Käisin talvesaapaid ostmas, sest eilne 3 tunnine auto pildistamine ühe foorumlase poolt pani nende vajalikusele mõtlema.....kuradi külm oli lõpuks.
Igatahes, seis jalatsipoodides on nutune ja pean tõdema seda juba mitmendat korda. Ei tea, kas minu soovid on liiga imelikud või milles asi, aga ei tahtnud matkasaapaid ega madalaid poolsaapaid, vaid viisakaid kõrgema säärega talvejalatseid, mis ei oleks rohmaka välimusega ja oleks paeltega. Kõik Rocca keskuse jalatsipoed sai läbi käidud, lisaks veel igaksjuhuks spordipoed ja Timberland, aga neis olid ikka erilised kaunad. Mitte kuskil mitte midagi, kuniks jõudsin taas ECCO'sse. Ühed saapad jäid kohe silma, täpselt sellised nagu ma tahtsin - soojad, suht sileda ja madala tallaga ja ülikerged. Proovides olid jalas mugavad ja nii nad kaubaks läksidki. Aga et kogu suure keskuse peale ühed saapad, mis meeldisid.....naljakas. Õnneks oli ka õige suurus olemas, muidu oleks nutma hakanud.

Paar kuud tagasi käisin otsimas viisakaid kingi, mida saaks kanda vabal ajal teksadega, pittu või teatrisse minnes viigipükstega ja mis oleks paeltega. Tee, mis sa tahad, ei ole lihtsalt ja ainuke pood, kus sellised olid, jälle ECCO. Tekkiski küsimus, et millega inimesed pidulikel üritusetel käivad, kui poodides pole kingi? DC shoesidega?
Tossude valik on ammu juba nii sant, et hea kui ühegi mudeli leiad, mis meeldib.
Neid erinevaid kaubanduskeskusi pole mõtet läbi ka käia, sest valik on igalpool üks nagunii.
Mis juhtunud on, ma küsin?
Ja siinkohal tahan tänada ECCO't, et ta olemas on, muidu ma oleks paljajalu nagu vaeslaps.