Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 21:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 672, 673, 674, 675, 676, 677, 678 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 30.08.2011 11:19 
Kasutaja avatar

hommiku postiljon uksetaga, et tähitud kiri mulle.
Ja kellelt - Tallinna mendist kuskilt.
nimelt 12august on ületatud vähemalt 8km/h sõidukiirust ning trahv koostatud minu nimele. oma lollus ka. ostin auto, müüjale jäi minu andmetega leping,aga see leping mis minu kätte jäi, sinna ma oma andmeid alla ei pannud. Kuna auto oli ikka paras ront, sai edasi suht kohe müüdud( 1-2 august). Ja andsin ostjale kaasa selle lepingu, kus müüja andmed olid, aga ostja omad mitte, et las topib oma andmed sinna, aga lollipeaga muidugi selle ostja andmeid ma endale ei küsind. ja 10 päeva hiljem, peale minu müümist, on trahv saadud(arvatavasti siis kiiruskaamerate all), ning minunimele vist võõrandamine tehtud algse omaniku poolt. ja ei jäägi muud üle, kui teise venna trahv ära maksta, õnneks pole ei tea mis suur, kuid siiski, aga eks vigadest õpitakse :D loodan vaid, et uut ja hullemat trahvi peale ei tule.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 11:24 

Näen igapäev mõnda jalgratturit, kes sõidab vähemalt ühe punase tule alt läbi. Olen juba harjunud neile ette keerama, kui samal ajal foori ees seisan. Liiga palju arvavad endast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 11:31 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Reaalselt müüakse autosid siin foorumis koguaeg ma vaatan. Alatasa tehaks teemasid, et mida teha ? Ostsin auto venna käest, kes ei olnud seda autot ümber kirjutanud ja tema ostis selle auto venna käest kes ei olnud seda ümber kirjtuanud. See vend sai selle auto sõbra vanaisa vennalt, kellel oli ainult dokumentide üks pool ja tema ei olnud seda ümber kirjutanud, sest dokumentide teine pool oli tal ühe muheda vana käes kellega ta kaheksakümne teisel särevere kolhoosis koos silo tegi. Tema on nüüd surnud ja siis tema õetütar kes elab Hispaanias tegi sellele autole nüüd võõrandamise. No mina müüsin selle auto veel ühele sepale põllurallikaks, siis sõideti see pooleks ja kaks venda said surma. No pask taheti minukaela ajada ja karistuseks võtsin pooleks sõidetud vraki käest ära. Viisin kõrval külasse tolle antsu kätte selle - ta ostab metalli kokku. No ta vaatas, et sealt saab veel asja küll ja keevitas kähku kokku asja. väike kerevenitus ja kuna ta mingile sepale võlgu oli, siis andis võlakatteks talle selle auto. Nüüd on mingi tüüp sellega soome piiril vahele jäänud 10kg kokaiiniga ja süüdistatakse mind. Eee.. Kuidas käituma peaksin ?

Like :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 11:37 
Kasutaja avatar

Hea tekst kyll Tanel :D
aga ega ma ei küsigi,et mis ma nüüd nii tegema peaks. teadmata,kus see auto pesitseb, ei saa nagunii andmeid teada ning pole muud, kui lihtsalt trahv ära maksta, "äge" lihtsalt, et ise teind pole,aga ise maksan :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 11:38 

Siis tuleb osta vähe hinnalisemaid sõidukeid, vähem jebimist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 11:39 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma müüksin selle masina omakorda edasi ja võtaksin endalt elu :D Või viskkaksin minema ,olenvalt masina väärtusest siis ja soetaksin inimlikult sõitdukõlbuliku liiklusvahendi.
Minujaoks ikka juba komöödia mis ei tee naljagi enam ,et milleks selliste asjadega tegeletakse ja kuidas asjad saavad selliseks minna aga tundub ,et sellist elu elatakse palju ja toimietamine käib.Et kas tegu väga noortega aga on näha olnud igas vanuses sellist elu viljelevaid.Tegelikult üldse kellel on juba juhiluba taskus peaks olema juba täie mõistuse juures inimene,mitte noor ja rumal ehk.Võibolla nad on üksteist arvestades kavalam kui teine .
Kas keegi võõrandamiskeeluga masinat müüb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 11:51 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
ison.ts kirjutas:
1.Miks igakord , kui ilma sisselogimata mõnda teemasse postitamisel sisselogides foorumi esilehele viskab? Vanasti suunas tagasi sinna teemasse kuhu postitada soovisin. Kas seda saab kusagilt seadistuste alt muuta?

Ma olen korduvalt üritanud sellele probleemile lahendust saada.

viewtopic.php?p=736625#p736625

Tundub, et adminid lihtsalt ei taha või ei viitsi sinna teemasse vaadata ja probleemile lahendust leida.

närvi ajab juba selline jama....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 12:03 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
LilTroy kirjutas:
allan1 kirjutas:

inimene sa näed juba kaugelt , et tüüp on rattaga ülekäigurajal ja kõik teised ananvad teed ning siis hakkad sellist pa..ka ajama , et sul ei kohustust teda üle tee lasta?

Pigem oli asja point selles, et too rattur kui ka kõik muud miljon autojuhti saaksid aru, et ei ole kohustust iga laisa ratturi pärast koguaeg seisma jääda. Enamus juhid peatuvad kui näevad inimest rattapeal ning siis nood ratturid arvavadki, et neil on igalpool eesõigus ja tunnevad end mugavalt.. Eks varsti mõni surnuks sõidetakse ning siis tuletatakse meelde neid seadusi.. miskipärast on sedasi, et ainult autojuht peab seadustest kinni pidama sel ajal kui mootorattad, rollerid, jalgrattad teevad mis tahavad.. Kõik lapsed, naised lasen ilusti tee olgu nad jala, ratta või murutraktoriga. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 12:06 
Moderator
Kasutaja avatar

LilTroy kirjutas:
ison.ts kirjutas:
LilTroy kirjutas:
allan1 kirjutas:

inimene sa näed juba kaugelt , et tüüp on rattaga ülekäigurajal ja kõik teised ananvad teed ning siis hakkad sellist pa..ka ajama , et sul ei kohustust teda üle tee lasta?

Pigem oli asja point selles, et too rattur kui ka kõik muud miljon autojuhti saaksid aru, et ei ole kohustust iga laisa ratturi pärast koguaeg seisma jääda.

Hakka sõiduõpetajaks ning ära mängi liikluses idiooti, kui tahad kedagi õpetada. Kui kõrval reas jääb auto seisma, siis ei tohi sa temast mööduda. Lasku ta kasvõi hobust üle tee.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 12:10 

Paljud ratturid sõidavad üle tee ratta seljast maha tulemata VIHAGA autojuhtide suunas, seda sellepärast, et autojuhid ei raatsi kohe kuidagi külgvahet hoida ratturitest mööda sõites.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 12:12 
Moderator
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
Paljud ratturid sõidavad üle tee ratta seljast maha tulemata VIHAGA autojuhtide suunas, seda sellepärast, et autojuhid ei raatsi kohe kuidagi külgvahet hoida ratturitest mööda sõites.

Kahtlen selles. Rattur on siiski nõrgemas seisus ning ei sõideta vihaga/meelega lihtsalt jumalt ette. Kaotajaks jääb selles olukorras jalgrattur. Pigem on see rattalt maha, üle tee ja peale hõõrumine ajakulukas... mõlemi osapoole jaoks. Teine seltskond, on natuke pro'mad vennad kellel jalad pedaalide küljes clipidega kinni. Nende jaoks on see eriti tüütu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 12:22 

Okei, tegin liiga suure üldistuse, aga tean inimesi ja olen näinud, kui nii teevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 12:36 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Kahtlen selles. Rattur on siiski nõrgemas seisus ning ei sõideta vihaga/meelega lihtsalt jumalt ette. Kaotajaks jääb selles olukorras jalgrattur. Pigem on see rattalt maha, üle tee ja peale hõõrumine ajakulukas... mõlemi osapoole jaoks. Teine seltskond, on natuke pro'mad vennad kellel jalad pedaalide küljes clipidega kinni. Nende jaoks on see eriti tüütu.

Just sellesama tülikuse vältimseks ongi lubatud ratta seljast maha ronimata teed ületada. Aga kui neile seda tehes eesõigus anda, siis võiks kust tahes autode vahelt pea samasuguse linnakiirusega (pro puhul pole 50 km/h mingi probleem) välja karata rattur, kellele autojuht peaks mingil imelisel viisil suutma teed anda.
Ma olen täheldanud sama asja - see ratturitele elu mugavamaks tegev seadusepügal on pannud mitmed neist arvama, et nad võivad alati ja igal pool arvestada oma eesõigusega. Ometi nii see ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 12:41 
Kasutaja avatar

Jess, ma sain streetreissi tagasi :D
Mingi väga nõme jama oli viimased 2 päeva, kus mul viskas sisselogimisel ette, et ma olen bännitud igaveseks ja ip bänn ka :ouh
Omaarust pole nagu midagi valesti teinud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 12:58 
Kasutaja avatar

Noh tuleb täna MM meldal ära?

EDIT: Ükski rattur pole mind nii väga veel häirinud, et ma ärrituma peaks kuigi kipun seda liiklused vahel tegema tihedamini kui mõned.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 672, 673, 674, 675, 676, 677, 678 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis