Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 02:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 687, 688, 689, 690, 691, 692, 693 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 03.09.2011 15:17 

talon kirjutas:
analyzethis kirjutas:
DoubleBock kirjutas:
Läksime sõpradega neljapäeval autot ostma , alles nüüd tuli pilt ette ja täielik mällar. Isegi seda ei mäleta kas auto ostsime ära või mitte :D

näpi tilka

a enivei.

Käisin eile siin mingi eestlaste peol klubis :D suht julm. Kõik olid sihuksed kiilakad täispumbanud tüübid,et jube. Õlaga komistasin kogemata kellegi vastu,siis oli et "mida sa tõukled?,mine v*ttu. Tahad molli vää jne." 40 aastased naised oli üles löönd beibedeks end ja värki. Dress ja toss teistel.
Ukse taga mingi tüüp löödi lambist nii knokki et pildi võttis ette alles minutite pärast. Arvake kolm korda nüüd kas ma enam lähen sellist asja vaatama ?:D

Kus täpsemalt?

Alexandria klubis, seal Katajanokka kandis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 15:53 

siag kirjutas:
talon kirjutas:
analyzethis kirjutas:
DoubleBock kirjutas:
Läksime sõpradega neljapäeval autot ostma , alles nüüd tuli pilt ette ja täielik mällar. Isegi seda ei mäleta kas auto ostsime ära või mitte :D

näpi tilka

a enivei.

Käisin eile siin mingi eestlaste peol klubis :D suht julm. Kõik olid sihuksed kiilakad täispumbanud tüübid,et jube. Õlaga komistasin kogemata kellegi vastu,siis oli et "mida sa tõukled?,mine v*ttu. Tahad molli vää jne." 40 aastased naised oli üles löönd beibedeks end ja värki. Dress ja toss teistel.
Ukse taga mingi tüüp löödi lambist nii knokki et pildi võttis ette alles minutite pärast. Arvake kolm korda nüüd kas ma enam lähen sellist asja vaatama ?:D

Kus täpsemalt?

ka mina olin seal:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 16:18 
Kasutaja avatar

Flux Pavilion oli kõva eile! Ja pea siiamaani kumiseb sellest muusikast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 18:14 
Eliit
Kasutaja avatar

Jamh. Eile sõideti ühe purjus sibula poolt üks GoGreeni auto ilmselt mahakandmisele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 18:40 
Kasutaja avatar

Jarlis kirjutas:
DoubleBock kirjutas:
kristoj0 kirjutas:
Ju ostsite ära ja tegite auto liigud :D

Tuleb nii välja jah :D Tegelt midagi mäletan et raha ma ära ikka maksin :D Aga krt kus auto on :D

Auto ostsid ära, mina veel vedasin nööriotsas selle elvasse:D Auto seisab S. juures. Ise sa jäid poolel teel magama.

Mis autoga tegu oli?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 19:26 
Kasutaja avatar

Tegelane5 kirjutas:
Jarlis kirjutas:
DoubleBock kirjutas:
kristoj0 kirjutas:
Ju ostsite ära ja tegite auto liigud :D

Tuleb nii välja jah :D Tegelt midagi mäletan et raha ma ära ikka maksin :D Aga krt kus auto on :D

Auto ostsid ära, mina veel vedasin nööriotsas selle elvasse:D Auto seisab S. juures. Ise sa jäid poolel teel magama.

Mis autoga tegu oli?

BMW 320i

Krt päevotsa on hammas valutanud , valuvaigistitest pole ka kasu :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 19:58 
Kasutaja avatar

turvik kirjutas:
Mani kirjutas:
mart lamp kirjutas:
Ostsin 16 eurtsi eest bingo pileteid... taipohh kui midagi ei võida :D

sõbral kel keeld pealt ostis selveris 630€ bingo pileti :D

Say what? :?

tüüp pani endale kasiino keelu peale, aa kuidagi ju ikka vaja "hasarti" juu.
Olin tiba võtt kui kirjutasin. igaljuhul soetas 630€ eest pileti. kuna pole suurem loto sõber siis ma ei tea mis kuradi numbreid ja asju sättis seal. igaljuhul summa oli selline.

Viimati muutis Mani, 03.09.2011 20:04, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 20:04 
Moderator
Kasutaja avatar

Sai täna veits ühe Ibiza cupraga ringi töristatud.Kui suudad ära unustada,et pool autot on puudu siis peris mõnus taskurakett :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 20:35 
Kasutaja avatar

Istun kõige viimases lapimaa hotellis,käisin just saunas ja eelnevalt ka baaris maad uurimas,poest sai ka ilge kogus alkot ostetud,et ilmselt homme on vääääga paha olla :waah

Kui keegi Ivalos Sr´lastest,siis andke teada,ühte eesti passatit nägin siin paartundi tagasi.

Btw,600hp rekkaga ilma treilata,on jube funn sõita :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 20:40 
Eliit
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
Jamh. Eile sõideti ühe purjus sibula poolt üks GoGreeni auto ilmselt mahakandmisele.

Ega ometi limu? Seal AutoFresh pesula juures, kus need GoGreeni mersud seisid, on üks kuldne 240D ka veel ju. Ma küll ei tea, kas GoGreen on AutoFreshiga seotud, kuid kui on, siis varsti on üks kuldne takso juures? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 20:54 
Kasutaja avatar

aa ma elan kaa siis end välja. kuna käsi peseb kätt ja soodsaid diile peab omavahel tegema, siis tegin sõbraga diili. vahet pole mis ma ma sain, aga temale lubasin ühe tehasehoone soojustuse teha. täna sain valmis ja siis oli muidugi vaja lolli seal mängima hakata. sõitsin seal 4 erineva tõstukiga ringi ja tuunisin niisama. eriti meeldis selline rokla moodi tõstuk, mida juhtisid nii, et pm nagu pleissi pult on käes ja seisad seal taga. kurat ma oleks pool varandust ümber ajand :D peale seda ajasin suure tõstuki välja ja korrastasin suurt prügikasti käppadega. palju õnne sellele vanale, kes seda prügimäel tühjendama hakkab. algul oli mingi 2m üle konteineri prügi, kui ma rauaaiast käpapikendused ära tõin ja lõpetasin, loopisime veel mingi 10 prügikotti peale ja ruumi jäi veel ülegi. muidugi kõndisin terve nädala seal ringi ja mõistatasin palju sel härral kõõlu võib olla. härra lasi nimelt näiteks kogu ala kividega üle teha (loe: paar tuhat ruutu kindlasti) kuna rekkad käivad ja suvel asfalt läheb kuumaks. samuti kui lohk või midagi tuleb, saab paremini korda teha, et mingit lappimist ei tule.

pakun kohe õhtu välja, et kui tõstukimees haigeks seal peaks jääma võin kuni nädal teda seal asendada. oi kuidas mulle meeldib nendega majandada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 21:00 
Kasutaja avatar

Nonii päev otsa magatud nüüd aeg linnapeale kruiisima :P a jaa seda ka et eile tulin linnast Renoo Traffic taksoga üksi koju :kill 4.90 läks venuse eest mõiku

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 21:09 

BirboRacyng kirjutas:
Istun kõige viimases lapimaa hotellis,käisin just saunas ja eelnevalt ka baaris maad uurimas,poest sai ka ilge kogus alkot ostetud,et ilmselt homme on vääääga paha olla :waah

Kui keegi Ivalos Sr´lastest,siis andke teada,ühte eesti passatit nägin siin paartundi tagasi.

Btw,600hp rekkaga ilma treilata,on jube funn sõita :D :D

Mis ajast sa rekkat lased ja mis rekka see 600hj on? :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 21:16 
Kasutaja avatar

djkohuke12 kirjutas:
siag kirjutas:
talon kirjutas:
analyzethis kirjutas:
DoubleBock kirjutas:

näpi tilka

a enivei.

Kus täpsemalt?

ka mina olin seal:)

kõige naljakamad olid need mingid kaks tüüpi,kes kommis olid ja kahekesi nägusi tegid lauataga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2011 21:24 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
aa ma elan kaa siis end välja. kuna käsi peseb kätt ja soodsaid diile peab omavahel tegema, siis tegin sõbraga diili. vahet pole mis ma ma sain, aga temale lubasin ühe tehasehoone soojustuse teha. täna sain valmis ja siis oli muidugi vaja lolli seal mängima hakata. sõitsin seal 4 erineva tõstukiga ringi ja tuunisin niisama. eriti meeldis selline rokla moodi tõstuk, mida juhtisid nii, et pm nagu pleissi pult on käes ja seisad seal taga. kurat ma oleks pool varandust ümber ajand :D peale seda ajasin suure tõstuki välja ja korrastasin suurt prügikasti käppadega. palju õnne sellele vanale, kes seda prügimäel tühjendama hakkab. algul oli mingi 2m üle konteineri prügi, kui ma rauaaiast käpapikendused ära tõin ja lõpetasin, loopisime veel mingi 10 prügikotti peale ja ruumi jäi veel ülegi. muidugi kõndisin terve nädala seal ringi ja mõistatasin palju sel härral kõõlu võib olla. härra lasi nimelt näiteks kogu ala kividega üle teha (loe: paar tuhat ruutu kindlasti) kuna rekkad käivad ja suvel asfalt läheb kuumaks. samuti kui lohk või midagi tuleb, saab paremini korda teha, et mingit lappimist ei tule.

pakun kohe õhtu välja, et kui tõstukimees haigeks seal peaks jääma võin kuni nädal teda seal asendada. oi kuidas mulle meeldib nendega majandada :)

Tõstukiga meeldib endalgi asjatada :) mõned suved tööl käinud seal kohas ja tänavu oli juba sedasi, et kui midagi tõstukiga laadida oli vaja, siis saadeti mind pulti. Kui juhtus mõni väga kiire asi olema, siis vedas ülemus mulle roklaga kaupa ette ja ma muudkui laadisin/paigutasin riiulisse :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 687, 688, 689, 690, 691, 692, 693 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis