Käisin Peterburi teel asuvas Maksimarketis. Tagasitulles, istun autosse, panen auto käima - ja jään korra mõtlema, et eesolev VW Transporter on kahtlaselt lähedale ennast parkinud minu ees. Kuna piisavalt palju on mul juba autosid kriimustatud ja mõlgitud parklates, läksin igaks-juhuks kontrollima, et ega pole pihta tagurdanud. Nägin siis kõverat ja kriimustatud numbrimärki (transporteril oli kärukonks).
Algul kõne 110, et ajage omanik välja, tahan rääkida sel teemal. Omanikuks on firma, ja kontakttelefonid ei vasta. Selge, ootasin siis 15min kuni omanik tuli.
Mul oli juba plaan välja mõeldud, et numbrimärk on ainult kahju saanud, 10€ peaks ARK'st numbrimärgi tellimise korvama küll. Omanik lõpuks kohale jõuab, ütlen ilusti ära, et näed - oled numbrimärgi mul kõveraks sõitnud. Pakun ka kohe variandi välja, et 10€ ja läheme lahku, aga see tegelane hakkas mingisugust huiamise teemat aretama, et nemad ei tundnud midagi jne... Seletasin siis ära, et mul pildid olemas, tema kärukonks on samal tasandil ja kohas kus mul mõlk nüüd on. Siis hakkas rääkima, et see nii väike viga, et ma ei taha 10€ maksta, teen korda numbrimärgi. Pakkus oma nime ja numbrit, et tuleb teibi, musta värvi ja haamriga mul numbrit korda tegema. See pani küll väheke muigama juba... Igatahes, ütlesin, et minu pärast võib kindlustus ka mulle uue numbrimärgi (ja äkki stange?) osta. Selle peale otsiti 10€ välja ja sõideti minema.
Koomiline lihtsalt - mina põhimõtte pärast ei plaani seda kümmet euri oma taskust maksta, tulen tüübile veel vastu, et väike summa, milleks kindlustusmakset tõsta, ja vend üritab veel alla kaubelda.
_________________ BMW diagnostika 10€ (Ka E34/E32/E36), võimalus kohale tulla kokkuleppel. Seadmeks esinduse GT1. Laua/Sülearvutite remont ja hooldus. GPS/Navi kaardi ning softi uuendused soodsalt.
|