Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 28.04.2009 10:12 
Kasutaja avatar

raisk.. jama jama otsa.. täna tuli kiri Pärnu maakohtust....ei tea mis seal jälle olla võib... kuna kell 12 saan kätte alles. siis on mõnus närvikõdi praegu.. RSK...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 12:55 
Kasutaja avatar

sc0u7 kirjutas:
Paar lehte tagasi üks mainis et sai seksi. Krt see ajab ikka hinge täis..vanus tikub ligi ja seda varianti veel olnud pole, oleks siis musigi saand :kill

Mine jaluta öösel Sõle tänava Säästuka juures, sealt saad, küll pead mõne kopika raha kaasa võtma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 12:57 
Kasutaja avatar

:lol :lol Sexiabi :D
Krt kell 4 hommikul suutsin magama jääda ja juba kella 9 paiku olin jälle jalul,täiesti haige und ei ole ega tule,parim varjant oleks vist täis juua saab vähemalt varakult magama :D
vähemalt midagi head kah,sain endale 17"rehvi mille puruks suutsin eelnevalt s6ita jube see 40 rehv ikka kruusal :angry
Krt ärge rääkige siin sexist,peab vist jalad selga v6tma ja 300km rännaku ette v6tma,ehk joppab :burnout

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 13:15 
Moderator
Kasutaja avatar

analyzethis kirjutas:
C20XE kirjutas:
Mind ajab räigelt vihale see, et äratuskella ei kuule. Täna jälle 3,5h rohkem uneaega oli kui vaja. :help

a kus sul kiiret ?..niivara hommikul pole siin patrullida vaja vast veel :D

Ei no ega streetrace foorum pole elu. :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 15:35 
Moderator
Kasutaja avatar

"We all have to live with our disappointments... I have to sleep with mine."

A. Bundy

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 17:16 
Kasutaja avatar

Tra, autot ei saa kuidagi korda, kõigetobedam, et ei tea mis viga on ....krt selle auto juures pole ühtegi juppi, mida parandanud või käppinud pole ....
Jubedalt võtab tuju ära ikka ... :angry :angry
Suitsetamist tahaks ka maha jätta, aga praegu tundub võimatu :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 17:48 
Kasutaja avatar

Ivari Padaril on toredad ideed ma vaatan, teed ongi liiga korralikud
http://www.e24.ee/?id=112821

seal teisigi punkte mis teevad vähe ärevaks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 18:28 

TC:Elite kirjutas:
kaameraga telefon just täna peab katki olema, ja ilm nii ilus et digikas praeguse riietusega kaasa ei mahu ... oleks vähemalt 5 minutit häid kaadreid

10 minutit tagasi (13:45) oli ajakirjandusmaja ees pärnu maanteel suunaga kosmos mingi vend foori all magama jäänud oma mustas mersu maasturis. Politseist (110) öeldi et kahtlustatakse joobes juhti ja juba on patrull saadetud. Mis aga oli hea nali - mingi teine politsei patrull oli selle mersumehe taha tekkinud ummikus paarsada meetrit taga pool ja ei jaganud matsu välja, mis toimub, kuni mersumehele sappa jõudsid. Politseihärra võttis mersul võtme eest (juhi aken oli pärani lahti) ning patsutas tüübile kergelt põse peale - see aga tegi sellist kärbse äraajamise liigutust, et kes tra ta und segab.

Sõitsin tema taga kuni pärnu maantee viaduktini, tüüp oli vist laksu all - vehkis kätega ja "ujus" ühest reast teise 20-80km/h ning mängis pidurituledega. 110 helistades oli neil juba mersuvend teada ja patrull teel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 18:39 
Kasutaja avatar

Kox kirjutas:
2 aastat tagasi tõmmati mulle korralikult ette (sõiduisu ära ei võtnud, saigi uue ratta osta) :D

Reeglina need kes ridadevahel sõitmise üle nutavad pole ise elusees tsikliga sõitnud või on lihtsalt väga piiratud maailmavaatega ja ehk ka natuke kadedad, et näe tema läheb ma passin ummikus.

Mujal maailmas väga levinud/toetatud/soovitatud ja laialdaselt kasutamist leidev sõiduviis.

olen ka ise natuke tsiklimees.. lubadetta pool eestit läbi sõit ja olen nõus et kui rahulikult sõita autode vahel on norm :)

aga varssavis sain 2a tagasi omaks sellisele teguviisile:
nimelt seisin ummikus.. mingi 6 tundi sõitsin ummikus 4 realisel teel.. ja siis panin korra käe aknast välja ja siis sisse tagasi ja hetk peale käe ära võtmist käis 5 bike mingi 180se lennuga autode vahelt läbi.. no see oli ikka haige..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 18:47 
Kasutaja avatar

Rufhouse kirjutas:
Minul täna sõideti paremakäe reegli ristmikul audi nina ära ja sealt edasi elektriposti :(
Kõige sitem lugu on see, et autoga sain sõita lagi kuuaega, eelmine kuu sõideti täpselt samma nurka :(

sa oled õnnes ju :lol tohib ma varastan su "mojo" ära? ise vaatan juba aasta sellise pilguga ringi, et keegi ette keeraks :) küll siis kimaks sisse....saaks uued jupid ette :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 19:39 

Ise sõitnud mingi aja ringi lahjema supermotoga ja täiesti meeldivad sellised püssid.
Ummikus sõitsin ise ka teistest mööda :lol (ehk siis möödusin seisvatest autodest)
Kuid liikumise pealt, kui mingi tsikkel mööda vuhiseb siis mõtlen alatai, et kelle süü see nüüd peaks olema, kui ma oma raja piires mingist löökaugust mööda põiklen aga tsikli vend nüüd samal ajal on otsustanud mööduda. Ise küll endal süüd ei näeks sellise stenaariumi puhul?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 21:05 

KeN100 kirjutas:
Ise sõitnud mingi aja ringi lahjema supermotoga ja täiesti meeldivad sellised püssid.
Ummikus sõitsin ise ka teistest mööda :lol (ehk siis möödusin seisvatest autodest)
Kuid liikumise pealt, kui mingi tsikkel mööda vuhiseb siis mõtlen alatai, et kelle süü see nüüd peaks olema, kui ma oma raja piires mingist löökaugust mööda põiklen aga tsikli vend nüüd samal ajal on otsustanud mööduda. Ise küll endal süüd ei näeks sellise stenaariumi puhul?

Tsiklimees ei veendunud sellisel juhul manöövri ohutuses ega hoidnud piisavat külgvahet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 21:23 
Kasutaja avatar

Kox kirjutas:
2 aastat tagasi tõmmati mulle korralikult ette (sõiduisu ära ei võtnud, saigi uue ratta osta) :D

Reeglina need kes ridadevahel sõitmise üle nutavad pole ise elusees tsikliga sõitnud või on lihtsalt väga piiratud maailmavaatega ja ehk ka natuke kadedad, et näe tema läheb ma passin ummikus.

Mujal maailmas väga levinud/toetatud/soovitatud ja laialdaselt kasutamist leidev sõiduviis.

Pean nõustuma sinuga.. on tõesti parem. aga no krt.. kui sõidan ridade vahelt siis on selline süümekaid tekitav tunne. ja tean kuidas see ehmatab autos olijat. olen ka sellel poolel olnud. siis on küll, et oi rsk ära ehmata. iga kevad. on endal ka mõte et krt. tsikli poole peaks vaatama..:):)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 22:24 
Kasutaja avatar

insche kirjutas:
Ricky kirjutas:
Just sain ühe nahkhiire :devil raisa kätte, sai vist talveunest lahti ja puukuuris tuigerdas riida peal.
Kinnud kätte ja krahmasin ta sealt, mille peale ta rohkem ärkama hakkas.
Uudistasin väikest tiibhiirt ja lasin ta valla.

See küll ausaltöeldes ilus tegu ei olnud :( Endal magas üks keldri laes, nüüd on ära kadunud.. Ise ma teda igaljuhul ei turkinud, las elab oma elu :)

Mis ei olnud ilus?
Mida ta peale oleks hakanud seal puukuuris, nagunii oleks tahtnud ta õue minna ja tiiba sirutada.Ma lihtsalt kiirendasin seda protsessi ja viisin ta õue ja lasin ta lendu :)

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 22:27 
Kasutaja avatar

nahkhiired juba täitsa lendavad.. pühapäeva öösel jälgisin neid natuke aega kodu kandis...

aga kuangi lendas tuppa nahkhiir ja siis sai kahvaga kinni püütud.. on ikka hambad pisikesel ja mis häält veel teeb :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis