Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 16:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Naised auto omanikena
PostitusPostitatud: 13.10.2011 22:58 

Buduaar on fun ju, eriti kui teha mingi suvaline kasutaja ja siis esitada seal seks & suhted foorumisse lolle küsimusi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 23:17 
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Buduaar on fun ju, eriti kui teha mingi suvaline kasutaja ja siis esitada seal seks & suhted foorumisse lolle küsimusi :D

Aa nyyd ma siis tean kes seal neid imelike postitusi teeb koguaeg:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 23:47 
Kasutaja avatar

kimbo kirjutas:
Seda teemat lugedes meenus üks paari nädala tagune seik.Kuna viibin suht palju välismaal ja siis käib naisega suhtlemine läbi skype ja msni.Ükspäev kirjutab mulle msni,et autol on mingisugune susin tekkinud,ma küsin,et mismoodi susin ja saan msni vastuseks:selline shhhhhhh.....too hetk ei osanud enam midagi öelda :ouh
Ja kui korra kodusolles õli vaatasin oli varras täiesti nullis...valasin õli juurde ja küsisin,et miks sa ise ei vaata kas õli on autos.Ja vastuseks sain,et ma ei saa ju mul valged riided,määrin ära ju.....taaskord :ouh
Aga muidu ma ei nurise...lihtsalt oma autot ma eriti ei anna talle :rokib

Mis auto see selline on, et niipalju õli siis võtab? Või sõitsid ise nulli ja jätsid kontrollimata!?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 01:48 
Kasutaja avatar

Jesper kirjutas:
Ühtlasi on ka kõige kindlam rikkeotsingu meetod oodata kuni andur lõplikult saba annab ja auto enam ei sõida, pärast seda on tavaliselt võimalik juba testriga kindlaks teha, et milline täpselt :)

Täiendus: ja pärast seda on täpselt õige aeg minna mõne sellise isehakanud "diagnostiku" juurde, keda "terve ilm täis on". Kui juba ise täpselt tead mis viga on, siis vähemalt ei tekita nende antud suurepärane ja ülimalt täpne informatsioon mingeid täiendavaid väljaminekuid. Alternatiivina võib soovi korral neile ka lihtsalt raha viia, ilma autot ette näitamata, see on tihti odavam kui koos autoga minna :D

Siin tuleb jälle see mängu, et kelle jaoks on tähtis, et auto KINDLASTI sõidab ja viib mind KINDLASTI kohale, kelle jaoks ei ole. Mina näiteks tahan küll üsna kindel olla, et midagi ootamatut keset teed ei juhtu.

Ja kui sa käid kas siis diagnostiku või "diagnostiku" juures, võid sa ju paluda omale selle vigade nimekirja ja ise netist harida end. Sa ei pea laskma tal remontida seda autot. Diagnostikaseade näitab ikka õiget infot ja seal pole enam vahet kas tegu on diagnostiku või "diagnostikuga".

Aga jällegi, see on ainult minu arvamus, meie arvamused ei pea kattuma. Ilmselgelt ei ole sinu jaoks see niivõrd oluline, et auto teeb seda mille jaoks ta algselt loodud on, korrapäraselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 04:24 

No mina olen lihtsalt leppinud sellega, et kõik masinad lähevad vahel katki, isegi lennukid kukuvad alla, ja oma elu nii üles ehitanud, et seda ei segaks ühe masina rike. Jääb auto seisma, aga telefon töötab - midagi hullu ei juhtu. Kaob kodust nett ära, aga 3G levi on - tööd see ei sega. Kaob kodust vool ära, okei, nats puine on, aga gaasiga saab süüa teha ja kapis on küünlad. Jne. Ja noh see auto, mille eest ma nii silmapaistvalt halvasti hoolt kannan, on 4 aasta jooksul oma põhifunktsiooni täitmisest keeldunud täpselt ühe korra, ehk siis tõenäosus et hommikul bussi peale peab minema on umbes 1:1000 (teisisõnu 99,9% usaldusväärsus). Oleks vaid Starmani nett ja EE elekter nii kvaliteetsed...

Ei ole vaja nii palju stressata iga väikse asja pärast, tänapäevased autod on ikka üpris hästi tehtud. Või noh kui keegi leiab et see on ta kutsumus siis palun, aga seda kiiksu ei pea kogu maale ja taevale peale suruma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 12:18 
Kasutaja avatar

kimbo kirjutas:
Seda teemat lugedes meenus üks paari nädala tagune seik.Kuna viibin suht palju välismaal ja siis käib naisega suhtlemine läbi skype ja msni.Ükspäev kirjutab mulle msni,et autol on mingisugune susin tekkinud,ma küsin,et mismoodi susin ja saan msni vastuseks:selline shhhhhhh.....too hetk ei osanud enam midagi öelda :ouh
Ja kui korra kodusolles õli vaatasin oli varras täiesti nullis...valasin õli juurde ja küsisin,et miks sa ise ei vaata kas õli on autos.Ja vastuseks sain,et ma ei saa ju mul valged riided,määrin ära ju.....taaskord :ouh

see susina teema on naljakas. Aga mida küsid seda saad. Mina isiklikult oleks palunud järele uurida , mis asi susiseb või vähemalt kuskohas. Selle järgi oleks probleemi ise ära identifitseerinud. Ja mis siis tegelikult susises, kui küsida tohib?
Lähme tähenärimisega edasi: õli võib ju autos olla, aga sellest ei ole grammigi kasu, kui teda ei ole seal kus ta tegelikult olema peab(mootor, käigukast,pidurisüsteem,roolisüsteem). Peaksid jälgima , milliseid soovitusi oma naisele jagad. Mina isiklikult oma naiselt ei nõuaks üldse seda, et ta regulaarselt kontrolliks õlitaset kõigis eelpoolmainitud kohtadest+ lisaks veel kõik muud vajalikud vedelikud. Too much trouble. Ma ei viitsi isegi seda kontrollida ja oma käsi määrida(tegelikult puudub ka selleks igasugune füüsiline vajadus). OK. Õlivarda võtan vahest välja. thatsall ja vsjoo. Klaasipesu vedeliku lisamine on küll elementaarne, mida naine peaks oskama juurde lisada, sest see võib tõesti poole sõidu pealt teepeal otsa saada.
Pealegi kui mootoris õli otsa hakkab saama siis peaksid pigem peeglisse vaatama ja küsima iseendalt , et miks sa sellise risu üldse oma naisele kasutada jätsid. Õli kadumine mootorist tähendab siiski, et see mootori eluiga on otsa korral ja naist selles ma küll ei süüdistaks, kui ta just eelnevalt karterit pilbasteks ei sõitnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 13:40 
Kasutaja avatar

Jesper kirjutas:
No mina olen lihtsalt leppinud sellega, et kõik masinad lähevad vahel katki, isegi lennukid kukuvad alla, ja oma elu nii üles ehitanud, et seda ei segaks ühe masina rike. Jääb auto seisma, aga telefon töötab - midagi hullu ei juhtu. Kaob kodust nett ära, aga 3G levi on - tööd see ei sega. Kaob kodust vool ära, okei, nats puine on, aga gaasiga saab süüa teha ja kapis on küünlad. Jne. Ja noh see auto, mille eest ma nii silmapaistvalt halvasti hoolt kannan, on 4 aasta jooksul oma põhifunktsiooni täitmisest keeldunud täpselt ühe korra, ehk siis tõenäosus et hommikul bussi peale peab minema on umbes 1:1000 (teisisõnu 99,9% usaldusväärsus). Oleks vaid Starmani nett ja EE elekter nii kvaliteetsed...

Ei ole vaja nii palju stressata iga väikse asja pärast, tänapäevased autod on ikka üpris hästi tehtud. Või noh kui keegi leiab et see on ta kutsumus siis palun, aga seda kiiksu ei pea kogu maale ja taevale peale suruma.

Ma ei surugi kellelegi midagi peale, vaid väljendan enda arvamust auto omamisest. Lisaks olen ma kindel, et suure osa siinse rahva jaoks, on auto midagi enamat kui lihtsalt transpordivahend. Peale selle, et auto sind kindlalt kohale viib, on ka endal hea tunne, et auto korras.

Minu poolt kõik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 14:06 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Jesper kirjutas:
N............

Ma ei surugi kellelegi midagi peale, vaid väljendan enda arvamust auto omamisest. Lisaks olen ma kindel, et suure osa siinse rahva jaoks, on auto midagi enamat kui lihtsalt transpordivahend. Peale selle, et auto sind kindlalt kohale viib, on ka endal hea tunne, et auto korras.

Minu poolt kõik.

ja mina olen päris kindel , et suure osa rahva (siinse) jaoks on naine midagi enamat, kui .... Ma ei saagi tegelikult aru, mida te neilt ootate. Mis te ei saa enam ise auto hoolduse ja remondiga hakkama? Kusjuures vaadates teemasi Lugejate Autode alt siis nii tundubki. Üsna suur osa streetracereid saavad hakkama ainult lõhnakuuse ja siniste taskulambi pirnide salongi instaleerimisega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 15:23 

mihkel-m kirjutas:
Ma ei surugi kellelegi midagi peale, vaid väljendan enda arvamust auto omamisest. Lisaks olen ma kindel, et suure osa siinse rahva jaoks, on auto midagi enamat kui lihtsalt transpordivahend.

Mhmh, ma sain aru jah, ma pigem üritasin nii üldiselt selgitada, kuidas suur osa mittesiinset rahvast, sh teema pealkirjas mainitud gruppi kuulujad, auto omamisse suhtub, mitte otseselt ei näidanud sinu poole näpuga. Ma ka lakun oma autosid, aga selleks ongi neid mitu, et autopedendus ei segaks normaalset igapäevaelu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 17:15 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
kimbo kirjutas:

Mis auto see selline on, et niipalju õli siis võtab? Või sõitsid ise nulli ja jätsid kontrollimata!?

opel calibra

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 17:25 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
kimbo kirjutas:

see susina teema on naljakas. Aga mida küsid seda saad. Mina isiklikult oleks palunud järele uurida , mis asi susiseb või vähemalt kuskohas. Selle järgi oleks probleemi ise ära identifitseerinud. Ja mis siis tegelikult susises, kui küsida tohib?
Lähme tähenärimisega edasi: õli võib ju autos olla, aga sellest ei ole grammigi kasu, kui teda ei ole seal kus ta tegelikult olema peab(mootor, käigukast,pidurisüsteem,roolisüsteem). Peaksid jälgima , milliseid soovitusi oma naisele jagad. Mina isiklikult oma naiselt ei nõuaks üldse seda, et ta regulaarselt kontrolliks õlitaset kõigis eelpoolmainitud kohtadest+ lisaks veel kõik muud vajalikud vedelikud. Too much trouble. Ma ei viitsi isegi seda kontrollida ja oma käsi määrida(tegelikult puudub ka selleks igasugune füüsiline vajadus). OK. Õlivarda võtan vahest välja. thatsall ja vsjoo. Klaasipesu vedeliku lisamine on küll elementaarne, mida naine peaks oskama juurde lisada, sest see võib tõesti poole sõidu pealt teepeal otsa saada.
Pealegi kui mootoris õli otsa hakkab saama siis peaksid pigem peeglisse vaatama ja küsima iseendalt , et miks sa sellise risu üldse oma naisele kasutada jätsid. Õli kadumine mootorist tähendab siiski, et see mootori eluiga on otsa korral ja naist selles ma küll ei süüdistaks, kui ta just eelnevalt karterit pilbasteks ei sõitnud.

Susinat tekitas mingi vaakum voolik mis nüüdseks on ka vahetatud.
Ega ma ei käsigi tal kõiki võimalike vedelike kontrollida koguaeg,aga no õlivarda peaks ikka iga autoomanik suutma ära zuumida mis kus ja kui palju.Ja kuna see on tema enda isklik auto mille ta soetas enda isikliku raha eest ja millest ta mittemingi hinna eest nõus loobuma ei ole,siis ma võin sinna peeglisse ju vahtida,aga see ei muuda midagi ju :D
Lihtsalt naiste jaoks on auto tarbeese...bensiini tuleb juurde panna selge see,aga kui juba õli juurde jutt läheb,siis kisub keeruliseks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 18:29 
Kasutaja avatar

Ilmselgelt kuhugi see teema ei vii, aga kui lihtsalt näiteid siia kirja pannakse, siis mu ema näiteks on küll suhteliselt hästi kursis autode ja nende ehitusega. Eks asi ka selles, et ta maal üles kasvanud kus tema isa ja vend mõlemad kõigega ise tegelevad, ehk siis autoteenindusi meie pere pmst ei tunne, endal garaasid, töövahendid ja oskused olemas niiet milles probleem.

Kui ema minu autoga sõidab, siis pigem on tal probleem sellepärast, et auto nii ront on, samas kui ma ise saan sellega ilusti sõidetud. Õlitaseme ja muude vedelike kontrollimisega probleemi tal pole, samuti ka ratta vahetamisega ja alati annab teada kui midagi juhtus autoga. Samamoodi võin ma talle rääkida kolbidest ja käigukastist ilma, et mingit :? nägu tekiks ette.

Samuti ema õde, ehk mu tädi, samas kohas kasvand ja ei ole ka mingi tumba selle koha pealt, sõidab c4 kere peal oleva audi a6'ga ringi, mil 2.6 v6 mootor(pidi olema kõvasti lagunev auto ja mootor, väga paljud kiruvad), samas kestab tal see audi väga ilusti ilma mingisuguste probleemideta ja kui suur kütusekulu(automaat kah lisaks suurele mootorile) välja arvata siis olen ma sellesse autosse kõrvuni armunud :hail

Samas meeste poolelt vaadates, ema mees, kes on minust äkki 8a vanem, ostis auto kuigi absoluutselt mittemidagi ei tea. Õlivahetusega ilmselt hakkama ei saaks, proovinud pole siiski kuna see alati minu ülesanne olnud. Täiesti korralik auto lastakse nii käest, et jube lihtsalt, mingit kolinat ega probleemi ei teavitata(tundub normaalne ilmselt), auke vältida absoluutselt ei oska.
Ükskord kommenteerisin tema sõitmist aukude ümbruses jne, siis tuli küsimus, et kas ma tappa olen saanud kunagi.. et tal hakkab üle viskama :evil: Tookord sõitis ta muidugi minu autoga kah.. :D

Ja ise väldin auke nagu kulutuld, paratamatult kui ei sõida sama teed mitu korda päevas, siis jääb mõni ikka kahe silma vahele, aga enamasti panen ikka head slaalomit ja mul on täiesti suva mida keegi sellest arvab. On mul auto madal või ei, aga ta on juba tehasest vähe jäigema vedrustusega ja miks ma peaks teda vabatahtlikult lõhkuma?
Lamavate ees jään seisma, aukude juures panen vastassuunda kui vaja ja treppis tee peal sõidan 5km/h.. kellele jääb ette sõitku mööda, niipalju ma teen alati ruumi. Ehk siis ette ma teistele jääda ei taha ja pole kunagi probleem kasvõi kõrvale tõmmata, et teine mööda lasta.

Eks inimesi on igasuguseid, niikaua kui kellegi ront keset teed pilbasteks ei jookse ja sellega kellelegi viga ei tee, ei ole ju minu asi kas ja kuidas autot hoitakse. Olen näinud kuidas sigullil on ratas koos õõtsade asjadega alt ära jooksnud parklas sõites.. loomulikult tuli roolitagant välja naine, niiet noh palju õnne :D

Kes ei saa aru, miks mõni aukude ümber sõidab mitte neist läbi, siis ostke endale mingi vanem auto(90 algus näiteks) mis pole enam kõige korralikum, pange autosse mõned asjad ja soovituslikult ka jäigem vedrustus ja minge sõitke munakiviteel.. üksasi see mis veermik vatti saab, teine asi mis nagin ja kolin seal autos on.. seda on ju valus kuulata. Mul volvos paneb terve armatuur trianglit kui mõnest tiba sügavamast kaevuluugi kohast läbi sõidan.

Pikk ja mõttetu postitus, aga ma pole täna midagi kirjutanud ja oli vaja kuhugi tühjaks laadida ennast :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 20:18 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Samas meeste poolelt vaadates, ema mees, kes on minust äkki 8a vanem....

Kohe näha, et autod ei ole tema kõige suurem huvi:D "Milf" on see teema mis talle sobib!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 20:41 

Päris suurt rolli mängib see, kas poiss-sõber/mees või isa jagavad autodest midagi või mitte.
Minul on selles suhtes tohutult vedanud, sest mõlemad teavad ja palju. Ilmselt ei teeks ma vahet Saabil ja Volvol,
nagu väga paljud mu sõbrannad, kui meessoost isikud minu lähisuhtlusringkonnas ise autodega ei tegeleks. Enamikul nendel sõbrannadel käivad vennad/isad kuskil remonditöökodades või esindustes oma autodega ja neid muu ei huvitagi. Viivad kuskile korda teha ja sõidavad jälle kuni midagi katki vms, niiet eks see huvi ja soov oma autot tundma õppida ja selle eest hoolitseda tuleb paljuski perekonna väärtustega kaasa.
Tjah, mingeid süvajutte autode teemal ei mõista rääkida ja ka peale korduvat seletamist ma osasid asju täpselt ei mäleta,
aga vähemalt on need mulle tuttavad ja ähmaselt vast ikka miskit meenub ka.
Ennast hinnates siis: parklates pargin (võimalusel) täiesti teadlikult kaugemale, jõuan need
2 sammu rohkem käia küll selle nimel, et pärast tagasitulles mitte avastada, kuidas mingi debiilik ei oska oma auto uksi
normaalselt avada - ise teen ka uksi ettevaatlikult lahti; igasugustest häältest rääkides, siis teen ma tavaliselt rohkem paanikat, kui asi väärt on :D no vähemalt siiani pole mingit suurt jama olnud; armatuuril ikka jälgin tulukesi ka; liigeldes mingeid imemanöövreid ei tee (no enda arvates, kindlasti on mind ka kirutud ja mõttes küsitud, et kust selline load sai :ouh ). Kuid eks ajaga tuleb ka kogemus. Üldiselt ei ole sool mingit tähtsust, troppe on nii nais- kui meesjuhtide hulgas!

Ja seda ka, et automehaanikust naisega koos olla/elada ei sooviks ükski mees :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 21:38 

B_L kirjutas:
Ja seda ka, et automehaanikust naisega koos olla/elada ei sooviks ükski mees :)

Selgita? :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis