Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 00:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 20.06.2009 23:27 

Ruc1990 kirjutas:
Nii, krt mul önn ka ei muutu,,, täna sai kütus hommikul otsa paarsada meetrit enne tanklat, aga nii täpselt et tervetee vaja mäkke töusta,,, ühesönaga saatsin p.... selle töö bussi ja jätsin sara sinna kus seismajäi murul ja jalutasin koju ära...önneks pold paljuminna... aga öhtu veel ees, lähen otsima tuttava sapparit mis to ära kaotas eile linnavahel,,, ega keegi hollikaringi juures sapakat ple vedelemas näind..

üks sapikas (raam koos mingi kolaga katusel) kulges koos ühe sarnaselt varustatud mossega hollika juurest, mööda pärnu mnt-d, kosmose poole umbes kella 1 ajal öösel või miskit sinnakanti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2009 23:59 

paneaga kirjutas:
Tänasest on mul 9,5 sõrme.
Loodame, et see 0,5 ka tagasi kokku kasvab ajapikku...

Milline sõrm, mis juhtus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 01:49 

No tra,

sõidan Pärnust Mustakale, maja kõrval asuvasse Stati kui ristmikul ees värngerdab seniilne trollijuht, kes jättis osa oma rondist veel minu sõiduritta, äkitselt pidurdades hävitades sellega Astro küljepeegli. Rõvedalt roojane hallipassi omanikust mutt kukkus koheselt valetama, öeldes et seisis seal juba ca. 20 sek. Lõppes see jant sellega, et kuna ekspertiis ei suuda, sealt öeldu ja piltide põhjal midagi nagunii välja selgitada, läksime kõik vihaste ja rõõmsatena koju. Sellisel kellaajal enam ühtki tunnistajat võtta pole, kes samas autos ei oleks viibinud ja halb ka see, et trollijuht mutt oli, oleks oleks olnud kena poiss ja saanud selle peegli raha hiljem Paldiski mnt.-lt kätte aga näe, võta sa näpust...

Ühesõnaga, mendid jaurasid asjaoluga, et oleks pidanud takistusest mööduma pidanud selle asjaolu ilmnemisel, et trollist võib takistus tekkida ja et järgnevatele, kui tunnistajaid pole ja keegi su autot rihib, saab raha ainult omakohtu korras.

Miks ekspertiisiga edasi ei läinud, seepärast et selle jamaga tegelemine oleks kallimaks läinud kui lihtsalt see uus peegel osta (ma loodan).

ja veelkord, tra ... Tallinn - Pärnu - Tallinn ja maja ees põhimõtteliselt selline jama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 05:41 
Kasutaja avatar

Olin siis kainekas ja nüüd jõudsin alles koju, lasen ühe õlle ära ja siis keeran magama :beer
Kino sai igastahes :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 16:47 
Kasutaja avatar

Krdi viirused arvutisse pugenud, poolkõvalt töötab kuidagi ....
Ja nüüd jaani ja sünnipäeva tähistama nädalaks, saab seaduslikult õlut osta ise :D :beer
Head Jaani kõigile !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 17:59 
Kasutaja avatar

Pidin küll, aga ei pea enam õnneks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 19:57 
Kasutaja avatar

Ilgelt närvi ajab 1 inimese tüli.Mõtetu täiesti.Ja teisega lihtsalt ei taha kohtuda.Vahi või kodus.
Külla kutsusid väga olulised sõbrad!Jeejeee.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 23:15 

oskaja kirjutas:
Ruc1990 kirjutas:
Nii, krt mul önn ka ei muutu,,, täna sai kütus hommikul otsa paarsada meetrit enne tanklat, aga nii täpselt et tervetee vaja mäkke töusta,,, ühesönaga saatsin p.... selle töö bussi ja jätsin sara sinna kus seismajäi murul ja jalutasin koju ära...önneks pold paljuminna... aga öhtu veel ees, lähen otsima tuttava sapparit mis to ära kaotas eile linnavahel,,, ega keegi hollikaringi juures sapakat ple vedelemas näind..

üks sapikas (raam koos mingi kolaga katusel) kulges koos ühe sarnaselt varustatud mossega hollika juurest, mööda pärnu mnt-d, kosmose poole umbes kella 1 ajal öösel või miskit sinnakanti.

jup, sama sapper, leitud ja tna sai maha müüdud.... ja täna jäin juba 4jas kord see nv tee äärde, kütus otsas, a ja eile öösel samuti... :beer . tra majandus lamatis ja töötus ning küttehinnatöus ei käi kokku.... :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 23:34 
Kasutaja avatar

Panin just uue Top Geari osa tirima :rokib
20 minti veel ja siis olen taas õnnelik :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 23:35 
Kasutaja avatar

Mida sa tirid, miks HD pilti lives ei vaata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 23:37 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Käisin just veetsus.Nüüd lähen viin sinna paberit juurde.Homme peab poest wc paberit juurde tooma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 23:38 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Mida sa tirid, miks HD pilti lives ei vaata?

Mul esimesest seasonist esimesest osast kõik plaatidel ;) kogun.
BTW ma isegi ei teagi kust vaadata live..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 23:39 
Kasutaja avatar

Teeme nii, oopc, et saa magad kaineks enne kui uuesti postitama hakkad. Ma ei viitsi su rumalaid teemasid kustutada, eks?

Confu- http://www.filmon.com/tv/index.php Tõmbad programmi ja saad peesetäie HD kanaleid lives vaadata, ka BBC2 ja ka porri + palju muud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 23:42 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ok.Aga miks see e isobinud vaba teema alla ,sest asja võiks arutada kas selline tegevus on normaalne või mida kallid klubikaaslased arvavad.Kellele ikka väga meeldib kui täitsa puhtas keskonnas teeb tee puhastaja korraliku tolmu üles ja määrib auto ning võib selle ka rüüstada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 23:43 
Kasutaja avatar

Alustame kasvõi vildakast pealkirjast ja kui sul tänavapuhastusega probleeme siis kaeba Kommunaalametile, mitte ära hala siin.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis