Ilmselgelt kuhugi see teema ei vii, aga kui lihtsalt näiteid siia kirja pannakse, siis mu ema näiteks on küll suhteliselt hästi kursis autode ja nende ehitusega. Eks asi ka selles, et ta maal üles kasvanud kus tema isa ja vend mõlemad kõigega ise tegelevad, ehk siis autoteenindusi meie pere pmst ei tunne, endal garaasid, töövahendid ja oskused olemas niiet milles probleem.
Kui ema minu autoga sõidab, siis pigem on tal probleem sellepärast, et auto nii ront on, samas kui ma ise saan sellega ilusti sõidetud. Õlitaseme ja muude vedelike kontrollimisega probleemi tal pole, samuti ka ratta vahetamisega ja alati annab teada kui midagi juhtus autoga. Samamoodi võin ma talle rääkida kolbidest ja käigukastist ilma, et mingit

nägu tekiks ette.
Samuti ema õde, ehk mu tädi, samas kohas kasvand ja ei ole ka mingi tumba selle koha pealt, sõidab c4 kere peal oleva audi a6'ga ringi, mil 2.6 v6 mootor(pidi olema kõvasti lagunev auto ja mootor, väga paljud kiruvad), samas kestab tal see audi väga ilusti ilma mingisuguste probleemideta ja kui suur kütusekulu(automaat kah lisaks suurele mootorile) välja arvata siis olen ma sellesse autosse kõrvuni armunud
Samas meeste poolelt vaadates, ema mees, kes on minust äkki 8a vanem, ostis auto kuigi absoluutselt mittemidagi ei tea. Õlivahetusega ilmselt hakkama ei saaks, proovinud pole siiski kuna see alati minu ülesanne olnud. Täiesti korralik auto lastakse nii käest, et jube lihtsalt, mingit kolinat ega probleemi ei teavitata(tundub normaalne ilmselt), auke vältida absoluutselt ei oska.
Ükskord kommenteerisin tema sõitmist aukude ümbruses jne, siis tuli küsimus, et kas ma tappa olen saanud kunagi.. et tal hakkab üle viskama

Tookord sõitis ta muidugi minu autoga kah..
Ja ise väldin auke nagu kulutuld, paratamatult kui ei sõida sama teed mitu korda päevas, siis jääb mõni ikka kahe silma vahele, aga enamasti panen ikka head slaalomit ja mul on täiesti suva mida keegi sellest arvab. On mul auto madal või ei, aga ta on juba tehasest vähe jäigema vedrustusega ja miks ma peaks teda vabatahtlikult lõhkuma?
Lamavate ees jään seisma, aukude juures panen vastassuunda kui vaja ja treppis tee peal sõidan 5km/h.. kellele jääb ette sõitku mööda, niipalju ma teen alati ruumi. Ehk siis ette ma teistele jääda ei taha ja pole kunagi probleem kasvõi kõrvale tõmmata, et teine mööda lasta.
Eks inimesi on igasuguseid, niikaua kui kellegi ront keset teed pilbasteks ei jookse ja sellega kellelegi viga ei tee, ei ole ju minu asi kas ja kuidas autot hoitakse. Olen näinud kuidas sigullil on ratas koos õõtsade asjadega alt ära jooksnud parklas sõites.. loomulikult tuli roolitagant välja naine, niiet noh palju õnne
Kes ei saa aru, miks mõni aukude ümber sõidab mitte neist läbi, siis ostke endale mingi vanem auto(90 algus näiteks) mis pole enam kõige korralikum, pange autosse mõned asjad ja soovituslikult ka jäigem vedrustus ja minge sõitke munakiviteel.. üksasi see mis veermik vatti saab, teine asi mis nagin ja kolin seal autos on.. seda on ju valus kuulata. Mul volvos paneb terve armatuur trianglit kui mõnest tiba sügavamast kaevuluugi kohast läbi sõidan.
Pikk ja mõttetu postitus, aga ma pole täna midagi kirjutanud ja oli vaja kuhugi tühjaks laadida ennast