HER kirjutas:
3d asju kah teed ?
veidi olen kokku puutunud.
aga nüüd
eldorado teema juurde
alustan esmalt sellest, et otsisin uue originaali, sest antud pildi kvaliteet tegi närvi mustaks ja ma ei näinud mingit perspektiivi originaaliga möllamises. Kuna ma ei ole ameerika autodega eriti kursis, ei anna pead, et leidsin just õige asja, aga sellest pärastpoole.
Originaal siis selline

edasi hakkasin siis soovitud leegi teemat aretama. Pean mainima, et olin juba päris kaugel, kui avastasin et värvid on vales järjekorras. (pole aimugi miks nii, tundus loogiline)
Kuna nagu aru sain siis olid ka omapoolsed variandid lubatud, siis võtagi seda kui minupoolset varianti ja homseks teen ka Teie sooovitud kombinatsiooni. Igatahes, hakkama sain sellise junniga.

Ärge laske end halvast kvaliteedist heidutada, sest mul on kombeks ideed kiirelt ja räpalt teha, sest sell viisil jõuab lihtsalt rohkem. Kui tekib konkreetne soov, siis alati on võimalik kõike muuta ja ümber tõsta. Sammuti on võimaalik lõpuks leiutada nn korralikum pilt ka.
Ja nüüd oluline osa, mis hõlmab minu mudeli otsimist. Nimelt kuna ma pole kindel kas leidsin õige auto, siis lisan siia juurde, et need leegid on võimalik konkreetsele autole ümber tõsta kui teete
sama nurga alt foto enda autost.
seniks

ja palju tuult tiibadesse
cheers