Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 08.01.2011 17:29 
Eliit

3a tagasi tehti mulle nii, et õhtul sõitsin Asconaga kesklinnas politsei nina eest läbi, nemad uimerdasid niisama autos ning nö Haapsalu linna piiril 3km hiljem nad tulid mulle hullu kihutamise ja diskoga järgi, võtsid maha, kontrollisid dokke ja lasid edasi :D

Ju taheti kihutada ja vilkuritega ässata

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 19:26 
Kasutaja avatar

Mul iff´iga sarvane juhtum, et sai Järvakandist mööda sõidetud ja nägin, et diskobuss vedeleb teeääres.. paar kurvi hiljem keegi suure hooga kütab järgi, pimedas siis, no pidas kinni siis ja dokid ja värgid korras muidugi ja tahtis ka pagassi näha millegipärast, ka sellega ei olnud tal ka probleeme ja lsti minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 19:41 

Mul oli ka ükskord juhus, kui keset ööd kuskil kaugel Lõuna-Eesti metsade vahel, 0-liiklusega teel, vaikselt madala lennuga maakoha poole liikusin ja mingil hetkel tuli kurvi tagant ainuke auto vastu. Mööda hõljudes, jõudsin veel silmanurgast märgata, et tegemist oli kuulsa ralli ekipaaziga vennad Konstaablid. Ilmselt suutsin ma neid, külma närviga maanteede hirme, kurvist läbi hõljudes, ehmatada ning neil tekkis vastupandamatu soov mind hurjutada selle eest. Igastahes viimane mälestus nendega kohtumisest oli väike vilkuv sinine täpike(punast täpikest ei paistnud) kuskil kaugel kaugel tagapool, oma sõidusuunda minu suunas ümber korrigeerimas.
Ma ei tea siiamaani, kas neil juhtus mõni tehniline äpardus või eksis kaardilugeja tee jälgimisega, igastahes 10km jooksul nad mulle järgi ei jõudnud. Ma ei lisanud isegi mitte kiirust ja sellel kiiruskatsel lubatud maksimaalset kiirust ka väga paljuga ei ületanud.

Teine juhus oli eelmine talv, samas piirkonnas, kitsal külavahe teel. Sõidan keset ööd rahulikult põldude/metsade vahelisel teel ja täiesti ootamatult tuleb sirge lõpust(ca.700-800m) kurvi tagant mingi auto vastu kaugtuledega. Muudkui tuleb ja tuleb ning juba üpriski lähedal kuid tulesid ümber ei lülita lähituledele. Peale mõningast kaugtuledega vastu vilgutamist ei näinud enam üldse midagi ja jäin teeäärde seisma. Lõpuks peatus see idioot mu kõrval, tuli autost välja ja koputas aknale (mul jooksid veel täpikesed silme ees ja nägemine polnud täielikult veel taastunud). Lasin siis akna alla ja idioot hakkas ennast tutvustama, et tema on konstaabel seejasee. No selge... polnudki idioot vaid politsei hoopis :D
Järgnes arutelu:
P: "Kas te olete purjus või?"
M: "Oma teada ei tohiks nagu olla"
P: "Miks te siis lolli mängite siin keset ööd ja tuledega vilgutate ning siis meid märgates teeäärde seisma jääte? Arvate, et me ei näinud, et te sõitsite? Puhuge!"
Puhusin. Vastus oli 0.0
M: "Sellepärast vilgutasin, et te ei lülitanud oma kaugtulesid lähikatele ümber ja kuhu ma ikka sõidan kui s*ttagi enam näha pole?!"
Konstaabel kiikas korraks oma autosse ja võttis kaugtuled maha.
P: "Näed kurat, olingi peale unustanud. Noormees, edaspidi teadmiseks, et ametnikega suheldes ärge kasutage roppe väljendeid. Kena õhtu jätku."
Pole õrna aimugi kuidas need sinna ära eksisid, sest mina oma silmaga/kõrvaga pole ennem ega ka pärast seda seal külavahel ühtegi politseid liikumas näinud/kuulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 19:43 
Kasutaja avatar

Andreas0110 kirjutas:
Mul iff´iga sarvane juhtum, et sai Järvakandist mööda sõidetud ja nägin, et diskobuss vedeleb teeääres.. paar kurvi hiljem keegi suure hooga kütab järgi, pimedas siis, no pidas kinni siis ja dokid ja värgid korras muidugi ja tahtis ka pagassi näha millegipärast, ka sellega ei olnud tal ka probleeme ja lsti minema.

Raplamaal on üldse päris usinad politseid! Eelmine ja ka praegune auto on pandud nende sõnul nn. punasesse nimekirja (tühiste asjade pärast nagu vahtraleht, udutuled, turvavöö jne). Kui Rapla politsei seljataha satub, siis on raudpolt kontroll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 21:16 
Kasutaja avatar

Võibolla loll küsimus jne

Kuid kas politseil on õigus pakiruumi sisu kontrollida ilma tunnistajate ning läbiotsimis loata?

Samahästi võivad nad ju pakiruumi avamisel mingi "kotikese" sinna visata, ning hiljem huj tõestad, et tegu pole sinu kraamiga :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 21:52 

VW kirjutas:
Võibolla loll küsimus jne

Kuid kas politseil on õigus pakiruumi sisu kontrollida ilma tunnistajate ning läbiotsimis loata?

Samahästi võivad nad ju pakiruumi avamisel mingi "kotikese" sinna visata, ning hiljem huj tõestad, et tegu pole sinu kraamiga :uhoh

Eelmisest aastast alates võib jah, kui politsei tolliga liitus vms. Täpselt ei tea mis muudatus oli, aga kuskilt on kõrva ikka jäänud.

Ja mis kasu nad siis selle kotikese poetamisest saavad? Ei tasu üle mõelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 21:55 

pigem ei tasu filme nii palju vaadata ja pärast purjus peaga foorumisse postitada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 21:58 
Kasutaja avatar

massu kirjutas:
Andreas0110 kirjutas:

Raplamaal on üldse päris usinad politseid! Eelmine ja ka praegune auto on pandud nende sõnul nn. punasesse nimekirja (tühiste asjade pärast nagu vahtraleht, udutuled, turvavöö jne). Kui Rapla politsei seljataha satub, siis on raudpolt kontroll.

Rapla omad on aktiivsed tõesti, kui veel kupee bemmiga sõitsin siis iga kord kui Raplast läbi sõites üksteise vaateulatusse sattusime pidasid kinni. Tulemuseks 3x udutulede, tagaistmel magava turvaööta kodaniku ja valesti paigaldatud vahtralehe eest aktsiaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 00:12 
Kasutaja avatar

Eelmise aasta sügisel siis tahtsid pagassi näha... eeldan et kuskilt oli hunnik kütet varastatud ja siis kontrolli mõttes uurisid vms...
Rapla korravalvurite kohapealt räägitakse, et nad ei pidand just kõige targemad olema... mind siiamaani niisama ära lastud, et pole hullu midagi olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2011 12:51 

-mk17- kirjutas:
Rapla omad on aktiivsed tõesti, kui veel kupee bemmiga sõitsin siis iga kord kui Raplast läbi sõites üksteise vaateulatusse sattusime pidasid kinni. Tulemuseks 3x udutulede, tagaistmel magava turvaööta kodaniku ja valesti paigaldatud vahtralehe eest aktsiaid.

Väga õiglaselt määratud aktsiad sel juhul, lootsid kergemat karistust?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2011 13:52 

Paar aastat tagasi töötasin EKV's ja sai kiirust ületatud oma autoga. 50 alas 77, laagna tee lõpus. Istusime siis autos ja ütlesid, et peab ikka trahvid tegema ja asjad ning täitsid eespingil oma pabereid. Kui küsiti töökohta, siis vastasin ilusti ja näitasin töötõendit. Peale seda diskorid vaatasid üksteisele otsa ja nagu ühest suust ütlesid: "Sa oleks pidanud sellest alustama, vaata meil selline reegel, et omadele me ikka trahvi ei tee. Ole edaspidi hoolsam." Teinekord juhtus sarnane asi piletita sõidu eest kus ühisteenuste bussis tõmmati protokoll pooleks ja visati istme alla ning viidi mind veel tööjuurde ära kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 04:08 
Kasutaja avatar

Täna sai ka siis Rapla politseiga suheldud.
Peeti kinni. Küsiti pabereid ja lasti puhuda. Esitati ka küsimus "Miks on autol sportrool ("Luisi") aga auto passis kirjas seda pole."
Vastuse peale, et see on ajutine lahendus ja et uus rool on pagasnikus olemas ja ainult tuleb ringi vahetada, siis sooviti ka seda näha. Pärast teise rooli demonstreerimist ulatati dokumendid ja sooviti head teed. (Suutsin libedal teel ka libastuda ja küünarnuki vastu autot ära lüüa, mispeale naerdes öeldi, et tee on libe)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 04:17 

tavalinepolt kirjutas:
-mk17- kirjutas:

Väga õiglaselt määratud aktsiad sel juhul, lootsid kergemat karistust?

pean lihtsalt ära mainima, et aasta tagasi käisime jõhvist viitnal burgsi söömas (öösel). tagasitulles oli juba kergelt valgeks minemas ja valge hobuse juures pidasid mendid meid kinni. mina olin sõbra golf kupeel roolis (teised muidugi põõnasid juba), millel polnud taga üldse turvavöösid ning toonklaasi. kui mendi saua nägin, karjusin, et tagumised teeks näo, et neil on turvavööd. Ment pani puhkuma ja küsis, et kust nii vara tuleme jne. valgustas korra lambiga taha ja ütles "head reisi" :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 10:20 
Kasutaja avatar

Ma ei tea kas viga on minu kujutlusvõimes või milleski muus, aga ma ei kujuta ette milline on "turvavöö-omamise-nägu" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 10:35 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Ma ei tea kas viga on minu kujutlusvõimes või milleski muus, aga ma ei kujuta ette milline on "turvavöö-omamise-nägu" :D

Tahtsin sama asja küsida, kuid mõtlesin aega säästa ning lolli küsimust mitte esitada :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis