Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 10:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 292 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tallinn august välja!
PostitusPostitatud: 27.02.2012 11:15 
Kasutaja avatar

ok. kuhugile linnastväljasõidu teele tekkis auk nädal aega tagasi. Teeme näoraamatu kommuniiti.
Tegelikult tean ma päris mitut auku , mis tekkisid isegi paar kolm nädalat tagasi. Ca 2-3 päeva pärast lapiti ära ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 11:16 
Moderator
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Tegelikult tean ma päris mitut auku , mis tekkisid isegi paar kolm nädalat tagasi. Ca 2-3 päeva pärast lapiti ära ka.

Kommuunitit pole mul vaja aga järvevanateel on kõik need augud siiani alles ning 101tk veel juures.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 11:18 
Kasutaja avatar

Kas see on see tee, kus on kiiruspiirangud, plastik teepiirded jne. ? teeehitus äkki?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 11:19 
Moderator
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Kas see on see tee, kus on kiiruspiirangud, plastik teepiirded jne. ? teeheitus äkki?

See tee on väga heas korras. Kõik mis jääb sellest teeehitusest ülemiste poole on paras pommiauk. Seal on vist siiani isegi 70km/h püsti. Paar magusat auku on ka teeehitusest mustamäe poole, parempoolses rajas. Sinna on nüüd 50km/h topitud ning paar augu märki kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 11:19 
Kasutaja avatar

reedel sain ka korraliku paugu kirja väljas oli parasjagu hämar ja sisekurv ka, selline tunne et sillad jäid maha, kahjuks rehvi puruks ei löönud ja auto sõitis ka omal jõul edasi niiet ei olnud too hetk kuskile mõtet hakata helistama, aga nädalavahetusel pikemal otsal maanteel käies suurenes vibra ikka järk järgult ja märgataval, ilmselgelt rehvi karkass omadega prügikastikaup,

tigedaks teeb see et just paar päeva ennem seda sai esisillalt tõstetud lopergune rehv taha. minu poolt võib ka hääle anda "august välja" aktsioonile

paari päeva pärast võib suvekaid lõhkuma hakata :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 11:41 
Kasutaja avatar

Ma ise sõitsin samamoodi sõle tn neljapäev löökaugust läbi. Peale esimest märkasin kohe ka kõiki järgnevaid. Igapäev sõidan oma kindlat teed ja varem oli kõik korras. Praegu on õige aeg gaasipedaal rahule jätta ja silmamunad teele suunata.
Järvevana tee on pommiauk juba pikemat aega. Miks siis sõita mööda seda teed, kui sa tead kuidas see masinat lõhub? Ma suutnud seda lõiku juba sellest ajast vältida, kui seal need teetööd peale hakkasid. Meedias samamoodi löödi trummi ja soovitati inimestel teine marsruut valida.
Pole erilist mõtet vaielda, millal täpselt löökaugud tekkisid. Suhteliselt korras tänavatele ikkagi eelmise nädala jooksul. Selle pärast ka FB aktsioon käima tõmmati.Täna juba lapitakse auke. Seda oleks tehtud ka ilma selleta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 12:09 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tahaks näha ka visuaalslet profi tehnikat ja proffe teid kasvõi lappimas aga praegu juba see visuaalne vaatepilt ei tekita mingit usaldust kus mingi era romuga tuleb mingi dressides seldskond aukku lappima -umbes nii.Aga selline asi on paljudes valtkondades nõnda kus kasutatakse veel odavamat ja ebapädevat tööjõudu.
Lihtsalt teede juures e isaa jama lubada ,sest see on ikka krdi kalli valkond ja samuti väga tähtis.
Siin tunduvad hirmussuured plaanid olema ,loodetavasti tekib siia üle 200 pealine huviliste mass. :D
Üldiselt lilli istutades pälvib ka korralikult tähelepanu ja süügava mõtte annab kõigile edasi ,et ei pea ajust seda viimast võtma ja kusagil laudade taga bossidega istma ja kõhvvi jooma kringliga :D Võiks hakata jälgima ka võimaluselt tööde tegemisi teede parandamise juures kui võimalus või midagi silma hakkab
LOODETAVASTI ÕNNESTUB KÕIK SIIS.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 12:39 
Kasutaja avatar

Konstruktiivne kriitika on alati teretulnud, kuid miks sa vongud alati nagu siga aia vahel. Probleem ei ole niivõrd selles, kui kiiresti miiniväli üle rullitakse vaid miks need teed IGA kevad sellised ültse on...

ison.ts kirjutas:
Ma ise sõitsin samamoodi sõle tn neljapäev löökaugust läbi. Peale esimest märkasin kohe ka kõiki järgnevaid. Igapäev sõidan oma kindlat teed ja varem oli kõik korras. Praegu on õige aeg gaasipedaal rahule jätta ja silmamunad teele suunata.
Järvevana tee on pommiauk juba pikemat aega. Miks siis sõita mööda seda teed, kui sa tead kuidas see masinat lõhub? Ma suutnud seda lõiku juba sellest ajast vältida, kui seal need teetööd peale hakkasid. Meedias samamoodi löödi trummi ja soovitati inimestel teine marsruut valida.
Pole erilist mõtet vaielda, millal täpselt löökaugud tekkisid. Suhteliselt korras tänavatele ikkagi eelmise nädala jooksul. Selle pärast ka FB aktsioon käima tõmmati.Täna juba lapitakse auke. Seda oleks tehtud ka ilma selleta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 13:47 
Kasutaja avatar

Sphinks kirjutas:
Konstruktiivne kriitika on alati teretulnud, kuid miks sa vongud alati nagu siga aia vahel. Probleem ei ole niivõrd selles, kui kiiresti miiniväli üle rullitakse vaid miks need teed IGA kevad sellised ültse on...

ison.ts kirjutas:

Kurdavad pigem ikka need, kes ei ole rahul sellega, et augud ei lapitud piisavalt kiiresti ära. See teedeehituse kvaliteet tõmmati suht kogematta sisse siia teemasse.
Ma saaks kampaaniast aru , kui see oleks suunatud otse ja konkreetsete teedeehitajate vastu. Praegu suht umbisikuline jura. Räägitakse x teeehitus firmast ja x järelvalvajast. Sellest ei tunne keegi ennast puudutatuna.
Pange pilt sitasti lapitud kaevukaanest ja ehitaja/vastutaja lõust(pildike tema enda kodutänava kvaliteedist) sinna kõrvale. Ma ei pea silmas seda õliste dresside ja labidaga tegelast.Enne ei muutu midagi , kui kedagi konkreetselt teepeale sittumisega ära ei seo.
Sõitsin ca 30 minutit tagasi Sõle tänaval. See sama auk kuhu mina sisse sõitsin on ära parandatud ja lisaks teised suuremad samuti. Väiksemad augud on alles. Igaljuhul olen rahul sellegagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 15:18 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:

Vot aga mina ei saa aru sellest, et mida see Sinu hala siin teemas muutma peaks? Kui Sulle ei meeldi selline aktsioon, siis minuarust oleks kõige targem ju sellest eemale hoida. Ei ole see veel üldsegi nii populaarne, et seda igalpool pasundataks ja Sa kuidagi sellest hoiduda ei saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 15:24 
Kasutaja avatar

Minu meelest polegi nii hullud need suured teed ja need tehakse ajapikku korda, väga julmad on ikka majade vahelised teed, kus on metsikud augud, mis isegi väikse hooga rikuvad autot päris korralikult.

Aga muidu 5+ tegemine!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 16:17 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Vot aga mina ei saa aru sellest, et mida see Sinu hala siin teemas muutma peaks? Kui Sulle ei meeldi selline aktsioon, siis minuarust oleks kõige targem ju sellest eemale hoida. Ei ole see veel üldsegi nii populaarne, et seda igalpool pasundataks ja Sa kuidagi sellest hoiduda ei saaks.

millisest aktsioonist sa räägid? Pole mitte mingit aktsiooni. On järgmine FB mittemidagi ütlev leht nagu neid on enne seda tehtud ja unustatakse kohe kui kevadised parandustööd pihta hakkavad.
Vähe kavalamad tegelased suunavad aktiviste liituma sellise jamaga. Peaasi, et keegi midagi konkreetset ette ei võtaks. Mingi 200-400 liitujat sellisel lehel on huinamuina.
Peaasi, et hullud tänavatepeal ummikuid ei tekitaks, auke ei värviks või midagi muud ei teeks mis massimeediasse jõuaks ja kellegi pihta konkreetselt käiks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 17:06 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tore ,et lapitakse sügavad augud kuid kokkuvtvalt pole ma teedega rahul ,olgu nad kasvõi lapitud mida nad ka on ja see on kohutav.lapitud tee on juba selline raputav,põrutav-tunda andev .Loogiliselt e isaa sellsied teed olla arenenud ühiskonnas ja ühiskonnas mis on igalpool liitudes ja puha.sellised tänavad kui üldse vatavd mingitele euroopa normidele siis skaala alumis kõige madalama punktiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 17:32 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
... lapitud tee on juba selline raputav,põrutav-tunda andev .Loogiliselt e isaa sellsied teed olla arenenud ühiskonnas ja ....

Uus Tallinn - tartu mnt osa ka parem pole , sõida nagu kuu maastikul , lohud sees ja räigelt tunda , kui pikalt safalti korraga maha pandud on . Eri kõrgustega jätkatud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 17:36 
Kasutaja avatar

Hargivahe sügamise all pead mind silmas tõenäoliselt? Jäägu sulle sinu arvamus. Mul vähemalt on mida sügada.
Ei ole ka kasu aktsioonist, mis ei ole mitte kellegi pihta suunatud. Linnavalitsus? Perekonnaseisuamet? Ei ole isegi tegevuskava. Tehti mingi leht. Äkki tuleb siis mingi targem mõte või idee pähe. Pandi kirja paar loosungit. Lugege ise mis jama seal kirjas on. Soolased pastlad, konarlikud teed, kütuse aktsiis ja linnavalitsus. Ja kuna igapäev järjest auke lapitakse siis demoesinemise ajaks pole enam seda auku ka kuhu lille istutada.
Siis tulevad mingid tegelased ja nõuavad linnavalitsuelt raha lasteaia jaoks. Järgmine nädal tulevad autoomanikud ja nõuavad raha teeaugu lappimiseks. Hambutu tegevus.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 292 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis