Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 01:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 05.10.2010 17:22 

Toetan ka Paugupilli Veskagrilli koha pealt.
Konkurentsitult parim läbuburks Tallinnas(eriti kebabiburger) ja ega teised praed halvemad ei ole.
Ise samuti püsikunde seal juba omanike suhtumise pärast. Vana viskab käppa ja tunneb
oma stammkundesid juba nägupidi :hail
Kas kusagil mujal sulle tuuakse praad kandikul ja korraliku taldriku peal ette?
Ma arvan, et mitte.
Räägu jääb pika puuga alla :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2010 19:55 
Kasutaja avatar

näiteks laupäeva öösel kell 00.00-03.00 vahemikus on Räägus kõige hullem. Klubist/peolt jne purjus inimesed kohal, läbustavad/räuskavad. Põrandad paksult pabereid, kapsast, kastet, röga jpm täis. Eriliselt rõve minuarust

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2010 20:39 
Kasutaja avatar

Paar viimast kuud olen Hiiu grillist kebabi ostnud, kodule hea lähedal, hind pole ka nii kirves (väike ports 50.-/suur 60.-), saab friikatega ja lavašiga. Nädalavahetusel mõtlesin, et prooviks Kebab House'ist Gonsiori tänaval ka kebabi lavašiga. Ei tea, kas ma olen Hiiu grilli kebabiga nii harjunud, et on piprane ja palju sibulat, aga Kebab House'i oma oli natuke kõrbenud (ilmselt keegi polnud jupp aega tellinud seda) ja üsna maitsetu. Sibulat ja pipart polnud ka. Ainus hea oli mingi külm valge kaste seal vahel.
Täna proovisin Hiiu grilli oma ka ära (varem olen friikatega võtnud seda) ja meeldis rohkem - tunduvalt suurem, liha rohkem ja sibulaga ka ei koonerdatud :rokib
Nüüd ma ei julge vist väga katsetada, ehk on siin minust targemaid - kust saab head kebabi, sibulat võiks ka olla ikka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2010 21:00 
Kasutaja avatar

Karr000 kirjutas:
Paar viimast kuud olen Hiiu grillist kebabi ostnud, kodule hea lähedal, hind pole ka nii kirves (väike ports 50.-/suur 60.-), saab friikatega ja lavašiga. Nädalavahetusel mõtlesin, et prooviks Kebab House'ist Gonsiori tänaval ka kebabi lavašiga. Ei tea, kas ma olen Hiiu grilli kebabiga nii harjunud, et on piprane ja palju sibulat, aga Kebab House'i oma oli natuke kõrbenud (ilmselt keegi polnud jupp aega tellinud seda) ja üsna maitsetu. Sibulat ja pipart polnud ka. Ainus hea oli mingi külm valge kaste seal vahel.
Täna proovisin Hiiu grilli oma ka ära (varem olen friikatega võtnud seda) ja meeldis rohkem - tunduvalt suurem, liha rohkem ja sibulaga ka ei koonerdatud :rokib
Nüüd ma ei julge vist väga katsetada, ehk on siin minust targemaid - kust saab head kebabi, sibulat võiks ka olla ikka :D

kadaka selveri parklas on see putka. Seal on minuarust vägagi hea kebab. Lavašiga on kõige parem. Kui friikatega võtta, siis on reaalne kuhi hästi tehtud friikaid ja korralik kogus liha. Muidugi ei ole puudust ka salatist ja sibulast. Ning kogu see kraam oli vist 50-60 eeki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2010 12:00 

Proovisime sõpradega eile Pärnu uut mäkki:

1)Suurt Pärnu Burgeri einet tellides selgus, et klaasid otsas, sorry...
2)Einet kandikule ladudes anti mulle hoopis 2 0,25l topsi soovitud joogiga, kahjuks olid pooleliitrised topsid otsas, sorry...
3)Sõber, kes oli ometi minu taga ja võttis täpselt sama asja, sai ikka mingise lambise double cheeseburgeri, sorry...
4)Eine lõppedes mõtlesime, et kuhu prügi läheb, olime valmis asjad juba lauale jätma, aga natuke kavalamalt otsides(no miks peaks sellist asja sellises kohas üldse tegema???) leidsime prügikastid "seina seest"...

Muidu oli mõnus ja soe koht, burksid sellised nagu alati... See Pärnu Burger suhteliselt identne Big Mac-iga(või sain rsk mina ka midagi muud, sellel Pärnu Burgeril pole ju nimekohaseid silte ümbristel). Kiidaks veel teenindaja "Tambetit", kes suutis siiski olukorda naljaga võtta ja naeratada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2010 14:02 

Pärnu burgerit mäkis proovides sain ma küll mingi labaselt väikse burksikäki :D Samas mc'drives pidin 3x selgeks tegema, et ma ei soovi arvet tasuma tulla aknasse nr 3 vaid soovin veel tellida ühe eine :D:D Öösel saadud juustuburger oli suhteliselt kuiv ning vastik. Nüüdsest Pärnus põhiliselt ainult hessis, varem seda kohta küll eriti ei austanud :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2010 15:34 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Käisin särka sööklas täna, kõik täpselt nagu 4 aastat tagasi :D (ja ilmselt ka 10) A&O kõrvale on mingi kiirtoidukoht tehtud, keegi oskab kommenteerida ?

Särka sööklas on karbonaad palju väiksem kui 4-5 aastat tagasi, kuid toidud endiselt tasemel:D
Kiirtoidukas on grillburks täitsa söödav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2010 20:08 

Muide.
Kas Tallinnas, soovitavalt kesklinna kandis, mingit nö vanakooli söökla stiilis kohta ka veel on?
Puhtalt lapsepõlvemälestuste heaks tahaks sellist kohta külastada. Isegi väike kõhuekstreem poleks hiljem probleem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2010 21:20 

sai käidud tartu annelinna sirkas, objekt mida hävitada üritasin oli grillhamburgerieine 42 eeku küsiti ja vastu sain luugis naeratavalt neiult burxi,friikad,0.5 limonaadi. Burx on iseenesest hea ja maitsev kuid need friiikad õõõõõh , kartulimaitseainega üle valatud ja terve aja selle maitse aind suus :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2010 22:22 
Kasutaja avatar

-mk17- kirjutas:
Tanel kirjutas:
Käisin särka sööklas täna, kõik täpselt nagu 4 aastat tagasi :D (ja ilmselt ka 10) A&O kõrvale on mingi kiirtoidukoht tehtud, keegi oskab kommenteerida ?

Särka sööklas on karbonaad palju väiksem kui 4-5 aastat tagasi, kuid toidud endiselt tasemel:D

Särka sööklas on kaks asja , oleneb kes on köögis , kes jagab süüa ja uus kooli direktor , kes rahasid jagab enda reiside ja paide vahel. Tänu sellele soovitan kanafileed, tükk suurus sama aga paksem.

Särka kiirtoidu koht on viisakas, suur pluss on ,et saab sees istuda. Hinnad ka viisakad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2010 23:06 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Mina võtsin nagu siis kui ma veel kunagi särkas käisin. Kanafilee ja karbonaad sinna peale, minu kurvastuseks polnud pannishaslikut. Solo mahlad olid aint ära vahetatud vist gutta omade vastu vms. Majoneesikastet ka polnud. Anks muidu toimetas seal nagu vanasti ja mingid jobikad tõstsid süüa. Näha oli, et mingi range kord on peale pandud, sest söögi portsu mõõdeti kullipilguga :D

Solo mahlasid pole jah :/
Vanasti ka sai peidetud karbonaadi ehk makaronide all karbonaad :D
Anksilt saab õnneks kurgivett ilma eest , nii et kassapidaja tiiu ei näe( kõik on arvestatud.)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2010 23:09 

hallscorpio kirjutas:
Anksilt saab õnneks kurgivett ilma eest , nii et kassapidaja tiiu ei näe( kõik on arvestatud.)

ongi nii???! :o :o :o :o :o :o :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2010 23:18 
Kasutaja avatar

-mk17- kirjutas:
Tanel kirjutas:

Just tunnike tagasi proovisin tavalist burksi ka,hinna ja maitse vahe on vägagi paigas,hinnaks oli 25.- natuke küll lödi oli kuid maitsel polnud vigagi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2010 15:01 

bomsch kirjutas:
Rahumäe uulitsal Abakhana või mis iganes puhvetis sai 35 eegi eest kebabi päevapraena. Olime kolleegiga esimesed kunded ja siis kiiruga lükati eelmise päeva lobi uunist läbi. Maitse oli suht ok, aga kuivanud oli see kebab tänu vanusele ja kuumutamisele. Siit moraal, kunagi ei tohi vahetult peale uste avamist sööma minna. Ikka on öösel kartulisalat või kalasupp käärima läinud ja siis kokk peseb sõela peal salati puhtaks ja paneb uue majoneesi ja keedab eilsest supipaksust kiirelt värske veega uue maitseva portsjoni :D :D

Pole küll kunagi seal ei esimene ega ka viimane klient olnud, aga reeglina õhtupoolikul käies on see päevakas alati väga hea olnud(liha päris palju, kaste ka hea, aga rsk viimastel kordadel on see hõbepaber seal ümber küll väga halvasti pakitud, kastet jookseb läbi :bs )

mastr kirjutas:
Muide.
Kas Tallinnas, soovitavalt kesklinna kandis, mingit nö vanakooli söökla stiilis kohta ka veel on?
Puhtalt lapsepõlvemälestuste heaks tahaks sellist kohta külastada. Isegi väike kõhuekstreem poleks hiljem probleem.

Kusagil 1,5 aastat tagasi oli mul enam-vähem sama mure, siis käisin perekonnatuttava soovitusel temaga koos endise mendimaja juures üle tee, Pärnu mnt ääres, Tondil. Tegemist on büroohoonega, niipalju mäletan, et samas majas asus ka kostüümilaenutus. Söökla oli vist teisel või kolmandal korrusel, no ikka täiega old-skool, nii korralduse kui toitude poolest. Hinnad ei olnud väga odavad, kuid mõistlikud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2010 00:30 
Kasutaja avatar

Keegi hipodroomi juures ka hljuti käinud on? Kuidas seal praegu toit maitseb?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis