Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 22:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 25.01.2011 19:31 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Humanas ka head hinnad ning eriti heade hindadega päevad jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 19:34 
Kasutaja avatar

umbes täpselt jah. ja miks jääb toode seisma?! kole üldjuhul või loll suurus. seega suht raske midagi väga cool-i leida. ja siis müüdaks paarsada krooni odavamalt :D
Tra ma ostan iga kell enne denim dreamist, kus teeninaja hindab mu suuruse silmaga ära ja toob mulle selliseid riideid, mis täpselt sobivad mulle. (ja muidugi uus mudel)
kaugemal kui Eestis müüdaks selliseid asju mõne-mõnekümne euri eest ja rahvas rahul, meil siin erilised ahveristid koos.
Ps, olen kuulnud, et tallinnas olevat ÜKS NORMAALNE!

päeva pirn oli hilfigeri rihm outleti poes 975 eeku, tõmmake oksa end.
nb, lõunakas oli energie rihm 500.- ja nüüd arvake,milline oli ilus ja milline kole nagu öö.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 19:39 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Samas sealt ostmine pole kohustuslik ning rahvas,omanik ajab omamoodi asju.
Humanast saab äkki 25 krooniga selle vöö :D
Humanas selline võimalus ka ,et vöö maksab 25 eeki ja samal päeval veel erisoodustus -40% .Ainult ,et siis võib lõpuks ikka summa päris suureks kasvada kui haarad kõike mis meeldib :D

Viimati muutis oopc, 25.01.2011 19:42, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 19:40 

1200 eegune hilfigeri rihm läks katki nagu naksti, rihm ise täisnahast ja korralik aga pandla kinnitus oli mingi 2mm paksusest nahast mis lihtsalt ära mädanes :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 19:48 

Jah sellised juhtumid teevad kurvaks.Endal väga meeles kingadega mis mingist NS king või walking ,igatahes mingist sellisest kohast ja kestsid väga vähe aega ,kuudes miskit ja vähe kasutades ning hellalt.Aga baltijaama turult mingi eri hinnaga kingad 80eeki vist olid suurele jalale ka ja kestavad paar aastat põhimõttelsielt nii talvel ja samuti ka teistel aastaaegadelgi kasutades.
Aga jah eks olukordi siiski erinevaid ja see värk nii ja naa ,et kindalsti on ka vastupidised olukorrad olemas . :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 19:56 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
umbes täpselt jah. ja miks jääb toode seisma?! kole üldjuhul või loll suurus. seega suht raske midagi väga cool-i leida. ja siis müüdaks paarsada krooni odavamalt :D
Tra ma ostan iga kell enne denim dreamist, kus teeninaja hindab mu suuruse silmaga ära ja toob mulle selliseid riideid, mis täpselt sobivad mulle. (ja muidugi uus mudel)
kaugemal kui Eestis müüdaks selliseid asju mõne-mõnekümne euri eest ja rahvas rahul, meil siin erilised ahveristid koos.
Ps, olen kuulnud, et tallinnas olevat ÜKS NORMAALNE!

päeva pirn oli hilfigeri rihm outleti poes 975 eeku, tõmmake oksa end.
nb, lõunakas oli energie rihm 500.- ja nüüd arvake,milline oli ilus ja milline kole nagu öö.

ei tea, mis poed teil seal Tartus on, aga Tallinnas on küll väga normaalne outlet Mustamäe teel. Kaupa on pood täis ja on ka erinevaid suurusi ning väga hea hinnaga. ja puhtalt selle pärast, et keegi mu suuruse võlukombel ära arvab ja minu eest riideeseme toob, ma küll rohkem ei maksa, endal silmad peas ja käed otsas. sellist teenindust ootan pigem kuskil, kust on vaja ülikonda vms osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 20:25 
Kasutaja avatar

Kuna tegelen kaubandusega siis võin 100% Öelda et NS kinga Kaub tuleb suurem jagu Leedu ja Poola ladudest.Sammuti ülejäänud Nii öelda esindus jalatsi kaublused.ise olen Näinud Mitmeid kordi Poola ja leedu ladude juures nende kaubikuid.
Toon näte,naine ostis endale leedu turult/Laost endale valged talvesaab hinnaga c 175.-krooni. Nädal hiljem nägi walkingu Poes neid samasi saabaid hinnaga 1100.-
Aga nii see äri kahjuks eestis käib kuna muud moodi pole võimalik välja tulla,juurde hindlus peab hea olema kuna juba kaubanduskeskuste sellise normaalse müügipinna rent kuus on ca 20-40k,töötajadele vaja maksta jne.
Lihtsalt kui kellegil on huvi Shoppama minna siis kindlasti võib pundiga vilniusesse sõita riiete ja jalatside ladudesse.Kaupa on meeletult ning hea hinnaga. Sellel teemal võiksin veel palju rääkida aga suurem jagu kaupa tuleb siiski eestisse sealt.
Kahjuks on eestis selline arusaam et kui kaup tuleb poolast või leedust siis see on täielik pask,Täiesti vale arusaam.
See pask mis sealt suurem jagu tuleb on hiina kaup,Poolakade enda asjad on väga kvaliteetsed ja korralikud. Muidugi poolakad oskavad ka juba hinda küsida ja nende kaup tunduvalt kallim.Selle pärast kaupmees eelistab parem võtta odvamat hiina jama kuna seda lihstam siin eestis turustada mõne korraliku firma nime alt. :bs

Ahjaa kunagi sai ostetud denimist 750.- Energie valge nahast püksirihm mis kestis poolaastat,pannal lagunes ära.
Leedust ostsin samasuguse noname firma oma hinnaga 50.- Kestnud juba poolteist aastat.

Viimati muutis Alfaromeo, 25.01.2011 20:27, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Täna töö juures tegin siis elu esimese sõidu veoauto (MB Actros) roolis. :D Sauel käies juhtusin just kohta, kus veoautodega õppesõitu platsil tehti, uurisin neilt bokside mõõdud ning eks nüüd tuleb tööl harjutama hakata. Autokool algab 7.veebruar.

Üles
 Profiil  

Väga huvitav muidugi lugeda, mis hinnaklassist asju soetatakse... a la 1,2k rihmad jne. :D
Ei tegelikult probleem kui selline nende poodidega tõesti on ning kui vähegi võimalik ( enda mõõtudes kindel jne) , siis kõige mõistlikum soetada omale viimase malli rõivaid/jalatseid mikimaalt. Endal "nuhtluseks" suur jalg ning sellega pole siin midagi teha...kanna kas töösaapaid/ kossujalatseid või siis osta saapad kalli hinnaga nt. Timberlandist.
Juhtus see, et kõige unisem päev vist üldse on tänane olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 20:30 
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:
El Presidente kirjutas:
Täna võib minu auks ühe pitsi võtta a ei rohkem! Keeras jälle läbisõidunäidikul aasta edasi.
:beer

Õnnesoovid!

Jään kutset ootama :D

Sul pole kaugele tulla vähemalt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 20:32 
Moderator
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
umbes täpselt jah. ja miks jääb toode seisma?! kole üldjuhul või loll suurus. seega suht raske midagi väga cool-i leida. j

Osa on ka odavalt kokku ostetud eelmiste hooaegade näidised.Ma ei tea miks teil seal Tartus need hinnad nii ajuvabad on,aga aastake tagasi sain kohalikust outletist Hilfigheri näidised kui ma ei eksi siis 400 eeguga.Ja minu teada neil alles oli mingi kampaania kus kõik teksad olid sama hinnaga.Mitte ,et ma oluliselt tihti sinna satuks,aga samas kõrval on mu kohalik hiinakas ja noh outletil on suur led ekraan akna peal kus tekst jookseb kogu aeg :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 20:55 
Kasutaja avatar

Rootsis on sarnane outlet ladu,mitukümmend firmat koos,Kui keegi stocholmi läheb siis tasub kindlasti läbi käija,kesklinnast lähevad kohe bussid otse sinna turistide jaoks.Olen ka ise seal mitmeid kordi käinud.Suhteliselt uus kaup.See mis eestisse jõuab on suurem jagu sodi.
Tuttav tegeleb firma asjade jääkide müügiga.Usa , Rootsi ning Norra outletidest ostab vahendaja seal seisma jäänud ja odava kaupa kokku Ja saadab eestisse müüki.Sealt muidugi tuleb ka valida võimaliku odava hinnaga asjad et eestis müüa kannataks.Ühesõnaga tuleb täielik jama ja mitmeid aastaid seisma jäänud riideid sealt eestisse müügi.Muidugi võib ka ilusaid asju ja normaalse hinnaga leida ning eks inimeste maitsemeeled on erinevad kaupa suhtes.

Kuna mitu kirja tulnud kus see täpsemalt rootsis asub siis:

STOCKHOLM QUALITY OUTLET Stockholm-Barkarby. Suurim tehase väljamüük Skandinaavias. Üle 60 poe, milledes müüakse üle 100 erinevat moe, sisekujunduse ja spordi kaubamärki kandvaid tooteid. Hinnad on ligikaudu 30-60% madalamad kui Stockholmi kesklinnas

koduleht http://www.qualityoutlet.com/web/Hem.aspx

sealt saab Täpsema aadressi ning laeva töötajate käest saab kindlasti küsida kus,millal bussid sinna sõitavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 21:57 
Kasutaja avatar

Et siis nüüd on siin foorumis asjad nii et kui bemmi ei tuuninud olid mõttetu mees aga nüüd ei tasu vist ilma Tommy riieteta toast väljagi astuda, rääkimata bmw-st :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 22:01 

G2rry kirjutas:
Et siis nüüd on siin foorumis asjad nii et kui bemmi ei tuuninud olid mõttetu mees aga nüüd ei tasu vist ilma Tommy riieteta toast väljagi astuda, rääkimata bmw-st :D

Mulle näiteks meeldib Hilfiger. Rotina muidugi ostan ka neid soodukana.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2011 22:04 
Kasutaja avatar

mulle ei meeldi üldse mingid brändid , peaasi et ma ise nendes mugavalt tunnen ja asi kena välimusega on.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis