Nii nooo nii nooo.
Täna lõpuks jõudsin ka palju meediakära tekitanud 420 cannabis grill-butiiki. Mr.aroonia on vist kõik ära hirmutanud järtsu jutuga, sest ma läksin sinna rovna kell 12 ja kedagi ei olnud. Ooteaeg oli üks sigaret ja pisut pilvist päiksevarjutust elik. alla 10 mintsa.
Endale võtsin topelt grillburgeri ja kebabisalati. Teisele mehele suure kebabisalati.
Hind on hea. Burger on toekas. Suurusest ei maksaks kohe draamat teha. Kaalu on. Maitses neljaliselt. Muuta võiks seda, et millegi pärast on kotletid pisut lägased, kuigi maitse hea. Ma üritaks need pihvid kuidagi kuivemad teha ja kastmega asja tasakaalustada, et kuiv poleks. Kindlasti tuleb vahele tekitada
peekon ! Süüa on mugav.
Kebab maitses jumalikult. Hoopis teist moodi tehtud kui mujal. Silo oli ka normikas. ma oleks ehk rohkem rõhku sibulale pand ja vähem jääsalatile. Üllatuseks tuli salati põhjast nostalgia laksu kah. Selline hakitud hapukurk mis omal ajal Kuusalu burgeri vahel oli - vana reisserid teavad küll.
Mina läksin enivei burger + mid size kebabisalat lõhki. Teine kunde ütles, et suurest kebabisalatist sai ka kõhu eeskujulikult täis.
Kui veel midagi lisada, siis näiteks seda, et kartulid. Selliseid Põksi (BabymacBBQ) sektorkartuleid oleks vaja. ma küll vihkan friikaid ja kartuleid üldiselt aga vahel siiski tuleb isu. Piltidel on neil sellised tavalised aviko zigzakid mis juba mõttest kettima ajavad. Juhatus võiks need kartulid sellisteks sektorstäshideks teha.
Ehk siis selline tuhlis oleks teema

Kes iganes siin nendega koos skooris võiks edastada mõtteid.