Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 61 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kindlustus laks
PostitusPostitatud: 12.01.2009 01:30 
Kasutaja avatar

Teema siis selline et sõideti autol külg maha, niiet taastama seda vaevalt hakatakse. Kas siis kui kindlustus auto kinni maksab võtavad nad selle endale? Ja kui jah kas siis minig lisavarustuse tase ma mõjutab midagi? Või võtavad lihtsalt keskmise turuhinna :(

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Kindlustus laks
PostitusPostitatud: 12.01.2009 01:37 

ma küll solgin nüüd vist natu aga, ma küsin ikka, ehk ei pahandata väga

et kui ma teen avarii 15 aastat vana autoga nõnda et õhkpadjad välja hüppavad, ega siis enam ei hakata päris kindlasti enam taastama vaid ostetakse välja? hind kuskil 20 000 - 30 000
juhul kui teine muidugi süüdi on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 01:47 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
Ei võta isegi keskmist mitte, eriti siis vist nüüdsel majandus languse ajal, kõige madalama võtavad ikka, või noh ni enam vähem :) Kõik mis väärtuslik võta autost ära, valukad asenda plekkidega jne, makk välja

Niiet neil vahet pole mis valukad, spoilad ja muud asjad autol on? Maksavad kõige odavama hinna ja veavad vraki minema :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 02:09 
Kasutaja avatar

kunagi sai yhelt e34 amordid alt ära keeratud ja totaalselt per**es amordid alla pandud. oli samamoodi kindlustusele juba myydud aga järgi polnud nad veel tulnud :D niiet kui tahad teenida natuke vöi mönel tuttaval miskit vaja siis.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 02:14 
Kasutaja avatar

martin525 kirjutas:
kunagi sai yhelt e34 amordid alt ära keeratud ja totaalselt per**es amordid alla pandud. oli samamoodi kindlustusele juba myydud aga järgi polnud nad veel tulnud :D niiet kui tahad teenida natuke vöi mönel tuttaval miskit vaja siis.....

Vaatab, mingeid asju ikka läheb vaja. Mis aja jooksul nad selle ära veavad umbes?

Viimati muutis olle, 12.01.2009 02:14, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 02:14 
Kasutaja avatar

ühesõnaga kleebi prillide külge teleskoobi märk ja tulevik on sinu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 03:00 

Kindlustus hindab auto ikka selle järgi, mis selle reaalne varustus on. Kui pakud valuvelgedega autot, saad rohkem kui sama auto eest plekkvelgedega. Kui oled neile auto juba mingi varustusega ära pakkunud ja sealt midagi vähemaks kisud, on neil õigus selle võrra vähem raha maksta või väljapetetud raha tagasi nõuda. Amortide puhul see tõenäoliselt muidugi ei loe, sest neid ei vaadata enamasti üle ja kui sa just kirja pole pannud, et tutikad amordid, siis ei juhtu midagi. Pigem kehtib see raadiote, velgede ja kõige muu kergesti tuvastatava kohta (pakkumine tehakse just konkreetselt sinu autole sellisena nagu ta ettenäitamise ajal oli ja/või nagu sa teda kirjeldasid, mitte mingile keskmisele).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 10:01 
Kasutaja avatar

Ühinen eelkõnelejaga - kui viitsimist on kopikat lõhki ajada, siis odavamal autol tasub valuveljed, raadio jms välja kruttida, aga seda kindlasti enne kindlustusele ettenäitamist. Pakuvad küll vähem raha, aga need väljakeeratavad jupid saab eraldi kallimalt maha müüdud.

Nemad aga arvestavad ise samamoodi sellega, et need eraldi kaubaks tehakse, ja kui need peale hindamist platsile jõudes auto küljest kadund on, on kisa lahti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 10:31 

olle kirjutas:
Teema siis selline et sõideti autol külg maha, niiet taastama seda vaevalt hakatakse. Kas siis kui kindlustus auto kinni maksab võtavad nad selle endale? Ja kui jah kas siis minig lisavarustuse tase ma mõjutab midagi? Või võtavad lihtsalt keskmise turuhinna :(

Avatari järgi eeldan, et küsimus käib Omega kohta, sell juhul tunnen sulle südamest kaasa. Mõned aastat tagasi sõideti mul 91a. Senator segamini, auto oli täisvarustuses, aga kindlustust see ei kottinud, seal õeldi ainult et Opel jääb Opeliks ja pakkusid mulle 5000.- Saatsin nad pikkalt ja valjult per*e ja müüsin auto ise juppidena maha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 10:42 
Kasutaja avatar

No seda asja ei saa nii ka võtta.
Alati tasuks ära kuulata mis pakkumise nad teevad.Ka nendega annab kaubelda.
Opel astra F vasakusse esimesse nurka väike kõks.Katki radikas,tuli,stange,kapott kindlustus maksis 26k ja auto sai ka tagasi)hiljem müüsin auto 10k-ga.94a autost jutt siis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 13:22 

Mul tegi kindlustusvend autost pildid ja kui ära veeti siis vend vahtis digikast, kas kõik nii nagu pildil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 14:02 
Kasutaja avatar

taxx kirjutas:
Avatari järgi eeldan, et küsimus käib Omega kohta, sell juhul tunnen sulle südamest kaasa. Mõned aastat tagasi sõideti mul 91a. Senator segamini, auto oli täisvarustuses, aga kindlustust see ei kottinud, seal õeldi ainult et Opel jääb Opeliks ja pakkusid mulle 5000.- Saatsin nad pikkalt ja valjult per*e ja müüsin auto ise juppidena maha.

Jutt käib Omegast jah, a kui nad sulle senati eest juba 5k pakkusid siis mul pole arvatavasti sedagi loota :(
Varsti käin kindlustuses ära, vaatab mis räägivad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 14:29 

Mingite päevade jooksul saad seda hinda veel vastulausega mõjutada. Igatahes tasuks juba ennem hea seletus teha kui hindamiseks läheb ! Kui ikka auto24 ühed hinnad ja neil mingi odavama rondi eest pakutud, siis põhjenda ja vajadusel tee ekspertiis, millega on tohuijah jamamist. Ena auto näiteks hinnati turuhinnast 10k suuremaksja vastulause tõstis tsipa veel hind. Puhas enda esitlemise vaev ja veenmine !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 16:18 
Kasutaja avatar

Sõideti õel '97a Corolla sodiks ja samamoodi pakkus kindlustus esimese hooga 40K ehk more or less kõige väiksema numbri, mis auto24 selle ajastu Corolladele näitas. Paar põhjalikult argumenteeritud kirja hiljem läks lõpuks 48K peal lukku. Ehk tasub protsessida küll - selge see, et nende töö on pakkuda võimalikult vähe - ja enamik kannatanutest ilmselt ei viitsigi edasi vaielda. Kui spoilaringid ja valuveljed nende silmis ehk niiväga hinda ei mõjuta, siis kindlasti mõjutab üldine varustustase, mootor jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2009 17:50 

olle kirjutas:
Jutt käib Omegast jah, a kui nad sulle senati eest juba 5k pakkusid siis mul pole arvatavasti sedagi loota :(
Varsti käin kindlustuses ära, vaatab mis räägivad.

Eelmisel aastal 1992. aasta Vectra eest 20 tuhat (turul pakkumisel olnud sama aastakäigu Vectrate kalleim hind) pärast korralikult põhjendatud hinnasoovi esitamist, alguses pakuti 10. Kui põhjendada oskate, on pakkumised kõvasti paremad. Sama auto olin korra varem samamoodi juba mahakandmisest päästnud - alguses öeldi, et remont läheb kulukamaks kui terve auto ise, seejärel said hinnasoovi koos auto tehnilise seisukorra kirjeldusega ja kaks päeva hiljem saadeti remonti.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 61 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis