Käisin täna Rahumäe tee 6 ja lootsin oma kiiruse ületamise trahvi kätte saada. Kahjuks selgus, et trahve väljastavad nad ainult tööpäeviti ja tööajal, seega kätte ma trahvi siiski ei saanud. Klienditeenindaja oli jube ülbe ja räigelt tahaks tema kohta kaebuse esitada. Kuhu tuleks kiri saata, et see ka õigete inimesteni jõuaks? kas:
pohja.vihje@politsei.ee ?
Aga muidu olukorrast ka siis natuke:
Läksin siis uksest sisse ja seisin sinna info leti äärde. Teenindaja rääkis lauatelefoniga, ning tema kõnelust kuuldes oli aru saada, et töökõne see küll ei olnud (
küsis sõbrannalt, et huvitav, mis talle see aasta kinkida. Eelmine aasta viisin ainult kommikarbi jms.)
Olin siis juba 5min seal leti ääres seisnud (ainuke inimene ruumis), kui märkasin, et nad on nüüd numbri aparaadi sinna leti nurka paigaldanud.
Võtsin siis numbri ja teenindaja ütles sõbrannale "Mul tuli nüüd klient. Pean lõpetama. Helistan pärast tagasi". Mul ajas ikka närvi mustaks, et kes kurat ma eelmised 5min olin? Tulin niisama siia seisma ja sulle otsa vahtima ve?
Ütlesin siis viisakalt "Tere. Tulin trahvi otsusele järgi" ja ulatasin talle oma dokumendi.
Selle peale küsis, et ega ma juhuslikult liiklustrahvile järgi ei tulnud.
Ütlesin, et jah just liiklustrahvile.
Selle peale küsis ta mult "Ja mis osakond see on?"
Astusin siis 2 sammu tagasi ja lugesin silti (seal oli vist kirjas lõuna osakond vms.)
Ütlesin, et lõuna osakond.
Selle peale ütles ta "nonoh"
Küsisin, et kuhu ma siis minema pean?
Sellele vastas tema küsimusega, et kes väljastab liiklustrahve?
Hakkasin siis liiklusosakonna poole astuma, kui märkasin, et uks on kinni.
Astusin siis sinna leti äärde tagasi, ning ütlesin, et uks on ju kinni.
Vastas, et on jh.
Küsisin, et millal siis uks avatud on?
Vastas, et eks sa vaata.
Läksin siis ukse pealt vaatama, ning iga tööpäev oli 9-16.30 (ainult teisipäeval oli 9-18)
Astusin siis uuesti leti äärde ja küsisin üle, et kas tõesti ainult tööpäeviti töö ajal saab järgi tulla? Et ma käin nagu tööl ka.
Siis nähvas mulle, et mis siis meie töötajad teevad? Et miks nad teistel aegadel peaks tööl käima.
Vastata ma ei viitsinud enam ja jalutasin minema. Parklast välja sõites ajasin veel pilli kässariga risti nagu reicerile kohane.
Närvi ajab, et palka makstakse neile maksumaksja taskust ja ka telefonikõned maksab maksumaksja kinni, ning tema räägib töö telefoniga mõtetuid erakõnesi kui klient ootab leti taga. Selle vastu pole mul midagi, kui ta oma isikliku telefoniga sõbrannale helistaks, kui vaba hetk on ja kedagi leti taga ootamas pole.