Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 27.03.2026 18:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 684, 685, 686, 687, 688, 689, 690 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 18.02.2015 16:08 

kalle kirjutas:
Mehed, kus Tallinnas ja eriti Mustakal-Pääskülas-Nõmmel mingid head ja soodsad kodused toidud on?
TTÜ IT maja all on päris ok, ja siis mingi kandikusöökla on seal Mäealuse kandis, aga on veel miskit head? Pubitoitudest on eriline koll ees.

IT maja all on suht saast. Majandusmaja kohvikut soovitaks pigem. Söögi kõrvale silmailu ka rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2015 19:05 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Martin.V kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
MantaOwner kirjutas:
corbe kirjutas:
Eile võtsin Sütiste tee Asian Expressist mingi tšillised nuudlid erineva lihaga ..

Kiidan ka, vürtsised spagetid kanaga maitsesid väga hästi.

Tõnu

Ma lasin spaissi panna miidiumiga ja olgem ausad, see oli palju hullem, kui näiteks magistrali chopstiki täiesti vürtsised nuudlid. Juustupallid olid ka head. Ja kui kaubelda, saab hinnakirjast 10% ka alla (samuti on letil mingid flaierid, millega seda soodukat saab).

Mis koguseid sa ostsid et see 10% allanurumine nagu enda alandamist väärt on? Saan aru kui ostad telekat või ma ei tea mida .. aga mingi prae pealt hakata soodukat küsima.. wut ? Kliendikaart ja flaier flaieriks aga kust selle ideepeale tulla et hakata kauplema? :D

Inimesed kauplevadki. Taksosõidus kaubeldakse 4.2eur sõite ka suures õhinas, et äkki annab ikka 4euroga teha ja siis on ülirõõmsad ja räägivad sõpradele ka, et 20 senti säästu tõmbas peale klubides paarisaja euro maha joomist. :rokib

Taksosõidu lugu meenutab ühe seltskonna vanalinnas restorani külastamist. Seff käsi püsti, ma maksan taksoarve. Kohale jõudsid, siis hakkas ka tahtma 20 senti hinnast alla. Teistel väga piinlik juba, kuidas see seal kaupleb. Peale seda loomulikult välditakse selle inimesega ühiseid tegevusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2015 20:27 
Kasutaja avatar

T*ra.....
Minu meelest saab ennem iga ostu poes/kohvikus/baaris ja sõitu taksos hinnakirjaga tutvuda.. Nah*ui on vaja hakata tingima? Alati on võimalus Stockmani toidupoe asemel minna Maximasse, kesklinna baari asemel minna kuskile kopli baari või Tallink Takso asemel sõita Marabu taksoga.
Väga kurb on see, et vähemalt 60% selle foorumi kasutajatest arvab, et kirja pandud või öeldud hinnast on normaalne hakata midagi alla tingima.. Järgmisel palgapäeval võiks ülemus ka teile öelda, et "kuule äkki ma saan sulle 10% vähem maksta?!"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2015 21:23 
Kasutaja avatar

ma käin prismas kirde saialt soodukat kauplemas ja kui ei saa siis kutsun juhataja :D keefiri pealt pohmas peaga kauplen ka, ütlen kassas,et kas võta või jäta mul üle 44 sendi ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2015 21:39 
C4V6
Kasutaja avatar

Mind paelub alati kohe see stoori. Sa saad alati aru kui on mõistlik mees, sooritab ilma ajunussita mõistliku ostu ja siis küsib, et mis variandid on.

Nende vastand on need mehed kes jätavad hullu ässa mulje enda tingimistega. Tegelikult tahavad nad niigi mõttetut asja mõttetu raha eest, nendega on üsna ebamugav asju ajada ja siis nad veel kauplevad ka alati :D

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2015 23:08 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:

Nende vastand on need mehed kes jätavad hullu ässa mulje enda tingimistega. Tegelikult tahavad nad niigi mõttetut asja mõttetu raha eest, nendega on üsna ebamugav asju ajada ja siis nad veel kauplevad ka alati :D

True story bro.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2015 02:17 
Kasutaja avatar

Minu arust seal asian expressis niigi odavamad hinnad kui mujal, pole nagu mõtet lihtsalt tingima hakata, lihtsalt retsepti pärast kuna vend teeb niigi personaalselt sulle süüa, st küsib kui teravat tahad jne, ütled kuskil sopstikis et tahad teravamat kui tavaliselt, mustlasnäoga sibulad noogutavad ainult kassas ja saad ikka sama asja mis iga teine päev saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2015 07:38 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
ghozt kirjutas:
Martin.V kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
MantaOwner kirjutas:
corbe kirjutas:
Eile võtsin Sütiste tee Asian Expressist mingi tšillised nuudlid erineva lihaga ..

Kiidan ka, vürtsised spagetid kanaga maitsesid väga hästi.

Tõnu

Ma lasin spaissi panna miidiumiga ja olgem ausad, see oli palju hullem, kui näiteks magistrali chopstiki täiesti vürtsised nuudlid. Juustupallid olid ka head. Ja kui kaubelda, saab hinnakirjast 10% ka alla (samuti on letil mingid flaierid, millega seda soodukat saab).

Mis koguseid sa ostsid et see 10% allanurumine nagu enda alandamist väärt on? Saan aru kui ostad telekat või ma ei tea mida .. aga mingi prae pealt hakata soodukat küsima.. wut ? Kliendikaart ja flaier flaieriks aga kust selle ideepeale tulla et hakata kauplema? :D

Inimesed kauplevadki. Taksosõidus kaubeldakse 4.2eur sõite ka suures õhinas, et äkki annab ikka 4euroga teha ja siis on ülirõõmsad ja räägivad sõpradele ka, et 20 senti säästu tõmbas peale klubides paarisaja euro maha joomist. :rokib

Taksosõidu lugu meenutab ühe seltskonna vanalinnas restorani külastamist. Seff käsi püsti, ma maksan taksoarve. Kohale jõudsid, siis hakkas ka tahtma 20 senti hinnast alla. Teistel väga piinlik juba, kuidas see seal kaupleb. Peale seda loomulikult välditakse selle inimesega ühiseid tegevusi.

Asi pole selles, kas see allakaubeldav liiga suur summa või ei, vaid selles, et miks peaksin maksma rohkem, kui seda saab odavamalt? Lollidelt tuleb raha ära võtta. Sa võid vabalt täishinna maksta.

Viimati muutis MrIroonia, 19.02.2015 07:41, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2015 07:41 
Kasutaja avatar

torms kirjutas:
Minu arust seal asian expressis niigi odavamad hinnad kui mujal, pole nagu mõtet lihtsalt tingima hakata, lihtsalt retsepti pärast kuna vend teeb niigi personaalselt sulle süüa, st küsib kui teravat tahad jne, ütled kuskil sopstikis et tahad teravamat kui tavaliselt, mustlasnäoga sibulad noogutavad ainult kassas ja saad ikka sama asja mis iga teine päev saaks.

Nu bljää!!! Seal on letil kupongid, millega saab 10% alla. Kas ma küsin selle ale kohe või jalutan letilt võetud voucheriga välja, sulgen ukse, sisenen uuesti "Tere!", esitan tellimuse ja viskan neile flaiku sest nii on ette nähtud?
Kui nad ise seda võimalust pakuvad, miks kurat, ma peaks maksma täishinna? Ärge te jumala pärast kuskil soodukaga ostke, sest te olete ju kunnid. Kui on Stocmannis ale ja hullud päevad, nõudke kassas täishinna maksmise võimalust :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2015 08:56 
Eliit
Kasutaja avatar

Siis väljenda end selgelt, mitte nagu 4 aastane lohh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2015 10:50 

MrIroonia kirjutas:
Asi pole selles, kas see allakaubeldav liiga suur summa või ei, vaid selles, et miks peaksin maksma rohkem, kui seda saab odavamalt? Lollidelt tuleb raha ära võtta. Sa võid vabalt täishinna maksta.

Kui juut peab olema, et taksoarvest hakata 20 senti alla kauplema :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2015 12:08 

Rääkides siis tingimisest jne... Kes kui palju söögikohas tippi jätab? Endal on nii, et kui söök oli hea aga teenindus ei meeldinud, siis ei jäta ka. Kui kõik meeldib ja sulli taskus on, siis saab jäetud aga loll asi ongi see, et vahel pole sularaha ja kuidagi nõme on lahkuda (/liigub sujuvalt tagasi vaatamata ulsest välja). Või viivad kõik srorglased mündid mündipesulasse?

Edit: muidugi ainult lauateeninduse korral. Kui ise liigutama peab siis ei ole vaja midagi jätta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2015 12:26 

Tippi saab ka kaardiga jätta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2015 12:29 

Teenindajani see küll sedasi eestis ei jõua.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2015 12:30 
Kasutaja avatar

Osades söögikohtades küsib kaarditerminal eraldi kas soovid tippi jätta.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 684, 685, 686, 687, 688, 689, 690 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis