Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 16.01.2011 11:10 
Kasutaja avatar

Krt alles jõudsin koju , tegelikult nii igavat nvd pole veel olnd :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 13:34 
Kasutaja avatar

MustBMW kirjutas:
Krt alles jõudsin koju , tegelikult nii igavat nvd pole veel olnd :kill

Ja milline seos politseiga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 22:34 
Kasutaja avatar

Ise ment raudselt.:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 23:33 

Või võetakse ta rajalt maha keskmiselt kord nädalas...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 07:40 

Tabasalus kaks korravalvurit 26 detsembril pühapäeva öösel teeääres. Kiirust ei mõõtnud millegi pärast. Niisama seisid seal ja olid kaugelt nähtavad.

P:"Tere, häid pühi! Teeme alkoholi kontrolli"
Mina:"Teeme!" (imetlesin nende uut, ilma toruta alkomeetrit)
P:"Tulge palun autost välja korra"
Seisan siis auto ette koos korravalvuriga.
P:"Mis siin vaatepildil viga on?"
Mina(teen väga mõtliku näo ette)"eeee ... eee ... udutuled?"
P:"Jahh, võtke maha ja sõitke edasi!"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 12:55 
Kasutaja avatar

Eile peeti mind politsei poolt kinni, kahjuks dokke polnud kaasas, oli ainult mingi vana kindlustus. Löödi auto nr sisse võeti mind kui omanikku lahti. Suurelt punaselt kirjas Juhtimis õigus puudub. Kutsuti mind autosse ja öeldi et mul ei ole juhtimisõigust. Ma ütlesin et mingit nalja teed minuga või? Ta seepeale et no arvuti näitab. Siis helistas dispetserile ja see kontrollis üle asja ja ütles et juhtimisõigus on olemas.

Mis moodi saab nende arvuti ühte näidata ja dispetser näeb teisi andmeid? Ja mis moodi saab olla nii et jumala umbes on kirjas, et juhtimisõigus puudub?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 13:11 
Kasutaja avatar

Neil vahel mingid süsteemisvead. Mingi aeg võeti ka mind kinni ja väideti, et autol ülevaatus puudub. Tegelikult olin just paar nädalat tagasi käinud. Siis uuriti midagi ja õeldi, et süsteemi viga ja head teed!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 13:22 
Kasutaja avatar

mind polnd vahepeal olemaski!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 14:14 
Kasutaja avatar

freelander kirjutas:
Eile peeti mind politsei poolt kinni, kahjuks dokke polnud kaasas, oli ainult mingi vana kindlustus. Löödi auto nr sisse võeti mind kui omanikku lahti. Suurelt punaselt kirjas Juhtimis õigus puudub. Kutsuti mind autosse ja öeldi et mul ei ole juhtimisõigust. Ma ütlesin et mingit nalja teed minuga või? Ta seepeale et no arvuti näitab. Siis helistas dispetserile ja see kontrollis üle asja ja ütles et juhtimisõigus on olemas.

Mis moodi saab nende arvuti ühte näidata ja dispetser näeb teisi andmeid? Ja mis moodi saab olla nii et jumala umbes on kirjas, et juhtimisõigus puudub?

Mul paar aastat tagasi oli Pärnus täpselt sama asi. Võeti dispetseriga ühendust ning asi laabus kenasti, paluti ka viisakalt vabandust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 19:15 

Mul mõned aastad tagasi jamati ligi tund aega samal põhjusel, et arvuti näitas puuduvat juhtimisõigust. Arvuti näitas, et mul olevat karistuseks määratud 1aasta ja 6 kuud juhtimisõiguseta kuid tegelikult määrati ainult 2-3kuud. Üle aasta oli juba karistuse lõpust möödas kui mind kinni peeti ja jaurama hakati. Algul oli ikka tükk tegemist, et neile ära seletada, et nii ei saa olla kuid tõestada mul polnud millegagi, sest ühtegi vastavat paberit käepärast polnud. Lõpuks helistas kuskile ja uuris. Vastuseks tuli, et kui arvutis on niimoodi kirjas siis on täiesti kehtiv. Vaidlesime veel natuke ja siis helistas kuskile teise kohta. Seal hakati juba kahtlema selle karistuse õigsuses. Lõpuks politseinik hakkas oma peaga ka raalima ja jõudis järeldusele, et mitte ühegi liikluseeskirjade rikkumise eest ei saa rohkem kui 12kuuks lube ära võtta ning selline 1,5a. karistus pole reaalne. Igaksjuhuks helistas veel kuskile 3 kohta ja sai kinnitust oma jutule. 3-nda kõne toon oli juba selline, et "keegi vene nimega lollakas on inimesele mingi sellise idiootse karistuse kirja pannud... jne ". Lõpuks tegi politseinik veel 4-nda kõne samale isikule kuhu läks esimene kõne ja põhimõtteliselt sõimas tollel näo täis, kasutades oma lausetes päris palju teravaid omadussõnu.
Igastahes lasti minema ja jagati juhtnööre, et kellele peaks järgmine ekipaaz helistama kui neil peaks probleeme tekkima sama asjaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 01:45 
Kasutaja avatar

e.savisaar kirjutas:
Paar aastat tagasi töötasin EKV's ja sai kiirust ületatud oma autoga. 50 alas 77, laagna tee lõpus. Istusime siis autos ja ütlesid, et peab ikka trahvid tegema ja asjad ning täitsid eespingil oma pabereid. Kui küsiti töökohta, siis vastasin ilusti ja näitasin töötõendit. Peale seda diskorid vaatasid üksteisele otsa ja nagu ühest suust ütlesid: "Sa oleks pidanud sellest alustama, vaata meil selline reegel, et omadele me ikka trahvi ei tee. Ole edaspidi hoolsam." Teinekord juhtus sarnane asi piletita sõidu eest kus ühisteenuste bussis tõmmati protokoll pooleks ja visati istme alla ning viidi mind veel tööjuurde ära kah.

defineerige EKV,Eesti Kaitsevägi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 02:01 

jalamees kirjutas:
e.savisaar kirjutas:
...

defineerige EKV,Eesti Kaitsevägi?

Jah.

Endal oli "süsteemiveaga" selline asi, et ostisn auto aga kodupoole sõites tuli kõne vanalt omanikul, et lõpetas kindlustuse ära. Mingi aeg tulidki tuttavad värvid tahavaatepeeglisse ning küsides põhjust, mainiti, et kindlustust pole. Näitasin vana omaniku kindlustuspaberit ja siii lausuti, et jah siin kirjas et on, ju süsteemiviga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 13:50 
Kasutaja avatar

freelander kirjutas:

Mul näitas ühekorra et ma olen inglane :D Vot see oli tõsiselt lamp, vennad veits aega jebisid selle arvutiga ja said asja korda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2011 04:14 
Eliit

Mul pole olnud juhust kus politsei arvutist andmeid kontrollides helistab keskusesse ja küsitakse kas load on, mis rikkumised jne.. Mind nende kampuutris kunagi ei eksisteeri :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 12:21 
Kasutaja avatar

Pärnus juhtus mul, siis selline lugu. Sõitsin üle kesklinna silla, vastu tuli eravärvides škoda. Sain sillast üle, paremal passis mendibuss, sõitsin edasi natukene, peeglist nägin juba, et hakkas järgi tulema, lükkas, siis disko peale, peatusin postimaja juures. Erakad nägid, et noor on roolis ning andsid info kohe bussile edasi ja kohe võeti maha.
Tulid, konstaablid auto juurde ja küsiti lube ning autodokke. Otsisin autodokkid ning andsin ID-kaardi. Politsenik küsis, et load ka, ma ütlesin, et pole. Edasi kutsuti bussi. Küsititi, miks sõitsin ilma lubateda. No vastasin, et tahtsin ARKi eksamiks harjutada. Pandi puhuma ka. Helistati veel paari kohta ja uuriti, kas sellel aastal rikkumisi on, kuid ei olnud. Ülejaanud asjad olid autol korras, vastutav isik oli ka autos ning muude asjadega probleeme polnud. Mõtlesin, et ARKi sõiduga ka "metsas", aga politsenik ütles, et saan eksami ilusti ära teha, peale seda tundsin, end kergemalt. Mingi päev politseimajja minema ja kahetsuskirja kirjutama, ehk on abiks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis