Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 00:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 26.01.2013 12:27 

aivo28 kirjutas:
Mulle ei mahu aga pähe, miks peaks ostma terve mõistusega, kompleksideta noor eesti mees, kelle peenise suuruse kohta ütleb arst, et "jääb normaalsuse piiridesse :D ", endale kalli ja mõttetu MB nime kandva automobiili?

Mis autoga normaalsed sõidavad? Või millega noor eesti mees sõitma peaks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 12:30 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Harri_K kirjutas:
aivo28 kirjutas:
Mulle ei mahu aga pähe, miks peaks ostma terve mõistusega, kompleksideta noor eesti mees, kelle peenise suuruse kohta ütleb arst, et "jääb normaalsuse piiridesse :D ", endale kalli ja mõttetu MB nime kandva automobiili?

See, keda naised väga ei huvita (või on naine juba olemas) peaks ikka ökopunni ligi võtma :D Renault Clio näiteks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 12:31 
Kasutaja avatar

Mulle ei mahu aga pähe, miks peaks ostma terve mõistusega, kompleksideta noor eesti mees, kelle peenise suuruse kohta ütleb arst, et "jääb normaalsuse piiridesse ", endale kalli ja mõttetu camaro?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 12:37 
Kasutaja avatar

tra, killer sa ikka rebid killer nalju :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 12:41 
Kasutaja avatar

Miks peaks üldse auto ostma endale, ostke ikka asi mis on enam kui auto :D Igaühe jaoks oma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 12:42 
Kasutaja avatar

Mine arene kuskil nurga taga, siis saad naljast äkki aru.

Aivo siin räägib et cls on m6tetu , endal oli tal camaro vist? Kas camaro on mõttekam auto?
OliverV kirjutas:
tra, killer sa ikka rebid killer nalju :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 12:43 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:

Lõpeta naljad selle aasta A-Classi MB on tegija. Ikka vähekene lisadega võtad :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 12:56 
Kasutaja avatar

Ei juhtunud küll täna, aga eile juhtus..

Sai üle pika aja Itaalia paadimootorit lammutatud, üks noormees päris hädas selle mootoriga, 2.5tdi 85kw 4 plokikaanega *ebiilsus.
Teine mootor juba mida ma lahkama pean ja lagunenud osad vahetama :-P

Ehk homseks saab auto sõitma, eelnevad " tehnikud " on seal igasuguste võimalike asjadega porri teinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 13:01 
Kasutaja avatar

Devildeville ütles , et seda mootorit ei oska mitte keegi parandada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 13:09 
Kasutaja avatar

Kui nii, siis nii :D

See ei tähenda seda, kui enamik "Tehnikuid" sellest autost midagi ei tea, ega ei ole näinud sellist kone.. See ei tähenda seda, et ei oleks mitte kedagi, kes need korda teeks :)

Kunagise enda autoga sai mootori remont läbi tehtud ja kestis. Nüüd siis teine auto käsil :)

Ei ole reklaamind, ega ka hakkagi seda tegema. Auto alla maetud juba väga suured rahad, omanik kahe aasta jooksul sõita saanud ca 400km. Kaseeriti omanikult raha mitte millegi eest, nimetatud tööd on tegematta ja auto endiselt rikkega. :kill Haapsalus tegutsev lukksepp, igalpool kiidetud vanem härrasmees...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 13:21 
Kasutaja avatar

Tegelt on see "keegi ei oska remontida" jutt paras lollus. Samamoodi nagu need audide pöörispea pritsed mida kõik kiruvad ja vihkavad ning räägitakse, et eestis on paar venda kes oskavad seda asja käima saada ilusti ja häälestada.

Meile tööjuurde tulid lätlased ühe siukse õnnetusega, aega läks aga lõpuks saadi asi käima siiski niiet jah.

Neid "oskajaid" on sellepärast vähe, et keegi ei reklaami ennast nii mõttetu asja pärast :D Vb need teadaolevad oskajad teenivadki leiba selle konkeetse pasa remontimisega, siis muidugi kõik teavad aga iga normaalne töökoda võiks ikkagi nii vanast autost jagu saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 14:18 
Kasutaja avatar

Käisin täna Rahumäe tee 6 ja lootsin oma kiiruse ületamise trahvi kätte saada. Kahjuks selgus, et trahve väljastavad nad ainult tööpäeviti ja tööajal, seega kätte ma trahvi siiski ei saanud. Klienditeenindaja oli jube ülbe ja räigelt tahaks tema kohta kaebuse esitada. Kuhu tuleks kiri saata, et see ka õigete inimesteni jõuaks? kas: pohja.vihje@politsei.ee ?

Aga muidu olukorrast ka siis natuke:
Läksin siis uksest sisse ja seisin sinna info leti äärde. Teenindaja rääkis lauatelefoniga, ning tema kõnelust kuuldes oli aru saada, et töökõne see küll ei olnud (küsis sõbrannalt, et huvitav, mis talle see aasta kinkida. Eelmine aasta viisin ainult kommikarbi jms.)
Olin siis juba 5min seal leti ääres seisnud (ainuke inimene ruumis), kui märkasin, et nad on nüüd numbri aparaadi sinna leti nurka paigaldanud.
Võtsin siis numbri ja teenindaja ütles sõbrannale "Mul tuli nüüd klient. Pean lõpetama. Helistan pärast tagasi". Mul ajas ikka närvi mustaks, et kes kurat ma eelmised 5min olin? Tulin niisama siia seisma ja sulle otsa vahtima ve?
Ütlesin siis viisakalt "Tere. Tulin trahvi otsusele järgi" ja ulatasin talle oma dokumendi.
Selle peale küsis, et ega ma juhuslikult liiklustrahvile järgi ei tulnud.
Ütlesin, et jah just liiklustrahvile.
Selle peale küsis ta mult "Ja mis osakond see on?"
Astusin siis 2 sammu tagasi ja lugesin silti (seal oli vist kirjas lõuna osakond vms.)
Ütlesin, et lõuna osakond.
Selle peale ütles ta "nonoh"
Küsisin, et kuhu ma siis minema pean?
Sellele vastas tema küsimusega, et kes väljastab liiklustrahve?

Hakkasin siis liiklusosakonna poole astuma, kui märkasin, et uks on kinni.
Astusin siis sinna leti äärde tagasi, ning ütlesin, et uks on ju kinni.
Vastas, et on jh.
Küsisin, et millal siis uks avatud on?
Vastas, et eks sa vaata.
Läksin siis ukse pealt vaatama, ning iga tööpäev oli 9-16.30 (ainult teisipäeval oli 9-18)

Astusin siis uuesti leti äärde ja küsisin üle, et kas tõesti ainult tööpäeviti töö ajal saab järgi tulla? Et ma käin nagu tööl ka.
Siis nähvas mulle, et mis siis meie töötajad teevad? Et miks nad teistel aegadel peaks tööl käima.

Vastata ma ei viitsinud enam ja jalutasin minema. Parklast välja sõites ajasin veel pilli kässariga risti nagu reicerile kohane.

Närvi ajab, et palka makstakse neile maksumaksja taskust ja ka telefonikõned maksab maksumaksja kinni, ning tema räägib töö telefoniga mõtetuid erakõnesi kui klient ootab leti taga. Selle vastu pole mul midagi, kui ta oma isikliku telefoniga sõbrannale helistaks, kui vaba hetk on ja kedagi leti taga ootamas pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 14:28 
Kasutaja avatar

Saadad emaili ja palud otsust emaili. Oma andmed ja asjad juurde ja saadki otsuse. Ei pea kuhugile kohale minema.

Teine kaval variant on kohe protokollis seal all kus on see väike lahter seletused , kirjutada suurte tähtedega , et otsus palun mailile ja aadress.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 14:31 

Harri_K kirjutas:

diisel passat või viienda seeria bmw

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 14:33 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Saadad emaili ja palud otsust emaili. Oma andmed ja asjad juurde ja saadki otsuse. Ei pea kuhugile kohale minema.

Teine kaval variant on kohe protokollis seal all kus on see väike lahter seletused , kirjutada suurte tähtedega , et otsus palun mailile ja aadress.

Eks teinekord saab nii tehtud jh. Too kord öeldi, et alates 24 jaanuarist on trahvi otsus kätte saadav rahumäe tee 6. Selle peale küsisin, et kas koju kirja ei tule, ning nad vastasid, et enam nad trahviotsuseid ei saada. Selle peale ei osanudki meilile saatmist küsida.
Aga kuhu praegu kaebus esitada, sest selline kibestunud jobu ei tohiks politseis töötada. :twisted:

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis