Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 43 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Potentsiaalne ostja lõhkus auto.
PostitusPostitatud: 21.09.2010 20:16 

Nimelt käis siis üks tüüp mu audi a6te vaatamas (2004). Saime temaga Nõmme keskuse taga kokku, kuhu ta oli tulnud üksi ja ilma autota. Rääkisime veits siis juttu, mees uuris ja puuris autot ja seejärel nõudis proovisõitu. Ma olin sellega nõus, istusin kõrvale ja läksime ringile. Järve Statoilis suutis mees aga autoga korralikult äärekivisse sõita, mille tulemusel on rehv katki, velg, sild ja kere kõver. Mees mu kõrvas avas kähku turvavöö ja pistis plehku. Üritasin talle veel järgi joosta, kuid minu võhm ja kiirus ei olnud sellisel tasemel et teda kätte saada. Tegin kiire kalkulatsiooni et koguremont läheb umbkaudu 40k maksma. Mehest ei tea ma midagi. Niipalju sain teada, et nr kus ta mulle helistanud oli on 25kr diili stardikas, mis nüüdseks ilmselt kuskil prügikastis igavleb.
Mehest siis niipalju et 185cm pikk, kõhna kehaehitusega , umb 35a. Samuti oli tal põskhabe.
Enam ei teagi mida peale hakata, kas kellegil on veel taolisi juhtumisi olnud? Tuju ajavad nulli küll ikka sellised tegelased.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Potentsiaalne ostja lõhkus auto.
PostitusPostitatud: 21.09.2010 20:20 
Kasutaja avatar

ants16 kirjutas:
Nimelt käis siis üks tüüp mu audi a6te vaatamas (2004). Saime temaga Nõmme keskuse taga kokku, kuhu ta oli tulnud üksi ja ilma autota. Rääkisime veits siis juttu, mees uuris ja puuris autot ja seejärel nõudis proovisõitu. Ma olin sellega nõus, istusin kõrvale ja läksime ringile. Järve Statoilis suutis mees aga autoga korralikult äärekivisse sõita, mille tulemusel on rehv katki, velg, sild ja kere kõver. Mees mu kõrvas avas kähku turvavöö ja pistis plehku. Üritasin talle veel järgi joosta, kuid minu võhm ja kiirus ei olnud sellisel tasemel et teda kätte saada. Tegin kiire kalkulatsiooni et koguremont läheb umbkaudu 40k maksma. Mehest ei tea ma midagi. Niipalju sain teada, et nr kus ta mulle helistanud oli on 25kr diili stardikas, mis nüüdseks ilmselt kuskil prügikastis igavleb.
Mehest siis niipalju et 185cm pikk, kõhna kehaehitusega , umb 35a. Samuti oli tal põskhabe.
Enam ei teagi mida peale hakata, kas kellegil on veel taolisi juhtumisi olnud? Tuju ajavad nulli küll ikka sellised tegelased.

ega ei olegi miskit teha. kindel et oli diili stardikas ? äkki oli liitumine.
suure tõenäosusega oled ilma
kui joppab võibolla saad turvakaamera lindistustelt miskit kätte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 20:21 

Järve Statoil=turvakaamerad=avaldus
Mis annad siis võõrale sõita? Pärast pole lubegi ja saad trahvi ka veel tema eest..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 20:27 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Endal üks huviline tegi ka väikse kahjustuse magistrali parklas kus ta ise otseselt süüdi polnud kuid saanuks seda jama ära hoida ,igatahes sai uks korda tehtud ja värvitud.Sul tasub minna uurida pensukast video linte ,päris hul olukord.
Mis ta telefoni number oli

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 21:19 
Kasutaja avatar

kui sul on kaskoga kaetud auto siis ütle et sõitsid ise äärekivisse ja asi mutt. maksab 3000.- ja korras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 00:01 
Kasutaja avatar

põhimõtteliselt peaks ju saama vaadata, kellele sama numbri pealt ta veel helistanud oli ja siis tuttavate kaudu tuvastada isiku näiteks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 01:59 
Kasutaja avatar

Mul oli paar nädalat tagasi juhtum, kus isa algklassides käiva pojaga tulid ühte mu müügis olevat autot vaatama. Kuna ise proovisõidule kaasa minna ei viitsinud, võttis isa poja kõrvalistmele. Kuna nad eeldasid, et kiirus suureks ei lähe, vöid peale panema ei hakatud. Kahjuks või õnneks ma neile ei maininud, et pidurid võtavad justkui nagu "kännu taha" ning otseloomulikult esimese asjana oli neil vaja pidureid katsetada. Hoog võis olla ca 10-15km/h, kui pojake pidurdamise tagajärjel kõrvalistmelt õhku kerkis ja peaga esiklaasi maandus, esiklaasi ilusasti ärarikkudes ja endale kena muhu otsaette saades.
Kuna tegu oli normaalsete inimestega ja äraostmisplaanis nad täiesti kindlad tol hetkel veel ei olnud, sai neilt klaasi-, töö- ja valuraha sisse kasseeritud. Maksti tõrgeteta ja lubati veel hiljem masingi ära osta, kuid lubaduseks see jäigi...nädal hiljem tuli teine huviline ning ostis sõiduki katkise klaasiga ära, niiet minul oli antud olukorrast hoopiski rahaline kasu sees :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 07:33 
Kasutaja avatar

Kirjelduses võiks ka olla: mis keeles rääkis, mis riideid kandis, kas oli mingeid "eritunnuseid(tattoo,armid,ehted,jne).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 09:27 
Kasutaja avatar

Kas koha pakkus tema või sina? Kui tema, siis võiks ju eeldada, et kuskilt sealt samast Nõmme keskuse kandist. Ehk kui tal endal autot polnud ja tõesti selliseid uurib. Äkki tasuks ka ise helistada "konkurentidele", kes sarnaseid A6-si müüvad, et äkki on neil ka keegi käinud sama autot vaatamas. Samas tõesti 25.- Diil ja 2004 A6 ei lähe ju eriti kokku. Kas siis üritati teadlikult ennast varjata või mis põhjusel küll peaks sellist stardikat kasutama.
Ei kujuta ka ette, kas politsei sellisel juhul saab aidata. Pärast saad veel ise jama kaela, et lasid inimese volituseta rooli (ei kontrollinud kas tal lube jne). Samas teisalt politsei saaks vast uurida, kuha sealt numbrilt veel helistatud jne.
Kunagi Saksamaal kõnekaarti ostes tegi nalja, kui telefonipoes meilt mingit sissekirjutust nõuti, et anonüümselt ei müüda. Lõpuks saime Aldist siiski ilma millegita, aga et kasutama hakata ja esimest korda laadida, tuli internetis ikkagi mingi elukoha osa ära täita. Eks teoorias saab ikka sinna mingi jama kirjutada, aga vähemalt IP jääb ikka maha. Selliste asjade järel hakkad tõesti mõtlema, et sellised anonüümsed kõnekaardid pole üldse head asjad.
Endal õnneks vähemalt pole proovisõitjatega probleeme olnud. Ühe korra ühte autot vaatamas käies olen pidanud ka kõrvalistmel istuma, kuna autoaed lihtsalt keeldus mind rooli laskmast. Õnnneks-kahjuks osteti see auto muidugi enne ära.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 10:44 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Samas teisalt politsei saaks vast uurida, kuha sealt numbrilt veel helistatud jne.

Vaevalt politsei seda numbrit nüüd jälitama/pealt kuulama, jne, hakkab. Omal oli just eelmise aasta lõpus situatsioon, kus varastati sõbranna käekott ära, kus olid suured rahad ja igasugune tehnika sees. Politseist öeldi kohe, et nemad ei saa midagi teha, nad saavad vaid kohtu loaga pealt kuulata kuritegelike inimeste numbreid vms. Ühesõnaga oli ainuke viis asju kätte saada sõbranna telefoni kaudu, kuid sellest politsei keeldus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 10:48 

Politsei kaudu saaks ju vaadata KELLELE veel on selle telefoni numbri pealt helistatud.
Numbreid pealt ei kuula keegi.
ja tegelikuses väga jabur juhtum :uhoh Ega ta kogematta ei tutvustanud ennast kui kohtusite?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 10:50 

aga minge antud kõnekaardi esindusse!!! Politsei on meie riigis sellise kohapealt tühikoht... aga ise olen oma telefoni 2 korda niimoodi ülesse leidnud... esimene kord jätsin sõbrajuurde diivani vahele(aku oli tühjaks saanud ja seega ei helisenud kui helistada) aga emt-ti esindusest sain teada kus kohas viimati telefon levis oli olnud ja leidsin ülesse. :twisted:

aga phm peaks olema võimalik juu selle diili numbri järgi juu viibitud asukohad selgeks teha??? mis sest et see praegu vb kusagil prügikastis on...
ehk tuleb niimoodi välja see kus antud kõnekaart(isik kelle käes kaart on) kõige statsionaarsem on olnud. ja siinna kohale minna...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 10:54 
Kasutaja avatar

viska selle potensiaalse ostja number siia. Äkki on ta kellegile siinsetest selle numbri järgi tuttav tegelane? Ja/või googelda ise seda numbrit. Mine tea, mis näkata võib :wink:

kaotada pole ju midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 10:55 
Kasutaja avatar

rey162005 kirjutas:
dellu kirjutas:
Samas teisalt politsei saaks vast uurida, kuha sealt numbrilt veel helistatud jne.

Vaevalt politsei seda numbrit nüüd jälitama/pealt kuulama, jne, hakkab. Omal oli just eelmise aasta lõpus situatsioon, kus varastati sõbranna käekott ära, kus olid suured rahad ja igasugune tehnika sees. Politseist öeldi kohe, et nemad ei saa midagi teha, nad saavad vaid kohtu loaga pealt kuulata kuritegelike inimeste numbreid vms. Ühesõnaga oli ainuke viis asju kätte saada sõbranna telefoni kaudu, kuid sellest politsei keeldus.

No ühel juhul räägime telefoni järgi asukoha jälitamisest ja/või kõnede pealtkuulamisest (kahtlen, et keegi üldse seda kaarti seal sees kasutas), teemaalgataja puhul aga oleks vaja pigem vaadata, kuhu sealt veel helistatud on. Seda ju ometi politsei võiks teha, samas teise inimese auto katki sõitmine ei ole ju otseselt kuritegu. See on pigem kohtus/kokkuleppel lahendamise teema. Politsei ainuke huvi saaks olla avarii tekitamise fikseerimine ja karistamine vast. Oleks auto varastatud, oleks vähe teine asi, aga antud hetkel ju müüja lubas teise inimese rooli.
LillaOpel kirjutas:
aga minge antud kõnekaardi esindusse!!! Politsei on meie riigis sellise kohapealt tühikoht... aga ise olen oma telefoni 2 korda niimoodi ülesse leidnud... esimene kord jätsin sõbrajuurde diivani vahele(aku oli tühjaks saanud ja seega ei helisenud kui helistada) aga emt-ti esindusest sain teada kus kohas viimati telefon levis oli olnud ja leidsin ülesse. :twisted:

aga phm peaks olema võimalik juu selle diili numbri järgi juu viibitud asukohad selgeks teha??? mis sest et see praegu vb kusagil prügikastis on...
ehk tuleb niimoodi välja see kus antud kõnekaart(isik kelle käes kaart on) kõige statsionaarsem on olnud. ja siinna kohale minna...

see oli sinu enda number, see on üks asi, aga teise inimese kohta on teine asi. Iseasi oleks muidugi minna esindusse ja väita et see on sinu number, aga sul oleks vaja nüüd a la Ühisteenustele parkimistasu tõestamiseks väljavõtet. A la 2 viimase kuu kõned. Arvatavasti küll maksab midagi, aga sealt võib miskit välja kooruda.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 11:11 
Kasutaja avatar

Kas avariikohalt põgenemine pole võrdsustatav joobes sõiduga ning kriminaalkorras karistatav?
Pigem võiks niimoodi asjale läheneda, küll politsei siis uurima hakkab. Selleks oleks muidugi pidanud politsei kohe kohapeale kutsuma ja niimoodi lugu esitama neile.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 43 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis