Ma küll ei oleks nõus sellise väikese punniga maanteel igapäevaselt 150km läbima, isegi see ei motiveeri sellisega maanteele ronima, et kütusekulu väike. Keegi hull peaks mulle mingi 10 aastat vana luksusklassi autoga mingil imelikul põhjusel kümnesse tulema, siis ilmselt saab mind koos selle punniga maha matta.
Seepärast ostan pigem juba enda ohutuse nimel suurema ning vanema peresedaani, millest ehk on natukene suurem lootus elusalt välja tulla. Enda elu ei ole küll koht, kust sente kokku hoida. Tallinnas võibolla Lasnamäelt Mustamäele kannatab küll tööle sõita, ei vaidle vastu, aga maanteele sellistel punnidel küll asja ei ole.
Ise liigun hetkel 90 lõpu Ameerikamaa toodanguga, millel keskpärase suurusega 3.4 liitrine bensiinimootor. Kütust võtab piisavalt, kuid mitte liiga palju, kuu lõpus ei pea kalapulki kah mikrouunis soojaks ajama, seega ei näe ma ühtegi põhjust, miks peaks ma ostma selle väikese punni, kus on ebamugav ning ohtlik liigelda. Ning arvestades, et minu auto turuväärtus on 3000 euro ringis ja ostsin ta 3500 euroga, siis seda enam ei saa ma aru, miks peaks ostma ~8000 euroga ebamugava auto, mille hind autoturul kukub 3 aastaga ilmselt 4000 euro peale. Siis tuleb välja, et kurat, näe, polnudgi nii odav sõita, kui alguses tundus, sest auto väärtus kukub iga aastaga kolinal.
Läbisõit on mul aastas samuti keskpärane, ei sõida vähe ega ka meeletult palju. See aasta tiksub näiteks 25000km täis. Arvestades et kütusekulu on ümmarguselt 10 sajale, siis olen kulutanud 2500liitrit maamunalt ära viimase aastaga, lisaks veel hulganisti rehvisuitsu taevasse lastud. Nüüd ilmselt saab kuulata jälle pikki loenguid, kuidas ma ikka meie Maakera hävimisele oma tegevusega kaasa aitan.