Sphinks kirjutas:
Konstruktiivne kriitika on alati teretulnud, kuid miks sa vongud alati nagu siga aia vahel. Probleem ei ole niivõrd selles, kui kiiresti miiniväli üle rullitakse vaid miks need teed IGA kevad sellised ültse on...
ison.ts kirjutas:
Ma ise sõitsin samamoodi sõle tn neljapäev löökaugust läbi. Peale esimest märkasin kohe ka kõiki järgnevaid. Igapäev sõidan oma kindlat teed ja varem oli kõik korras. Praegu on õige aeg gaasipedaal rahule jätta ja silmamunad teele suunata.
Järvevana tee on pommiauk juba pikemat aega. Miks siis sõita mööda seda teed, kui sa tead kuidas see masinat lõhub? Ma suutnud seda lõiku juba sellest ajast vältida, kui seal need teetööd peale hakkasid. Meedias samamoodi löödi trummi ja soovitati inimestel teine marsruut valida.
Pole erilist mõtet vaielda, millal täpselt löökaugud tekkisid. Suhteliselt korras tänavatele ikkagi eelmise nädala jooksul. Selle pärast ka FB aktsioon käima tõmmati.Täna juba lapitakse auke. Seda oleks tehtud ka ilma selleta.
Kurdavad pigem ikka need, kes ei ole rahul sellega, et augud ei lapitud piisavalt kiiresti ära. See teedeehituse kvaliteet tõmmati suht kogematta sisse siia teemasse.
Ma saaks kampaaniast aru , kui see oleks suunatud otse ja konkreetsete teedeehitajate vastu. Praegu suht umbisikuline jura. Räägitakse x teeehitus firmast ja x järelvalvajast. Sellest ei tunne keegi ennast puudutatuna.
Pange pilt sitasti lapitud kaevukaanest ja ehitaja/vastutaja lõust(pildike tema enda kodutänava kvaliteedist) sinna kõrvale. Ma ei pea silmas seda õliste dresside ja labidaga tegelast.Enne ei muutu midagi , kui kedagi konkreetselt teepeale sittumisega ära ei seo.
Sõitsin ca 30 minutit tagasi Sõle tänaval. See sama auk kuhu mina sisse sõitsin on ära parandatud ja lisaks teised suuremad samuti. Väiksemad augud on alles. Igaljuhul olen rahul sellegagi.