Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 27.03.2026 21:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 678, 679, 680, 681, 682, 683, 684 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 29.01.2015 18:46 

Keegi Edgari kohvikut ei ole külastanud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2015 22:40 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Soovitan siin jällegi Faetonit metodisti kirikust üle ristmiku keldris. Hinna ja kvaliteedi suhe väga paigas. Söök alati maitsev, toorsalat alati ülivärske. Õhkkond ka selline mõnus rahulik, elav tuli kaminas (talvel) jne. Vahel mingid sibulad ka kõrvallauas aga no kõik muu kaalub üles. 7 euriga saab korraliku prae, aga on ka odavamaid asju. Parim söögikoht Tallinnas imo.

Seal ooteajad üle mõistuse pikad ju :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 00:33 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Käisin mina Tartus ja otsustasin külastada ühte kohalikest kultus-söögikohtadest nimega Sirius. Võtsin mina sealt kartulilaastud kanatiibadega.

Nüüd mõtlen, et kui keeruline oleks oma eluga Tallinnast Tartusse kolida. Kui keegi ütleb kustkohast saab tallinnast midagi samaväärset, siis jään siia.

niipalju,kui mina tallinna sarnastes kohtades käinud,siis kohe kindlasti ei saagi:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 00:41 

Mina jällegi tahaks teada, kust tartust saab sarnast asja räägu topeltgrillburgerile? Samas hinnaklassis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 00:42 
C4V6
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Mina jällegi tahaks teada, kust tartust saab sarnast asja räägu topeltgrillburgerile? Samas hinnaklassis.

Sa nii ehk naa süüa ei saa ju, mis sa selle teadmisega peale hakkad :D

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 00:46 
Eliit
Kasutaja avatar

A kust tallinnas fastersi rulle saab? just nii suuri

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 01:29 

VW kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Soovitan siin jällegi Faetonit metodisti kirikust üle ristmiku keldris. Hinna ja kvaliteedi suhe väga paigas. Söök alati maitsev, toorsalat alati ülivärske. Õhkkond ka selline mõnus rahulik, elav tuli kaminas (talvel) jne. Vahel mingid sibulad ka kõrvallauas aga no kõik muu kaalub üles. 7 euriga saab korraliku prae, aga on ka odavamaid asju. Parim söögikoht Tallinnas imo.

Seal ooteajad üle mõistuse pikad ju :kill

Huvitav, üle 25 minuti ma seal oodanud ei ole...võibolla max 30, aga kuna jook tuuakse lauda kenasti peale tellimist siis pole kunagi midagi viga olnud. Söök on siiamaani igati ootamist väärt olnud. Vähemalt tunduvad need asjad värskelt tehtud mis lauda tuleb...

Olen käinud suht igal ajal va lõunal - keskpäeval, õhtul, hilisõhtul...Kunagi pole rahvast liiga palju jne..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 01:34 

Tanel kirjutas:
ghozt kirjutas:

Sa nii ehk naa süüa ei saa ju, mis sa selle teadmisega peale hakkad :D

Tahaks loota, et mõne nädala pärast saaks rämpsu näost sisse ajada jälle. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 09:52 
Moderator
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:

Nüüd mõtlen, et kui keeruline oleks oma eluga Tallinnast Tartusse kolida.

OT: Omast kogemusest võin öelda, et tehtav. Aga sõltub tööst ja tahtest ja närvikavast (liiklus on meil siin selline aeglasevõitu).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 12:11 

Umx kirjutas:
mihkel-m kirjutas:

OT: Omast kogemusest võin öelda, et tehtav. Aga sõltub tööst ja tahtest ja närvikavast (liiklus on meil siin selline aeglasevõitu).

Aeglasevõitu küll aga eelmine suvi väga tiheda liiklusega lasi üks cayenne viisakalt vahele kui ma kogemata valesse ritta olin end paigutanud (debiilne liikluskorraldus teil seal :D). Tallinnas pannakse gaasi juurde ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 13:16 

RustyZ kirjutas:
Umx kirjutas:
mihkel-m kirjutas:

Aeglasevõitu küll aga eelmine suvi väga tiheda liiklusega lasi üks cayenne viisakalt vahele kui ma kogemata valesse ritta olin end paigutanud (debiilne liikluskorraldus teil seal :D). Tallinnas pannakse gaasi juurde ikka.

Viiskamad on küll, aga eks sealt see kogu venimine ja muu passimine tekibki. "Anna teed" märgi all oodatakse 500m kuni see auto möödub jne.. Möödunud aastal lähenesin suurima länkariga ringteele ning mulle anti teed. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 13:37 

Pealinlasena tartus liigeldes tundub ilmselt tõesti nagu mingi külakolgas oleks. (Suht sama, nagu tartlasel kuskil jõhvis sõita).
Tartlasena pealinnas mulle väga meeldib sõita. Eriti kui taksoplafoon katusel ja bussiridadest legaalselt kõigist mööda vehin minna. :D
Mootorrattaid minumeelest ka pannakse tallinnas vähe paremini tähele ja mingisugune austus ka eksisteerib veel erinevalt tartust. Siin oled nagu ufo kahel rattal, kelle peale kõik vihased on ja kui aint saaks, siis keeraks kuidagimoodi ette ka.

Aga rääkides toidust. Käisin tavernas enne oppi viimast uhket kõhutäit võtmas. Timmisin selle 1.2kg pitsa (maksis 10.5eur) ligi, ilmselgelt ei jõudnud seda ära süüa. Aga senimaani tartu parima pitsa tiitli minu käest see saab. (Pitsaks oli corsaro + ananass lisaks)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 13:48 

ghozt kirjutas:
Pealinlasena tartus liigeldes tundub ilmselt tõesti nagu mingi külakolgas oleks. (Suht sama, nagu tartlasel kuskil jõhvis sõita).
Tartlasena pealinnas mulle väga meeldib sõita. Eriti kui taksoplafoon katusel ja bussiridadest legaalselt kõigist mööda vehin minna. :D
Mootorrattaid minumeelest ka pannakse tallinnas vähe paremini tähele ja mingisugune austus ka eksisteerib veel erinevalt tartust. Siin oled nagu ufo kahel rattal, kelle peale kõik vihased on ja kui aint saaks, siis keeraks kuidagimoodi ette ka.

Aga rääkides toidust. Käisin tavernas enne oppi viimast uhket kõhutäit võtmas. Timmisin selle 1.2kg pitsa (maksis 10.5eur) ligi, ilmselgelt ei jõudnud seda ära süüa. Aga senimaani tartu parima pitsa tiitli minu käest see saab. (Pitsaks oli corsaro + ananass lisaks)

Ot lõpetuseks: Tallinnas ei pea plafooni olema et bussiridadel sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 14:55 
Kasutaja avatar

ja kui päris näpuga järge ajada, siis vist võis ainult klient peal seal sõita. Ma ühe taksojuhiga sain tööjuurde (tahtis mu autot osta ja viisime esindusse kontrolli) ja siis oli dilemma ees, et kas ta võib bussirada kasutada või ei. Taksomeeter ju iseenesest ei tiksu, seega kui politsei kinni peab on jama. Samas ütles, et taksojuhte üldiselt väga ei kiusata ka.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2015 17:30 

mihkel-m kirjutas:
Käisin mina Tartus ja otsustasin külastada ühte kohalikest kultus-söögikohtadest nimega Sirius. Võtsin mina sealt kartulilaastud kanatiibadega.

Nüüd mõtlen, et kui keeruline oleks oma eluga Tallinnast Tartusse kolida. Kui keegi ütleb kustkohast saab tallinnast midagi samaväärset, siis jään siia.

Säi käidud ja proovitud ja võib tõesti rahule jääda,ainult minu jaoks oleks võinud portsjon vähe suurem olla.Maksis 3.50 euroraha.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 678, 679, 680, 681, 682, 683, 684 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis