Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 47 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Üli kahtlane mõlk/auk autol tuvastada palun.
PostitusPostitatud: 01.03.2010 01:22 

Sai volvo pihta kuidagi millegagi. Tankima asudes märkasin seda. ÜLI kahtlane mõlk on :? Umbes nagu keegi oleks tulistand sinna augu. Krt tagurdades sellist asja juu ei tee ja ükski auto ei saa nii kõrgele teha sellist auku. Või saab? Värv on muudest kohtadest terve ja bumperil pole ka ühtegi kriimu...
Tuvastage see auk palun :)

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Üli kahtlane mõlk/auk autol tuvastada palun.
PostitusPostitatud: 01.03.2010 01:35 
Kasutaja avatar

Endale tuli kohe ette kuidas keegi suuskadega nii kiiresti mööda vihub ja siis sinna keppiga lööb, aga see suht võimatu :D Aga vaata paneelide alla, äkki ongi püssi kuul :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 01:35 
Kasutaja avatar

Täiesti vabalt võib olla millegi utsa sõidetud.
Mingi peenemat sorti ork mis kuskilt oli väljas. On näha et auk on tehtud tagant ettepoole. Kas siis ise kuskile tagurdanud, või keegi kruvikaga siise jooksnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 01:50 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kunagi ka ühel masinal mis oli sel hetkel mitte minu käes kui sarnane juhtum oli aset leidnud .Tagumise tiiva ratta koopa ääres ja ka sarnane auk läbi ja enne auku mingi 2-3 cm jälg aga sutsu jõhkramalt kui sul aga siiski väga sarnae.Sai ka imestatud ,et kuidas ja mis ,sest huvitav oleks kasvõi teada olgugi ,et kas selle välja selgitamine saab võimalikuks.Ise oletasin mingite liiklus märkide,vihmavee torude ning kauba auto teooriat aga kes teab.Oskaks ma siia pilti panna siis saaks oma juhtumit näidata.
IGATAHES SEE ON KINDEL ,ET MISKI ON SELLE VIGASTUSE TEKITANUD KAS SIIS KELLEGI TEISE VÕI ENDA POOLT.VÄLISTAKS SIIS ANOMAALIAD.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 01:58 

Rattakoobas on madalamal kenasti kui selle volvo auk... Katsusin natuke seda plekki seestpoolt, plastikud, pagassiseinad on terved et ilmselt ei ole keegi kuuliga lasknud. Tagurdatud pole temaga samuti kuskile. Ainuke võimalus on, et keegi on kuskil poe ees parklas sisse sõitnud sinna. Aga jällegi - ei tea ma ühtegi autot, millel on selline terav asi kuskil. :?
Täkked reflektoril on ka tiba WTF...

P.S. Pildi saad siia panna nii, et uploadid selle kuskile netti, siis kasutad "Img" nuppu siin kus saad postitada ja paned oma pildi lingi IMG märkide vahele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 02:04 
Kasutaja avatar

Üks võimalustest on mingi kastikas või muu taoline auto. Neil pidevalt on portede kinnutused ripakil igatpidi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 09:04 

5a tagasi oli juhus, kus enda vw caravellel tagurdas suur veok mulle esitiiva vastu, ta ei lükanud tiiba mölki vaid rebis tiiva ülemise serva ja kapoti ühe serve löhki. Nii et pakun et sulle ka keegi lihtsalt mingi robustse masinaga örnalt otsa tagurdanud. Mötle järgi kus parkisid viimasel ajal ja mine uuri video salvestisi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 12:04 

Mingi vardaga on sisse sõidetud. Kui ise kuhugi ota oleksid tagurdanud siis oleks ilmselt tunda olnud. Aga räägi mis piirkonnas ringi liigud siis oskab võib olla midagi välja keegi mõelda, näiteks kas oled käinud ehitus objektidel või põllumajandus piirkonnas vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 12:06 

Tõstuki käpa otsaga jääb ka taoline jälg.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 12:08 
Moderator

Anti-L kirjutas:

Anti, mõtle ka ikka enne natuke :). Tõstuki käpaga oleks pool Volvot minema viidud ! :D Metall on augu koha pealt rebenenud, see on võimalik siis, kui mõni kõrgem masin (maastur näiteks) tagrudab poritiiva nurga vms asjaga riivamisi sisse taha otsa ja rebib kaasa veidi plekki ja klaasi :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 12:11 
Kasutaja avatar

Täpselt samal kõrgusel mis mu A6`l.
Eelmine talv sõitis nimelt sahk maja eest mõõda, ning saha nurk viis tagatule minema.

Seega eeldan, et parkisid kusagil diagonaalis nagu mina ning saha ülemine nurk niitis su autole otsa.

Minul õnneks piirdus sellega, et sahamees sõitis millimeetrise täpsusega ja ainult tagatule korpus lendas salongi ning tuli puru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 12:15 

antsa911 kirjutas:
Anti-L kirjutas:

Anti, mõtle ka ikka enne natuke :). Tõstuki käpaga oleks pool Volvot minema viidud ! :D Metall on augu koha pealt rebenenud, see on võimalik siis, kui mõni kõrgem masin (maastur näiteks) tagrudab poritiiva nurga vms asjaga riivamisi sisse taha otsa ja rebib kaasa veidi plekki ja klaasi :).

noh...ka variant. Ma pakkusin lihtsalt endapoolse välja, sest kunagi puitmaterjali peale laadides suutis tõstukijuht õrnalt riivata bussi nurka ja jäi sarnane terav lõhe.

Aga see sahavariant on hetkel vist kõige loogilisem...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 12:17 
Moderator

Mulle ka Big-i saha variant meeldib hetkel pakututest kõige rohkem, kuigi siis tekib küsimus sellest, kas omanik on parkinud sahaga pihtasaamise mõttes altites kohtades.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 13:12 
Kasutaja avatar

Esimene mõte, mis endal pilte vaadates pähe lõi, on samamoodi sahk. Ehk neil on mõni selline terav äär või ork, millega kergelt on vastu mindud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 15:16 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
See suht anomaalia teema minuarust .Sahaga siiki ustavasti oleks kahjustused suuremad,est ega sahad siiski teo kiirusel suuremaltjaolt ei liigu .Aga see on selline konkreetne väike kahjustus mille kordategemiseks on kahj utervet tiiba kohe üle värvida jne.Kui süüdlast ei leia siis oletades usutavsti midagi ei saavuta .Aga oleneb palju sa liigud ,et tuletada kahtlasemaid kohti kus oled nendel päevadel liikunud ,või sellel päeval ja siis edasi uurida kui viitsimist on ,sest autonduses juhtub anomaaliaid paraku ja tuleb leppida sellega usutavasti.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 47 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis