aa ma elan kaa siis end välja. kuna käsi peseb kätt ja soodsaid diile peab omavahel tegema, siis tegin sõbraga diili. vahet pole mis ma ma sain, aga temale lubasin ühe tehasehoone soojustuse teha. täna sain valmis ja siis oli muidugi vaja lolli seal mängima hakata. sõitsin seal 4 erineva tõstukiga ringi ja tuunisin niisama. eriti meeldis selline rokla moodi tõstuk, mida juhtisid nii, et pm nagu pleissi pult on käes ja seisad seal taga. kurat ma oleks pool varandust ümber ajand

peale seda ajasin suure tõstuki välja ja korrastasin suurt prügikasti käppadega. palju õnne sellele vanale, kes seda prügimäel tühjendama hakkab. algul oli mingi 2m üle konteineri prügi, kui ma rauaaiast käpapikendused ära tõin ja lõpetasin, loopisime veel mingi 10 prügikotti peale ja ruumi jäi veel ülegi. muidugi kõndisin terve nädala seal ringi ja mõistatasin palju sel härral kõõlu võib olla. härra lasi nimelt näiteks kogu ala kividega üle teha (loe: paar tuhat ruutu kindlasti) kuna rekkad käivad ja suvel asfalt läheb kuumaks. samuti kui lohk või midagi tuleb, saab paremini korda teha, et mingit lappimist ei tule.
pakun kohe õhtu välja, et kui tõstukimees haigeks seal peaks jääma võin kuni nädal teda seal asendada. oi kuidas mulle meeldib nendega majandada