Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 16:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 122 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus keegi trenni teeb?
PostitusPostitatud: 05.05.2011 02:04 
Eliit
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
see Mirkko pole kindlasti mees, kelle pärast kogu spordiala maha trampida,

pakun et viga selles, et te teate neid mudajoodikuid kes ala maha teevad. sport on teine asi
http://www.youtube.com/watch?v=vE2efcGvVZw

Endiselt ei mõista. Lihtsalt mõttetu ju. Miks ei võiks rääkida või vestelda. Ikka käed/jalad käiku. Ajuvaba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 02:08 
Kasutaja avatar

vaevalt et läbirääkimine nii hästi raha sisse tooks kui selline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 02:10 
Eliit
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:

Seda enam. Kui inimesel pole mõistust ega haridust, et normaalselt raha teenida, siis hakkab "teisi inimesi taguma ja rämedalt rulli kokku ajama"?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 02:24 
Eliit
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Rain mis sul nüüd selle kõige vastu on? Nii räme kibestumus on peal nagu oleks ise kunagi mingilt "õõ mis tahad, panen lõuksi" vennalt pasunasse saanud ja nüüd ei jaksa ära halada kuidas kõik kes sellise alaga tegelevad rumalad ja madalalaubalised on?

Sealjuures pole kordagi olnud sellist juhtumist. Olen näinud selliseid lõvisid, aga olen alati kasutanud mõistust ja suutnud asjast ära rääkida. Ainus vägivaldne teema on olnud see, kus sõbranna pani mulle bitch-slapi ja sõrmusest jäi auk põske :D. Aga see selleks.

Mul pole midagi selle vastu, aga ma lihtsalt ei mõista seda. Miks seda vaja on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 02:27 
Eliit
Kasutaja avatar

Ja nii ongi....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 03:22 

Kunagine töökaaslane oli oma 5a tagasi Eestis üks parimaid taipoksis (kui ma nüüd ala õigesti mäletan). Rääkis ise kord väga joogise peaga, et läks sinna ainult selleks, et kõva säga olla ja et teistelt peksa ei saaks. Tüüp oli ~167cm pikk. Lõppes asi ikkagi tal sellega, et peamistest Tallinna klubidest oli tal keeld kuna oli alati suutnud turvadega kaklema minna. Rääkis ka loo, kuidas oli suutnud Prives mingile neegrile sisse sõita ja ta trepist alla lükata ning haiglasse saata, millele järgselt oli veel kolme turvamehega kakelnud ja ühel nina katki löönud. Kainelt oli enamvähem normaalne inimene, pärast jooke muutus alati kukeks.

Samas endine koolivend on ka päris tasemel oma mingis fujitsus või shiaitsus ja on kõige rahulikum tüüp üldse. Tänaval kellegagi ei kakle ja on pigem kõigist sõnadega üle. Kindlust annab talle ka vast see teadmine, et füüsiliselt on ta nkn igast karust üle.

Minu silmis ongi need võitlusspordid ägedad seniks kuni asjad on reglementeeritud ning piiritletud. Kunagi sai ka väiksena lühikest aega judos käidud Lutsariga ja sai õpitud mõndagi ja seda peamiselt just suhtumises ja enesevalitsuses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 07:15 
Kasutaja avatar

Praktikal teen jõu ja vastupidavustrenni- käsitsi lihv või matistamine. Käsi käib nagu Singeri õmblusmasin. Juurde on küll tulnud miskit :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 11:07 
Kasutaja avatar

devil02 kirjutas:
Kunagi sai ka väiksena lühikest aega judos käidud Lutsariga ja sai õpitud mõndagi ja seda peamiselt just suhtumises ja enesevalitsuses.

Luise tänaval käisid? Olid sa vana Lutsari käe all või noorema ( Jaan Lutsar ) ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 12:06 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Rahvas jah tegelgu ise millega tahab aga kui rahavas hakkab juba teist inimest puudutama kuidagi siis asi pole enam õige.Üldiselt on räägitud siis osade alade kohta seda ka .et avalikus kohas .päris maailmas sellega ei tegelda kui.Kui tegeldakse siis see kas häbistab seda ala või muudab tegelase mõtetuks.Üks mees õpib kotte klobima .teine õpib kotte tassima ja kui need kaks kokku saavad võib tekkida plahvatus.
Seda ka veel .et keegi kusagil on . võib olla ikka tugevam .et mingi ala vendadel ei maksaks ehk mingit trenni tehes nüüd ennast betoonist ka tunda alati .
Male trennis käivad tegelased ehk tavaliselt ei hakka peale karastusjooki malenditega loopima kuid teiste ala vendadel hakkavad ehk käed. jalad lihtsamini liikuma. teatud olukordades. Või siis kui peale karastusjooki . mõni relvaloa ja relvaga tegelasse ja käte.jalgadega vehkleja vahel tekib konflikt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 12:19 
Kasutaja avatar

Siinses maapiirkonnas on valikud järgmised:
jõudu teen gümnaasiumi värskeltrenoveeritud jõusaalis, naaberkülas terviseraja atribuutikal ja ka kodus kang täitsa olemas - hea rippuda :D
jooksmas käin kodukandis 10km ringe aeg-ajalt
rattaga sõidan samuti.. seda siis, kui tuju peale tuleb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 13:05 

Kodus olemas tõstepink, suur poksikott, hantleid jms. Aegajalt ikka teen regulaarselt ja siis jälle kuidagi nagu ''unustan''. Muidu väntan jalgrattaga ringi vägagi tihti. Suvel hommikuti jooksen 1,5 km igal varahommikul ennem tööd.
Ühesõnaga, ma mingi eriline treenija pole, aga omaenese otstarbeks ikka vaevun vahel :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 17:14 

Nende kaklejate jutu peale siin ei oskagi nagu midagi öelda...
Minu arvates oleneb see täiesti inimesest, iga mees, kes sul mõnda võitlussporti harrastab, ei lähe esimese asjana rusikaga vehkima. Mõni teeb lihtsalt seda kui trenni, mõni loodab enesekaitset omandada, mõnele teisele jälle lihtsalt meeldib.
Lõvikonservi annab trenn juurde paratamatult (alguses kindlasti), miks? Sellele ma vastata ei oska. See video näide MMA mehest- härrasmees ei ole minu teada mitte kusagil MMA trennis käinud, küll olen kuulnud tema nime rahvatantsurühma nimekirjas. Härrasmees oli hiljem konstaablilt veidike pisduleid saanud ka. Mida ma selle jutuga nüüd öelda tahan on see, et kõik, kes mõnes võitlustrennis käivad ei ole suured jobud.

@aeg-ajalt käin võitlustrennis ja pidin lihtsalt sõna võtma :) , erinevate asjaolude pärast justnimelt aeg-ajalt, mitte pidevalt. Mina käin trennis, kuna sedasorti sport on mulle meeltmööda ja boonusena veidi oskust tänava jaoks kui vaja(veel pole pmts kordagi vaja läinud). Kõik trennikaaslased on normaalsed inimesed, pole ühtegi debiilikut veel kohanud...
Lisaks jõusaal, varem käisin pidevalt, praegu jällegi erinevate asjaolude tõttu aeg-ajalt.
Suvel mängin natukese jalgpalli. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 21:01 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
rain0102 kirjutas:
Mani kirjutas:

Seda enam. Kui inimesel pole mõistust ega haridust, et normaalselt raha teenida, siis hakkab "teisi inimesi taguma ja rämedalt rulli kokku ajama"?

Kulla mees. Kui sa ei tea alast mitte kui sittagi, siis pole vaja sõna võtta.
Maailma tasemel tegelevad sellega ka väga kõrgelt haritud inimesed.
Sinuarust on kokku aetud agulitest kõik kodutud, neile natukene rusikaid vehkima õpetatud, et siis nende pealt raha teenida ??
Naiivne vend.

Jah ja ajavadki rämedat rulli kokku. Eestis valdav enamus inimesi võib ainult und näha nendest rahasummadest mida vennad teenivad aastas!

Algklassides sai koolitrennis karates käidud.
2009 sai kotkas siin palju leierdatud MMA-sse mindud. esimesed paar kuud käisin pidevalt, peale seda on harvemaks jäänud, nüüd käin ehk korra kuus.

Ja btw igasugused mma/taipoksi ja muud lõvid. Maailmas on palju huvitavamaid ja ohtlikemaid võistluskunste kui mingid tai poksid või ememmaad ;)

Krav maga
Eskrima
Silat
jne
jne
jne

Nõustun sinuga igati pidi.. isegi tegelenud maadluse ja poksiga.. selline huvitav kooslus:D
Aga sinu poolt mainitud alad... minu teada siiamaani ei ole eestisse veel ükski asjalik instruktor jõudnud neid õpetama..

Samamoodi nagu minu lemmik spordiala.. ameerika jalgpall... no pole lihtsalt selle ala huviga meil midagi peale hakata...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 21:15 
Kasutaja avatar

RoomstaRaida kirjutas:
ameerika jalgpall... no pole lihtsalt selle ala huviga meil midagi peale hakata...

http://tallinntorm.eu/contactus.aspx

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2011 13:54 

Loobunud spordiklubidele maksmast ja trenni aegade järgi päeva sättimist. Nõmmel on väga mõnus jooksmas käia seevastu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 122 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis