal ajal. Hind oli 500 vist küll.