Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 23:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 719, 720, 721, 722, 723, 724, 725 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 09.07.2015 13:18 

ilmselt kui vanust 20 alla jääb siis küll jah. Ma vist 2x käinud ja menüüs on pigem selline vana hea kodutoidu-laadne valik. Noh, a la selline mida tüüpiliselt 90ndatel sai, aga kui sünniaasta 90ndate teise poolte juba jääb, siis ilmselgelt suht kehva koht, kuna ei oska sellist toitu enam hinnata. Kui miski üldse häirida võiks, siis imo pigem see, et veits hipsterjoint on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2015 16:41 
Moderator
Kasutaja avatar

Tln-Trt peal on ajukas üldse söögipause teha: sõidad kõigist mööda ja siis vaatad a la Kükital nosides, kuidas sama kaader mööda uhab. Ja siis hakkad jälle mööda sõitma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2015 18:36 

MrIroonia kirjutas:
Käisin tartus mingisuguses siriuse pitsas einestamas. Kuna pitsas oli laste mängunurk, sai see valitud. Paraku selgus kohapeal, et seal tohib istuda ja süüa-mängida VAID pitsat ostes!!
Küsisin, kas see kõrval olev burksilett on sama firma, mis pitsa? Jah on küll, aga sealt ostes ei tohi sees süüa. No minge per**e! Sama firma, kõrvuti aknad (ei ole teisest linnaotsast) ja istuda ei tohi? Kas ainult tartlased saavad nii "heade mõtetega" olla? Naine, koos lapsega võttis siis pitsa. Mina, koos sõbraga kõrvalaknast praed. Küsisime veel pitsateenindajalt, kas kõrvalaknatoiduga visatakse välja? Vastas mokaotsast "ei". Parem on. Ma oleks sellise kiunu üles tõmmanud. Kohapeal olin ikka päris häiritud, et sama firma sees on selline reegel :kill

Ostsin pelmeene sealt kunagi. Ei teadnud, et sees pmst ainult pitsat osta saab. Õues oli miljon kraadi külma ja tuiskas lund, ei old tahtmist seal oodata oma sööki. Maksin pelmeenide eest peaaegu euro rohkem, et saaksin tubastes tingimustes oma toitu oodata, mis samamoodi termokarbiga tuli ja mis ma endaga koju kaasa tarisin sealt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2015 19:49 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Tln-Trt peal on ajukas üldse söögipause teha: sõidad kõigist mööda ja siis vaatad a la Kükital nosides, kuidas sama kaader mööda uhab. Ja siis hakkad jälle mööda sõitma.

Jõudsin tegelikult samale järeldusele.
Sõin hommikul linnas ja sõitsin edasi tagasi ära.
Jäin elama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2015 21:00 
Kasutaja avatar

Tln-Trt peal kahjuks pole ühtegi söögikohta ka kus süüa aitaks.
Vähemalt mina pole leidnud. Ainuke enamvähem on pizzakiosk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2015 22:13 
C4V6
Kasutaja avatar

Mis selle Mäeküla kõrtsiga juhtunud on ? Vanasti oli see nitšekas.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2015 09:18 
Site Admin
Kasutaja avatar

Vanasti sai Kükital häid pirukaid. Aga pole sinna aastaid sattunud, kuna sõidan alati Tallinn-Võru kordagi kusagil peatumata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2015 14:41 

wax kirjutas:
Vanasti sai Kükital häid pirukaid. Aga pole sinna aastaid sattunud, kuna sõidan alati Tallinn-Võru kordagi kusagil peatumata.

Täpselt nii ongi, hetkel pole ühtegi mõistliku kohta Tallinna-Luhamaa vahel, seega tõmban kah alati Tallinnast ühe jutiga Võrru/Luhamaale, äärmisel juhul käin Võrus poest läbi.

Mingit Statoili tilli taignas pole mõtet kah kuskil Adaveres manustada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2015 15:49 
Kasutaja avatar

Ah mis te plärate Tartu mnt osas, et ei saa süüa kuskilt. Põltsamaa Olerexi kebab on alati kindla peale minek, kui soov midagi kiirelt hamba vahele visata.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2015 16:18 

See on umbes samasugune jama nagu statoili till taignas. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2015 18:19 
Kasutaja avatar

qobika kirjutas:
ilmselt kui vanust 20 alla jääb siis küll jah. Ma vist 2x käinud ja menüüs on pigem selline vana hea kodutoidu-laadne valik. Noh, a la selline mida tüüpiliselt 90ndatel sai, aga kui sünniaasta 90ndate teise poolte juba jääb, siis ilmselgelt suht kehva koht, kuna ei oska sellist toitu enam hinnata. Kui miski üldse häirida võiks, siis imo pigem see, et veits hipsterjoint on.

Koht ongi kehva. Ei olnud toit ka midagi erilist, rääkimata teenendusest.
Miks ma peaks hindama toitu, mis mulle ei maitse. Kuna on retro? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2015 19:23 

Tanel kirjutas:

Ma just paar posti varem ütlesin, et okei on. :) Minu maitsele muidugi, aga värske šnitsel, karbonaad, seljanka (ja muu) odava hinnaga ja lühikese ooteajaga (samas mitte uunikaup) on hea kiire lahendus minumeelest küll. Kohvi on ka hea.

onnu, Põhjaka ei meeldinud sulle, seda juttu oleksid sa pidanud enne juba kirjutama natukene laiemalt. Üldiselt omapäraseid asju on valikus, mõni maitseb päris hästi ja kohta on pigem kiidetud. Dikteerida kellelegi maitset ju ei saa, proovige ise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2015 02:16 
C4V6
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Tanel kirjutas:

Ma just paar posti varem ütlesin, et okei on. :) /quote]

Ma jäingi mõtlema, et äkki kaader ei tea seda kohta või WTF. Kui üldse, siis peatuks seal

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2015 03:32 
Kasutaja avatar

onnu kirjutas:

Koht ongi kehva. Ei olnud toit ka midagi erilist, rääkimata teenendusest.
Miks ma peaks hindama toitu, mis mulle ei maitse. Kuna on retro? :kill

Vaata kus, peenele ärrale ei kõlba teenendus :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2015 12:57 

Sai siin eelmise nädala lõpus burks.ee toodangut proovitud. BBQ burger @ €7 siis täpsemalt.
Koht ise asub siis Paldiski Mnt-l Hipoka juures.

Kokkuvõtvalt: kõht oli rämedalt tühi ja ühes burgsist täiesti piisas, kuna tegemist oli korralikult mehise ampsuga. Pihv oli suur ja hea, misiganes kaste-moodi asi seal maitset lisas oli kah maitsev. Samas oli sai täiesti maitsetu ning frillis tundus nagu oleks paar päeva juba seisnud (täiesti kuiv). Suure nälja kustutas küll kiiresti ära, aga sama raha eest võtaks pigem Uulitsa toodangut iga kell.
Viiepalli süsteemis pingutaks vbl 4 suure miiiiiinusega küll ära, aga see burger õigustaks end rohkem €1,5-2 madalama hinna juures.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 719, 720, 721, 722, 723, 724, 725 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis