allan1 kirjutas:
Need jalgratturid kujutavad ette, et uue seaduse järg peab neile teed andma ka sõites üle sebra.
Tegelikult see nii ei ole. Teed peab andma juhul kui nad kõnnivad ratta kõrval üle.
Vahe on selles, et enne ei võinud üldse sõites sebrat ületada, aga nüüd, juhul kui autosid ei ole, võib seda teha.
Oli eile täpselt samasugune situatsioon kui liikusin linnast pirita poole ning action toimus siis peale silda selle sebra peal. Liikusin kiiremas esimeses reas ning
kaugelt nägin juba ennast täis rattatuusa sõitmas üle esimese sebra ning jõudmas igahetk kohe ''minu'' sebra peale, kõik muidugi võtsid juba selveri, kes russalka juures hoo maha, et oi kui tore näe inimene rattaseljas las läheb üle..
teine rida seisis ning rattur juba nautis seda tähelepanu ja viisakust mille osaliseks ta sai, nina taevas laekus siis täpselt minule ette aga kurrat ära ehmatas tuus ning pani jalad maha kuna peatusin liiga lähedal. Ning ofcourse tekkis meil hetkeline infotund mõne teravama sõnaga kus ma teavitasin talle seda sama juttu mida teie kõik kordate siin,
et rattaseljas pole minul mingit kohustust talle teed anda aga otsa ka nagu ei raatsi sõita jms. Loomulikult sain mina kõikide kurjadepilkude osaliseks seda nii ratturi kui teise rea pensionärist autojuhtide näol

Tavaliselt ma ei viitsi mingi maailmaparandaja olla ja elan oma elu aga need ratturid jäävad viimasel ajal absoluutselt igalpool ette, nagu oleks nemad need kelle järgi peavad autod liikuma, seadusekuulekad tervisesportlased my ass, pooled vennad linnas ei kanna isegi kiivrit..
inimene sa näed juba kaugelt , et tüüp on rattaga ülekäigurajal ja kõik teised ananvad teed ning siis hakkad sellist pa..ka ajama , et sul ei kohustust teda üle tee lasta?