Iff kirjutas:
Teemas räägitakse Statiossidest ja sellest kui soodsalt keegi kütust saab kuid boikoteerimisest pole sõnagi. Eestist on vist mõttetu loota seda, et ilmuks nüüd välja keegi kes korraldaks protestiaktsiooni kütusehindade tõusu vastu ummistades suurlinnades, eriti Tallinnas suurimad ristmikud tipptunnil. Isegi Kiili, Jüri jm ringid-ristmikud tipptunnil seisates kogu liikluse.. Sellejaoks ei ole üldse palju vaja. Rekkamehed parkisid ennast eelmine nädal teeäärde. Kui sama teha linnas tipptunnil sõiduautodega 5 minutit siis jookseb asi nii totaalselt umbe, et seda harutatakse mitu tundi. Ja kui terve õhtu on Tallinn kinni siis ehk midagi hakatakse liigutama ka. Boikoteerimine jm jama teemal, et Statoilis ja Nestes ma ei tangi, ehk langetatakse hinda kui klientuur väheneb eestis ei tööta.
Järvevana tee jookseb kella 17.00 paiku kinni juba sellest kui ühes reas on keegi teeäärde ära surnud.
Mina oleksin kindlasti käpp protesteerimisel vm aga kuna mul ei ole aega, oskusi ega kogemusi paberimajandusel kuidas seda protestiaktsiooni ametlikult korraldada siis selle eestvedaja peaks olema keegi targem kasutaja Usku moodi inimene.
Tüüpiline eestlane ongi selline, et muidu kirub ja vannub, et kütusehinnad on kõrged ja palk on väike ja isegi piim maksab poes palju, aga ise õhtul koju minnes sõidab Statoili, laseb paagi pigeni täis ja elab õnnelikult edasi.
Kuidas mingi TLN kesklinna ristmiku või järvevana tee kinniparkimine peaks kedagi statoili ladvikust kõigutama. Elavad nad seal kandis või?
Ma ignoreerin lihtsalt seda tanklaketti. Aga kui ma selliselt kavandatud protesti aktsiooni tõttu peaksin kusagil kesklinnas 1,5 tundi ummikus kükitama siis minu protest pöördub koheselt protestijate vastu ja ma hakkan uuesti statoilis tankima.