Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 120 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Uus kindlustuse seadus, kui 40 km/h ületad, maksad kahju
PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:04 
Kasutaja avatar

Kuule loe ka, ma ju rääkisin, mis mul reaalselt näitab, olen gps-ga testinud oma spidot, pluss teeäärsed mõõtjad.
GPS-s näitab kõige suuremat vahet.
Kui 100 näitab mul spidomeeter on tegelik kiirus 94 GPS järgi.

Ma ükskord testisin ühte rekkat, sõitsin reaalselt 90-ga ja rekka läks jumala rahuga minust mööda, ilmselt tõmbas mingi 110-120 sisse, muidu poleks nii kiiresti mööda saanud.

Huvitav, miks mina kohtan Tallinn-tartul hordide kaupa neid kiiremaid sõitjaid.
Kui ma sõidan ise 110 spido järgi, siis jah jääb mulle jalgu autosid, aga mitte nüüd väga palju ja on ikka neid, kes mööda lähevad ka siis.
Kui ma sõidan spido järgi 98, reaalselt mingi 92, siis on möödasõitjaid kõvasti, taha koguneb rivi.

Kõige rohkem ma olengi sõitnud Tallinn-Tartu maanteed ja see on üks hullemaid maanteid eestis.
Kuigi Tallinn-Pärnu ja Tallinn-Narva on ka parajalt hullud.

Kuid jah, kui sõita teisi väiksemaid maanteeid, siis nendel on liiklus nii hõre, et seal tõesti ei kohta niiväga kimajaid, aga mõned ikka ja mõned jalgu jääjad ka.

Viimati muutis rukkirääk, 22.07.2012 22:12, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:09 
Kasutaja avatar

rukkirääk kirjutas:
Need on ehedad näited, mis toimub meie liikluses ja miks on erinevad uued seadused vajalikud ,et seda natukenegi kontrolli alla saada ja vähendada.
Need lauged kurvid, kus siin matsu pannakse, ma olen ka selliseid võtnud kiirust ületades ja ei ole mitte mingit dramaatikat olnud, järelikult pidi matsu panijatel ikka kiiruseületus kõvasti suurem olema.

sa kirjutad iga natukese aja tagant iseendale vastu. Liikluskindlustuse seaduse muudatused ei ole kindlasti liikluohutuse parandamiseks välja mõeldud vaid nagu sa ise eespool mainisid on eesmärgiks kindlustusfirmade kahjude vähendamine.
Jah inimesed ületavad kiirust. Midagi teha ei ole. Peale seaduse jõustumist ületavad ikkagi kiirust. Midagi ei muutu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:12 
Kasutaja avatar

Tõesti ei tea kus sa sõidad või kuidas. Minust pole elusees ükski buss ega rekka mööda läinud +10 reaalse kiiruse juures. Üleüldse on ükskõik kus +10 suhteliselt hea tempo (Läti, Leedu) ja suht vähe on möödumisi. Poolas jah on asi natuke teistmoodi, seal neid lendureid ikka jagub, kuigi viimasel ajal nagu oleks natuke vähemaks jäänud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:21 
Kasutaja avatar

Ükskõik, mis eesmärgil see seadus tehti, aga see avaldab ikkagi mõju liiklusohutusele, mingit kindlasti.

Tallinn-Tartu olukorda iseloomustab hästi ka see reporteri katse.
http://www.reporter.ee/2012/06/20/kiiru ... avaldanud/
siin kahjuks ei ole täit katset aga osa sellest, siin on hästi näha, kuidas peale kiiruskaamerat kukutakse täiega tallama mõni isegi 166-ga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:46 

Oii kui õudne..lausa 166km/h sõidavad inimesed autodega..
Da nui nahhui need üldse üle 90 välja lähevad siis? :D
See krdi suleline hakkab siin järjekordselt üle viskama, nagu oopc oma järjepideva ja ühe ja sama mölalainega.

Võta üks ja viska teist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 23:48 

Kihutage terviseks. Pärast on taas pool foorumit täis postitusi, et politsei on paha ja kiirust ületada ei lase.
Don't feed the troll - mida rohkem vastu räägite, seda rohkem on temal öelda. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 08:06 

rukkirääk kirjutas:
Ükskõik, mis eesmärgil see seadus tehti, aga see avaldab ikkagi mõju liiklusohutusele, mingit kindlasti.

Ja sellest aru saamiseks oli vaja seda teemat ja mitu lk mõttetut möla? :D Pikad juhtmed rsk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:28 
Kasutaja avatar

rukkirääk kirjutas:
Kõige rohkem ma olengi sõitnud Tallinn-Tartu maanteed ja see on üks hullemaid maanteid eestis.
Kuigi Tallinn-Pärnu ja Tallinn-Narva on ka parajalt hullud.

Kuid jah, kui sõita teisi väiksemaid maanteeid, siis nendel on liiklus nii hõre, et seal tõesti ei kohta niiväga kimajaid, aga mõned ikka ja mõned jalgu jääjad ka.

Vanaema on pulti lahti lastud, lase lastelastel mängida palun.
Ja kui maanteed tunduvad tõesti nii hullud siis sinusugune seljuhul ilmselt ebakindel inimene, kes liigapalju liikluses kardab võiks ju mööda kõrvalteid sõita või SEBE teenuseid kasutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:30 
Kasutaja avatar

rukkirääk kirjutas:

Samas pean ma jaburaks seda, et jalgratastelt kella nõutakse, kuna kasu sellest nagunii pole.

Sa Liikuspart, mine käi elus korra kuskil Euroopa suurlinnas ja siis saad aru, mis ratturil kella vaja on. Näiteks otselennuga päev Kopenhaagenis. Saad oma maailmapilti vähe avaramaks.

Ahjaa, täienda oma liiklusohutuse alast kodulehte kah. Räägi kui häid uusi seadusi ikka tehakse

http://hot.ee/l/liikluspart/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:41 
Kasutaja avatar

Hea loogika mõnel, et see kes räägib liiklusohutusest ei saa liikluses hakkama või kes kirub liiklus olukorda.
Kõva loogika ma ütlen.
Aga noh arvake tervisest.
See oli muidugi jah hea näide, et kihutage aga edasi ja siis pärast tulge siia foorumisse kiruma, et politsei on paha, ei lase teil inimesi surnuks sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:42 
Kasutaja avatar

rukkirääk kirjutas:
See oli muidugi jah hea näide, et kihutage aga edasi ja siis pärast tulge siia foorumisse kiruma, et politsei on paha, ei lase teil inimesi surnuks sõita.

Tood ehk konkreetse näite foorumlasest, kes on kellegi surnuks sõitnud liigse kihutamise tagajärjel.
Plekke on mölgitud aga see on puhas €€€.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:46 

Rattakella teemal on hea näide siin. Meil on sinna veel pikk maa minna.

Siinsed foorumikangelased on muidugi nii kõvad mehed, et teiega ei juhtu, aga vaadata tasub ikka:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 11:04 
Kasutaja avatar

Normaalne teema ikka. Selleasemel et arutleda seadusemuudatust, kaagutavad kõik ühe kasutaja postituste üle!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 11:05 
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
Normaalne teema ikka. Selleasemel et arutleda seadusemuudatust, kaagutavad kõik ühe kasutaja postituste üle!

Sh kaagutad sina teiste postituste üle, pada sõimab katelt ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 11:18 
Kasutaja avatar

workitharder kirjutas:
rukkirääk kirjutas:

Tood ehk konkreetse näite foorumlasest, kes on kellegi surnuks sõitnud liigse kihutamise tagajärjel.
Plekke on mölgitud aga see on puhas €€€.

Ülemiste parklas sõideti terve perekond surnuks ühel üritusel. Pardipere.
SR foorum on nii kaua tegutsenud küll, et keegi kasutajatest ikka juba teise ilma sõitnud või kellegi sõitnud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 120 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis