Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 143 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kas automark tekitab Teis eelarvamusi?
PostitusPostitatud: 19.10.2009 19:57 
Kasutaja avatar

tets kirjutas:
Tegelane5 kirjutas:
tets kirjutas:
ja ei tea mis osadel nii japside vastu on, armatuur nagiseb, pole mul seal tühtegi naginat tulnud, ei hondal, ei mitsubishil.

http://www.trustedreviews.com/car-tech/ ... L/comments
EPIC :uhoh

http://www.a2oc.net/forum/showthread.php?t=2087
jah, välismaa autofoorumitest saab iga automargi kohta midagi otsida
:bs

Et sa paned siis Lexusls600 ja A2 ühte võrdlusse :uhoh
Mina leidsin selle üldse AntiL jutu peale, tahtsin vaadata milline see "härrasmehele ainusobiv" auto välja näeb ja sattusin selliste kommentaaride peale. :)

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2009 22:54 

Minus tekitab masendust see hall mass mis meie tänavatel ringi liigub. Järjest vaatad mingid mõtetud väiksed linna käkid, natuke suuremad volkarid, pesukotid, meeletult palju E39-id ja E38-id. Nii kuradi igav ju.
Näitab mulle mingi autovõõras inimene, et näe vaata x-5. ma vaatan kohe, et 3-ne diisel. Jama ju. Ma saan aru, et võib igati mõnus olla ja suht öko äkki isegi sellise masina kohta aga igav ju. Natukenegi võiks inimesed lasta fantaasial lennata ja võtta midagi sellist mis iga nurga tagant välja ei pööra.

Vahest ikka juhtun nägema mõnda heas korras siksi või mosset või restaureeritud volgat. kohe tuju hea. Näed S80, vaatad T6, respect. Tuleb mingi volkar. Syncro VR6. Lahe. Ses mõttes, et auto mark ei omagi tähtsust (v.a. matiz, spark, multipla ja SsangYong-id) ta peab mingis mõttes eriline olema (alutiib ei loe).

Aga enamus on ikka nii, et krt ma pean saama kõige uuema mida iganes ja siis võetakse see kõige kuradi odavam variant.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2009 23:36 
Kasutaja avatar

harz kirjutas:

Aga enamus on ikka nii, et krt ma pean saama kõige uuema mida iganes ja siis võetakse see kõige kuradi odavam variant.

Eks igaüks vaatab selliseid asju ikka oma rahakoti järgi. Seda ei saa küll pahaks panna.
Kuigi peab mainima et tänavapilt on kaunis üksluine küll. Kõigil mu tuttavatel on sellised autod, mida liigub piisavalt palju tänavapildis ringi ja ma ei näe neid, lapat visata ei saa. Ja mingeid numbreid ma ka pähe õppima ei hakka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2009 17:42 
Kasutaja avatar

harz kirjutas:
Minus tekitab masendust see hall mass

Enamusele lihtsalt ei lähe korda see, et nad oma autoga suvalises kaasliiklejas emotsioone ei tekita. Kui oleks vastupidi ja sul iga nurga peal sinupoolt mainitud versioonid vastu tuleks siis poleks ka huvitav enam ju. Näiteks see mis sa lada/mosse kohta ütlesid. Kuna ma olen ise 197x sündinud siis mäletan hästi kui muud linnapildis polnud kui ainult need. Siis pakkus juba põnevust seegi kui juhtusid 2108/09(viimast eriti) nägema kuskil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2009 17:51 

ei

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2009 20:05 

mis emotsiooni tekitab 540 bemm, kui see sul ees sõidab? kui ise just temaga sõita ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2009 20:10 

Ei olegi sellist masinat mis eelarvamust tekitaks.
Ja isegi kui näen et keegi sõidab sellisega mis ei kõlba enda arust kuhugi, siis see ei ole minu valik olnud
ja miks peakski eelarvamus olema kui tal ei ole võimalust/huvi muu aparaat soetada? :)
Ka Lada-d, Opel-id ja Zaz-id on autod, ka nendega sõidetakse ja pole häda midagi.
Ühesõnaga minupoolt eelarvamusi autode osas ei ole!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2009 22:57 

AntiL kirjutas:
tets kirjutas:
mis emotsiooni tekitab 540 bemm, kui see sul ees sõidab? kui ise just temaga sõita ei saa.
seksuaalset erutust. Rahuldab teid see vastus härra "tets"?

ära nüüd ärritu. nüüd siis on selge mis mis teid, härra AntiL, erutab, rahuldab.
selle jaoks on juba teised foorumid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2009 23:46 
Kasutaja avatar

mind jättavad kümaks 3 ja 5 seeria buumerid,erity kus veel vahtraleht küljes on,noo nagu massi kultuur et kui kolmene või 5buumer et siis on jube kõva.inimesed võiksid ikka massist eristuda autoga.... :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2009 03:41 

Alfaromeo kirjutas:
mind jättavad kümaks 3 ja 5 seeria buumerid,erity kus veel vahtraleht küljes on,noo nagu massi kultuur et kui kolmene või 5buumer et siis on jube kõva.inimesed võiksid ikka massist eristuda autoga.... :rokib

Kas su arvamus kehtib eranditult kõikide 3 ja 5 seeria bemari omanike kohta? Et nad kõik tahavad "jube kõvad" olla või?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2009 12:16 
Kasutaja avatar

Peaks vist viiese maha lükkama siis. Äkki eristun ka hallist massist :)
Või värvin auto lepatriinu värvidesse, peaks pilke jaguma küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2009 19:59 

Alfaromeo kirjutas:

alfa on tõesti väga "eriline" :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2009 20:15 
Kasutaja avatar

M|S|W kirjutas:
Alfaromeo kirjutas:

Mismõttes siis pole ? Lihtsalt paukuda võivad kõik, põhjenda enda nalja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2009 20:50 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
MK kirjutas:
M|S|W kirjutas:
Alfaromeo kirjutas:

Mismõttes siis pole ? Lihtsalt paukuda võivad kõik, põhjenda enda nalja.

Kui alfad nii räigelt ei laguneks, oleks nad samasugune hall mass.

Lagunemine ei ole siinkohal eriti oluline, küll aga paneb Alfa järgi vaatama ennem, kui E39.
Aga kasutaja Alfaromeo - kui sa näed vahtralehega bemmi, siis sa oled kohe eriti külm ve, ilma vahtrakata suts soojem vms?
Ehk siis vahtralehega bemmi nähes sa kohe vihastad ja kisendad kui külmaks see jätab vms?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2009 20:51 
Eliit
Kasutaja avatar

M|S|W kirjutas:
Alfaromeo kirjutas:

Ma ei tea, aga alfa on minu arust üks kõige mittehallimmass üldse. Aga mina igaljuhul olen lubanud, et BMW-d ma ei osta :D
Volksust tahaks ka lahti saada ja selle asemele midagi ägedat sebida. Alfa näiteks :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 143 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis