RustyZ kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Mis juhtunud on, ma küsin?
Ja siinkohal tahan tänada ECCO't, et ta olemas on, muidu ma oleks paljajalu nagu vaeslaps.

Ma ei raatsi jalanõude peale palju raisata ka.
Eriti kettasse ajab see, et enamus poodides meeste jaoks 2 riiulit ja ülejäänd 202 on naistele.
Ja nendel 2l riiulil on mingid kuradi imeliku disainiga banaanid või tiblalikult läikivad kalossid.
See ajab küll närvi, et valik on meestejalatisele nullilähedane naistega võrreldes.
See, et jalatsite peale ei raatsi raisata, on su isiklik mure

ECCO, Lloyd jms hindu vaatad, siis ongi kõik 100+ euri keskmiselt. Selle eest kestavad nad reaalselt aastaid ja aastaid. Mul Ecco ühed kingad juba 5 aastat kasutusel. Lõpuks on mingid kraapimisjäljed peale tekkinud ninadele, kusjuures tallad ja kannad on sisuliselt kulumisjälgedeta
Pole lääpa ka vajunud nagu mingid Sabo säästupastlad.
ksenoon kirjutas:
eestis saab ainukesi normaalseid riideid denim dreamist.
Sinu suust kõlab see täitsa normaalsena selle kaupluse valikut teades

(võta terakese huumoriga seda, igaks juhuks mainin, et keegi saagi tühjast jälle käima ei tõmbaks).
RustyZ kirjutas:
Triiksärgid ja püksid tukevad suuremalt jaolt montonist sest ei meeldi teksad enam. Mingist tekstiilist jms püksid on mugavamad ja neid leiab väga normaalseid + tunduvalt viisakamad.
Üks kuldaväärt koht on veel moetänav baltika kvartalis.
Seal on lihtsalt defektiga kaup, näidistooted ja eelmise hooaja kaup. Dedektiga pole ostnud kui just aint nööp vms probleemiks pole aga terve ülikonna (pintsak, püksid, särk) sain 235euri asemel 120ga (joppas ka, mingi ostuöö oli kogemata sel hetkel ja sai tavapärasest soodukast veel 20% alla.
Miks ma peaks rohkem maksma kui saan korraliku uue rõiva odavalt? Ülejäänd raha eest ostan midagi muud.
Ise käin ka peamiselt Montoni, Mosaici ja Sangari tooteid ostmas.
Küll aga RustyZ jutt, et Moetänav ainult säästukaup on, ei kannata küll mingit kriitikat. Kui sa seal ainult neid defektikaid käid jahtimas, siis on sul väga suur osa kauplusest tundmatu

Seal päris palju korralikku uut ja tervet kaupa ka pakkuda.
Moetänav on lisaks üks parimaid kohti, kus endale rätsepatööna nt üleriideid saab lasta teha (eeldusel, et raha on).