Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 23:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 27.01.2014 01:58 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
Soomes saab ainukesi normaalseid riideid(näiteks teksaseid) firma poodides. Hugo, armani jne. Seal on klassikaline stiil, pole lisataskuid, 6mbluseid ja muud jama. Kui tahad korralik välja näha siis peab maksma. Kalts olles on valikut palju ja hinda pm polegi

Täpselt nii ongi. Kui mõni odav asi isegi meeldib siis leidub sel ikkagi miskit mis selle mõttetuks muudab, nagu näiteks mõni odava kvalikteediga jubin, mõtetu kiri-logo, õmblus või mingi kahtlane lõige. Piinarikas tegevus see riiete otsimine ja ostmine. Lisaks on eestis veel riiete hinnad parajad kirved võrreldes muu maailmaga. Ostsin sportdirectist kunagi mingid nike kaunad 25 euriga, sportlandis olid samad 75, kliendikaardiga sai lausa ~ 60ga :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 02:36 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
YouDog kirjutas:
kevva kirjutas:
ilma ülevaatuseta sõidu eest saab korraga rahakotti kergendada? või on lootust ka hoiatus saada? kui palju väänatakse?

Kui normaalne tüüp siis saab hoiatuse. Ma olen paar korda suulise hoiatuse saanud. Võid öelda, et sõidad ülevaatusele või remondikohta.

Seaduse järgi võib veel ka arki juurde ja garazeerimiskohta sõita.
Huvitav on veel see, et ei ole kirjas, et ma pean minema remondikohta autot remontima. Kirjas lihtsalt remondikohta. See tähendab, et ma võin sinna remondi pleissi minna suitsu tegema ja siis sealt tagasi garazeerimiskohta sõita jälle. Kõik legaalne.

Äkki saad mulle selle seaduse parakrahvi anda, kus on garazeerimiskohast juttu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 05:50 

Tõnn kirjutas:
ghozt kirjutas:
YouDog kirjutas:
kevva kirjutas:
ilma ülevaatuseta sõidu eest saab korraga rahakotti kergendada? või on lootust ka hoiatus saada? kui palju väänatakse?

Kui normaalne tüüp siis saab hoiatuse. Ma olen paar korda suulise hoiatuse saanud. Võid öelda, et sõidad ülevaatusele või remondikohta.

Seaduse järgi võib veel ka arki juurde ja garazeerimiskohta sõita.
Huvitav on veel see, et ei ole kirjas, et ma pean minema remondikohta autot remontima. Kirjas lihtsalt remondikohta. See tähendab, et ma võin sinna remondi pleissi minna suitsu tegema ja siis sealt tagasi garazeerimiskohta sõita jälle. Kõik legaalne.

Äkki saad mulle selle seaduse parakrahvi anda, kus on garazeerimiskohast juttu?

https://www.riigiteataja.ee/akt/122072011001
§ 3 lõige 6

(6) Kui ilma kehtiva ülevaatuseta sõidukil ei ole eriti ohtlikke rikkeid või puudusi, mis välistaksid omal jõul sõitmise, loetakse sõiduk tehnonõuetele vastavaks piiratud ulatuses kasutamiseks: sõiduks ainult mööda lühimat teed lähimasse remondikohta või ülevaatuspunkti või Maanteeameti liiklusbüroosse või tagasi garažeerimiskohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 09:11 

Heigo_K kirjutas:
Vaesed olete, et kuskilt kaltsukatest alega omale hilpe ostate või ?

Juhtunud ei ole midagi eriti.
Täna sai taunus pm maha müüdud ja eile sai kakskorda kahesoidaga lastud.
Kahjuks vahele ei jäänud :(
[im]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/1609819_10151876218446931_2056498303_n.jpg[/img]

Triiksärgid ja püksid tukevad suuremalt jaolt montonist sest ei meeldi teksad enam. Mingist tekstiilist jms püksid on mugavamad ja neid leiab väga normaalseid + tunduvalt viisakamad.
Üks kuldaväärt koht on veel moetänav baltika kvartalis.
Seal on lihtsalt defektiga kaup, näidistooted ja eelmise hooaja kaup. Dedektiga pole ostnud kui just aint nööp vms probleemiks pole aga terve ülikonna (pintsak, püksid, särk) sain 235euri asemel 120ga (joppas ka, mingi ostuöö oli kogemata sel hetkel ja sai tavapärasest soodukast veel 20% alla.

Miks ma peaks rohkem maksma kui saan korraliku uue rõiva odavalt? Ülejäänd raha eest ostan midagi muud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 12:07 

RustyZ kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Mis juhtunud on, ma küsin?
Ja siinkohal tahan tänada ECCO't, et ta olemas on, muidu ma oleks paljajalu nagu vaeslaps. :D

Ma ei raatsi jalanõude peale palju raisata ka.
Eriti kettasse ajab see, et enamus poodides meeste jaoks 2 riiulit ja ülejäänd 202 on naistele.
Ja nendel 2l riiulil on mingid kuradi imeliku disainiga banaanid või tiblalikult läikivad kalossid.

See ajab küll närvi, et valik on meestejalatisele nullilähedane naistega võrreldes.
See, et jalatsite peale ei raatsi raisata, on su isiklik mure :P
ECCO, Lloyd jms hindu vaatad, siis ongi kõik 100+ euri keskmiselt. Selle eest kestavad nad reaalselt aastaid ja aastaid. Mul Ecco ühed kingad juba 5 aastat kasutusel. Lõpuks on mingid kraapimisjäljed peale tekkinud ninadele, kusjuures tallad ja kannad on sisuliselt kulumisjälgedeta :rokib
Pole lääpa ka vajunud nagu mingid Sabo säästupastlad.

ksenoon kirjutas:
eestis saab ainukesi normaalseid riideid denim dreamist.

Sinu suust kõlab see täitsa normaalsena selle kaupluse valikut teades :P (võta terakese huumoriga seda, igaks juhuks mainin, et keegi saagi tühjast jälle käima ei tõmbaks).

RustyZ kirjutas:
Triiksärgid ja püksid tukevad suuremalt jaolt montonist sest ei meeldi teksad enam. Mingist tekstiilist jms püksid on mugavamad ja neid leiab väga normaalseid + tunduvalt viisakamad.
Seal on lihtsalt defektiga kaup, näidistooted ja eelmise hooaja kaup. Dedektiga pole ostnud kui just aint nööp vms probleemiks pole aga terve ülikonna (pintsak, püksid, särk) sain 235euri asemel 120ga (joppas ka, mingi ostuöö oli kogemata sel hetkel ja sai tavapärasest soodukast veel 20% alla.

Miks ma peaks rohkem maksma kui saan korraliku uue rõiva odavalt? Ülejäänd raha eest ostan midagi muud.

Ise käin ka peamiselt Montoni, Mosaici ja Sangari tooteid ostmas.
Küll aga RustyZ jutt, et Moetänav ainult säästukaup on, ei kannata küll mingit kriitikat. Kui sa seal ainult neid defektikaid käid jahtimas, siis on sul väga suur osa kauplusest tundmatu :P Seal päris palju korralikku uut ja tervet kaupa ka pakkuda.
Moetänav on lisaks üks parimaid kohti, kus endale rätsepatööna nt üleriideid saab lasta teha (eeldusel, et raha on).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 12:43 
Kasutaja avatar

Te nutate et sobivat jalatsit pole,kuigi valik on suur ja lai, aga ma ei leia üldse 48 jala jaoks miskit jalga... Võru weekendist eelmine suvi ostsin kaks paar tosse kohe igaksjuhuks, kui juhtusin sobiva jalanumbri leidma.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 13:12 

mastr kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Mis juhtunud on, ma küsin?
Ja siinkohal tahan tänada ECCO't, et ta olemas on, muidu ma oleks paljajalu nagu vaeslaps. :D

Ma ei raatsi jalanõude peale palju raisata ka.
Eriti kettasse ajab see, et enamus poodides meeste jaoks 2 riiulit ja ülejäänd 202 on naistele.
Ja nendel 2l riiulil on mingid kuradi imeliku disainiga banaanid või tiblalikult läikivad kalossid.

See ajab küll närvi, et valik on meestejalatisele nullilähedane naistega võrreldes.
See, et jalatsite peale ei raatsi raisata, on su isiklik mure :P
ECCO, Lloyd jms hindu vaatad, siis ongi kõik 100+ euri keskmiselt. Selle eest kestavad nad reaalselt aastaid ja aastaid. Mul Ecco ühed kingad juba 5 aastat kasutusel. Lõpuks on mingid kraapimisjäljed peale tekkinud ninadele, kusjuures tallad ja kannad on sisuliselt kulumisjälgedeta :rokib
Pole lääpa ka vajunud nagu mingid Sabo säästupastlad.

ksenoon kirjutas:
eestis saab ainukesi normaalseid riideid denim dreamist.

Sinu suust kõlab see täitsa normaalsena selle kaupluse valikut teades :P (võta terakese huumoriga seda, igaks juhuks mainin, et keegi saagi tühjast jälle käima ei tõmbaks).

RustyZ kirjutas:

Ise käin ka peamiselt Montoni, Mosaici ja Sangari tooteid ostmas.
Küll aga RustyZ jutt, et Moetänav ainult säästukaup on, ei kannata küll mingit kriitikat. Kui sa seal ainult neid defektikaid käid jahtimas, siis on sul väga suur osa kauplusest tundmatu :P Seal päris palju korralikku uut ja tervet kaupa ka pakkuda.
Moetänav on lisaks üks parimaid kohti, kus endale rätsepatööna nt üleriideid saab lasta teha (eeldusel, et raha on).

Eiei ma ütlesin et eelmise hooaja tooted ikka ja seal tunduvalt soodsamana kui nad muidu müügis olid. Mitte ainult eelmise hooaja vaid ka vanemate kollektsioonide allesjäänud eksemplarid. Sry kui valesti väljendasin, ei käi defektikaupa otsimas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 13:22 
Kasutaja avatar

Tahaks ühe suure tohlaka vastu kuplit anda ühele ägedale Subaru BRZ juhile, kes hommikul kell 9 pidas vajalikuks südalinnas näidata oskusi rooli ja gaasipedaaliga...

Subaru-sinine BRZ - mattmust triip(triibud) kapotil. Numbrimärgi tähed on BHN.

Napilt pääsesid auto alla jäämisest üks eakam naisterahvas, nooremapoolne isa oma kolme-nelja aastase tütrega ning mina. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 13:39 

Kui panna end subaru rooli siis seal ei saagi normaalne olla. Kui panna jalakäija rolli siis ajaks tõesti vääga vihaseks selline asi. Kuigi bokseri häält peaks kõrv eristama poole km kaugusele juba. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 15:14 

analyzethis kirjutas:
Te nutate et sobivat jalatsit pole,kuigi valik on suur ja lai, aga ma ei leia üldse 48 jala jaoks miskit jalga... Võru weekendist eelmine suvi ostsin kaks paar tosse kohe igaksjuhuks, kui juhtusin sobiva jalanumbri leidma.. :D

Endal 47 ja küsimise peale öeldi, et kuni 49 on kõik mudelid kohapeal olemas. http://www.skechers.ee/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 15:44 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Kui panna end subaru rooli siis seal ei saagi normaalne olla. Kui panna jalakäija rolli siis ajaks tõesti vääga vihaseks selline asi. Kuigi bokseri häält peaks kõrv eristama poole km kaugusele juba. :D

No kogenematu pensio kõrvale kõlab see nagu helinasse lastud Zapakas :D Millal viimati keegi sapakaga talvel alla aeti?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 16:48 
Kasutaja avatar

ise olen kõik oma spordijalanõud ostnud tondi selveri tagant nike nö laost,
seal suht kirju valik ja nreid igale suurusele. Ühekorra oli isegi nr 53.5

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 17:40 

Küll mõni päev lihtsalt jääb ette igasuguseid liikluspädevikke.
Hiljuti Smuuli teelt Narva mnt (kesklinna suunal) poole sõites tuli rekka fooriga ristmikult vastu, täna siis Mustakivi teel tuli mingi tibin oma Muna-Mersuga Punaselt tänavalt Rimi poolt vastassuunda (Selveri poole sõitis).
Lisaks veel sellised, kes julmalt suruvad üle kahe raja ja siis järgmisele kõrvaltänavale ära pööravad :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 17:43 
Kasutaja avatar

Käisin autoga pesulas
käsitsi survepesu, svammiga aknad, veel survega, 3 korda masinaga + kuivatus.
8 eur.
võrreldes statoiliga kus masin 2 korda üle käib ja maksad 11 eur siis suht win minu arust.

sai veel kidlustus ka tehtud ja auto seest puhtaks tehtud.

korda läinud üritus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 18:40 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
Käisin autoga pesulas
käsitsi survepesu, svammiga aknad, veel survega, 3 korda masinaga + kuivatus.
8 eur.
võrreldes statoiliga kus masin 2 korda üle käib ja maksad 11 eur siis suht win minu arust.

sai veel kidlustus ka tehtud ja auto seest puhtaks tehtud.

korda läinud üritus

Kas rakveres?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis