Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 18:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:11 
Kasutaja avatar

offline kirjutas:
ma ise jään ikka xnxx.com -i juurde

mul ka see sait aastaid juba

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:11 
C4V6
Kasutaja avatar

Kunagi veel krooni ajal sai ostetud Levi'se omad mingi 2990 eegi eest vms. Siiani kestavad ja võib rahule jääda. Aga üldsielt on untsu läinud värk, kingi leiab aga potastega on küll kusi majas. Mõeldakse ainult korvpallurite peale või siis need kitsad naiste tekasad püksiperse põlvini tüüpide peale ja siis on mingit neooni värvi kaunad ainult. väkk raisk. Õnneks tekaseda suhtes on olemas veel levi's store, denim dream ja paar butiiki veel kus kohast normaalne heteromees ka püksad jalga saab

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:12 
C4V6
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
offline kirjutas:
ma ise jään ikka xnxx.com -i juurde

mul ka see sait aastaid juba

Hmm.. www.video-one.com ei ole proovinud ? Tube8 on ka normaalne, xnxx toodab suht palju paska imo.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:12 

fabre kirjutas:
Mine Riiga trippima, seal normaalne valik ja paremad hinnad. Soome-Rootsi ka võimalus.

Nojah, päris ühe saapa paari pärast Soome, Rootsi või Riiga ei sõida. :)
Täna viskasin pilgu peale, mis garderoobis toimub. Krt palju asju on mida enam ise kanna, korralikud ja terved asjad, aga minu jaoks ammendanud ennast - jope, nahktagi, särgid, jalatsid. Kuhu neid kõige mõistlikum oleks anda? Second händi või?
Või kui keegi siit isegi tahab M suuruseid asju, siis ärge häbenege küsida. Üks hele seemisnahast tagi on üle, hele talvejope kapuutsiga, 2x teksatagi, üks heledam, teine tumedam, ühed mustad kingad ilma paelteta (43 nr. ja vähe kantud), heledad tennised (ühe korra kantud, aga neile tekivad imelikud jäljed peale mingil põhjusel), mingi hunnik t-särke. T-särgid olid plaanis endal maale kandmiseks viia, aga seda kohta pole mul enam. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:13 

RustyZ kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Käisin talvesaapaid ostmas, sest eilne 3 tunnine auto pildistamine ühe foorumlase poolt pani nende vajalikusele mõtlema.....kuradi külm oli lõpuks.
Igatahes, seis jalatsipoodides on nutune ja pean tõdema seda juba mitmendat korda. Ei tea, kas minu soovid on liiga imelikud või milles asi, aga ei tahtnud matkasaapaid ega madalaid poolsaapaid, vaid viisakaid kõrgema säärega talvejalatseid, mis ei oleks rohmaka välimusega ja oleks paeltega. Kõik Rocca keskuse jalatsipoed sai läbi käidud, lisaks veel igaksjuhuks spordipoed ja Timberland, aga neis olid ikka erilised kaunad. Mitte kuskil mitte midagi, kuniks jõudsin taas ECCO'sse. Ühed saapad jäid kohe silma, täpselt sellised nagu ma tahtsin - soojad, suht sileda ja madala tallaga ja ülikerged. Proovides olid jalas mugavad ja nii nad kaubaks läksidki. Aga et kogu suure keskuse peale ühed saapad, mis meeldisid.....naljakas. Õnneks oli ka õige suurus olemas, muidu oleks nutma hakanud. :D
Paar kuud tagasi käisin otsimas viisakaid kingi, mida saaks kanda vabal ajal teksadega, pittu või teatrisse minnes viigipükstega ja mis oleks paeltega. Tee, mis sa tahad, ei ole lihtsalt ja ainuke pood, kus sellised olid, jälle ECCO. Tekkiski küsimus, et millega inimesed pidulikel üritusetel käivad, kui poodides pole kingi? DC shoesidega?
Tossude valik on ammu juba nii sant, et hea kui ühegi mudeli leiad, mis meeldib.
Neid erinevaid kaubanduskeskusi pole mõtet läbi ka käia, sest valik on igalpool üks nagunii.
Mis juhtunud on, ma küsin?
Ja siinkohal tahan tänada ECCO't, et ta olemas on, muidu ma oleks paljajalu nagu vaeslaps. :D

Sama siin. Normaalset saabast normaalse hinna eest ei leia.

Mis on normaalne saabas? Kuna mul on suhteliselt suur jalg, on asi mulle eriti raske...Timberland on alati head pakkunud, külmema ilma jaoks leiab Handymannist väga head saapad...kõndida saab, sõita saab jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:17 

mehikemetsast kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Käisin talvesaapaid ostmas, sest eilne 3 tunnine auto pildistamine ühe foorumlase poolt pani nende vajalikusele mõtlema.....kuradi külm oli lõpuks.
Igatahes, seis jalatsipoodides on nutune ja pean tõdema seda juba mitmendat korda. Ei tea, kas minu soovid on liiga imelikud või milles asi, aga ei tahtnud matkasaapaid ega madalaid poolsaapaid, vaid viisakaid kõrgema säärega talvejalatseid, mis ei oleks rohmaka välimusega ja oleks paeltega. Kõik Rocca keskuse jalatsipoed sai läbi käidud, lisaks veel igaksjuhuks spordipoed ja Timberland, aga neis olid ikka erilised kaunad. Mitte kuskil mitte midagi, kuniks jõudsin taas ECCO'sse. Ühed saapad jäid kohe silma, täpselt sellised nagu ma tahtsin - soojad, suht sileda ja madala tallaga ja ülikerged. Proovides olid jalas mugavad ja nii nad kaubaks läksidki. Aga et kogu suure keskuse peale ühed saapad, mis meeldisid.....naljakas. Õnneks oli ka õige suurus olemas, muidu oleks nutma hakanud. :D
Paar kuud tagasi käisin otsimas viisakaid kingi, mida saaks kanda vabal ajal teksadega, pittu või teatrisse minnes viigipükstega ja mis oleks paeltega. Tee, mis sa tahad, ei ole lihtsalt ja ainuke pood, kus sellised olid, jälle ECCO. Tekkiski küsimus, et millega inimesed pidulikel üritusetel käivad, kui poodides pole kingi? DC shoesidega?
Tossude valik on ammu juba nii sant, et hea kui ühegi mudeli leiad, mis meeldib.
Neid erinevaid kaubanduskeskusi pole mõtet läbi ka käia, sest valik on igalpool üks nagunii.
Ja siinkohal tahan tänada ECCO't, et ta olemas on, muidu ma oleks paljajalu nagu vaeslaps. :D

Mis on normaalne saabas? Kuna mul on suhteliselt suur jalg, on asi mulle eriti raske...Timberland on alati head pakkunud, külmema ilma jaoks leiab Handymannist väga head saapad...kõndida saab, sõita saab jne.

Minu jaoks on normaalne saabas selline mis jalga läheb, mugav on ja normaalne välja näeb. Mul on selline loll lai jalg et iga liistuga asi ei sobi ja kui jalga sobib siis välimus ei meeldi. See aasta leidsin vähe soojema voodriga vabaaja jalatsi ja teenib ilusti.

Ma ei raatsi jalanõude peale palju raisata ka.
Eriti kettasse ajab see, et enamus poodides meeste jaoks 2 riiulit ja ülejäänd 202 on naistele.
Ja nendel 2l riiulil on mingid kuradi imeliku disainiga banaanid või tiblalikult läikivad kalossid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:18 
C4V6
Kasutaja avatar

http://www.ebay.com/itm/Nike-To-Hell-Wi ... 0615623179

Mul on selline nike särk ära anda. S suurus. Kantud ei ole
Isegi ei oska öleda miks ostetud on, minumäletamist mööda maksis 25 euri

Edit: Särk läinud

Viimati muutis Tanel, 26.01.2014 23:09, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:20 

mehikemetsast kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Harry_R kirjutas:

Mina otsisin sarnaseid ja sain selliseid:

Pilt

Mugavad, kerged ja soojad. Hind oli ka 169 euro pealt alla toodud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:21 
Kasutaja avatar

Tulge siis kiigake rootsi meeste osakonda. Naistele 200ruutu meestele 2 ruutu pm ja siis ka läikivad , puhvis ja eriti rõvedat värvi. Aga hinnad on inimlikud vähemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:21 

Nuja, aga soovitan Handymanni vaadata. Kui on suurem jalg jne, siis saab väga uhket kraami.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:22 
Kasutaja avatar

Tanel sina küll S suurusega vend ei ole :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:25 
C4V6
Kasutaja avatar

-vr6- kirjutas:
Tanel sina küll S suurusega vend ei ole :D

No shit :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:34 

ghozt kirjutas:
Tulin rapla kandist tartu. Mingi tölpar jäi ette sõitma 80ga. Mööda kuskil ei saanud. Lõpuks tuli möödasõidu võimalus, aga ta oli mul esiotsa nii ära sittunud, et ma enam ees sõita ei saanud, lasin ta mööda tagasi. Suvine klaasipesu vedelik sees, seda väga ei pritsinud. Nii pidin sõitma, et häguselt kahte punast täppi ees nägin. Loll sõita nii. :bs

Tartus tegin foori all pilti. Linnas tundub normaalne, a kui maanteel auto vastu tuli, siis ei saanud üldse aru, kuhu tee läheb. :kill
Pilt
Väljast. Kõrvalistmel istub inimene, a seda pold sisse nähagi,

Pilt

See pole sittagi veel, ma sõitsin autl järgi kuna teed ei näinud, aind kaks punast täppi oli, kuna oli 10km ööbimis kohta ei viitsinud enam seisma jääda( niigi 600km järjest sõidetud). Esituled ei näidanud midagi, kuna oli liiva all pmst. Ma alguses arvasin et tuled ei töötanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:40 
Kasutaja avatar

Harry rääkis siin oma jalatsiteemast. Otsisin ise ka külma saabudes endale mingit vähe soojemat kinga. Kaubamajast leidsin siis sobivad, kah Ecco. Loomulikult minule sobivat numbrit ei olnud. Sõitsin Kristiinesse, seal Ecco esinduspood. Seal oli sama saabas olemas, aga 20 eurot kallim. Endiselt minule sobivat numbrit ei olnud, õigemini oli, aga see oli selgelt suur. Tahtsin siis number väiksemat, seda oli ainult 1 paar ja see ka Ülemistel. Johhaidii, sai siis ülemistele sõidetud ja lõpuks ära ostetud. ABC Kingas olid ka mingid Vagabondi kaunad, aga neid oli minu numbrit ainult Pärnus 1 paar ja 1 paar Tartus.
Kaupmehed vist ostavad iga suurust 1 numbri endale ainult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:49 

Kui lund maas ei ole käin plätudega, ülejäänud aja kingadega mis on enamus Bata poest.
Saabastest ei tea midagi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis