Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 19.05.2025 00:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 748, 749, 750, 751, 752, 753, 754 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 19.10.2012 17:56 
Kasutaja avatar

Selle kohtuprotsessi üksikasjad tasub igal poksijal pähe õppida. Kui omal juhtub nii ja asja samamoodi serveerid, ei peaks ka eriti karmim karistus tulema.
Ega vangla kedagi paremaks nagunii tee :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 18:11 
Kasutaja avatar

A miks sind kotib?
Las tiblad omavahel jagavad raha nii nagu tahavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 18:26 

mkb kirjutas:
sibidisah kirjutas:
mkb kirjutas:
Traa. Kuulsin Grossi poe "töökorraldusest" :kill . Ebareaalne mis p*ska nõutakse ja mis kopikaid makstakse.
Ma teenisin suvel ühe nädalavahetusega Grossi müüja kuupalga.

Sheeri kama! :D

.. .

Ma ei viitsi vihastada rohkem.

Oot saatsid CV ja tahtsid grossi tööle minna ja siis said sellise ebameeldiva vastuse?

Igaljuhul kui nüüd aus olla, siis grossipoe omaniku maja rakveres vms on suur küll ja hoov on võimas, aga no kurat.. disainilt on see rõvedam kui mistahes tema kauplustest.. :kill Ega sealt siis head nahka oodata ei olegi vast..'

Igaljuhul .. sai järjekordselt pesulat külastatud, no ei püsi auto puhas, mitte mingi väega..ainult pese ja pese.. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 18:47 
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
A miks sind kotib?
Las tiblad omavahel jagavad raha nii nagu tahavad.

keda selle all mõtled? Grossi poode on ju üle Eesti, k.a Tallinnas päris palju, vaevalt seal kõik venelased tööl on.
Aga olles ka natuke seestpoolt infot kuulnud ühe poe töötajatelt, siis see osa, mis "väljast" varastatakse pidi ikka päris köömes olema sisemiste varguste kõrval. Kuivõrd teatud osa toodete varguseid pidid minema niiöelda ühiskassast, ehk töötajad peavad ise kinni maksma, siis on vägagi õigustatud, et kontroll on olemas. Miks peaks teised kinni maksma oma ebaausate kolleegide "kaupa". Teatud osa tooteid pidid olema selles tooterühmas mida ei saa jälgida ja maksab firma kinni, aga teine osa on ikkagi saalitöötajate jälgimisel ja seetõttu ka nende palgast.
Samuti on tuttavaid turvasektoris, kus täpselt sama teema kõrvu jäänud, et seestpoolt ikka varastatakse julmalt. Viise on erinevaid ja paljusid ei kujutata isegi ette. Räägiti näiteks juttu, kus poe juhatajale öeldi, et näita oma poe kõige usaldusväärsem kassapidaja ja ma näitan sulle, et ta varastab. Ja nii läkski. Kuidas neid asju tehakse on saladus ja ega mulle ka väga palju seda ei avalikustatud, aga jah täitsa huvitav teema mida ise ettegi ei kujutaks.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 19:15 
Kasutaja avatar

StreetRaceS4 kirjutas:
parm30 kirjutas:
talon kirjutas:
Kolmandat päeva ige paistes, suu korralikult ei liigu ja tuikav valu. Vist jälle tarkusehammas, mis väidetavalt pressib end läbi igeme. Paar aastat tagasi käisin noa all ja lõigati lahti, et hammas saaks välja tulla. Tundub, et kasvas kinni ja jälle mure, hetkel siiski leebe, eelmise korraga võrreldes. Söön jogurtit ja nuudleid:D Arstile minna ei raatsi, sest siis vähemalt nädal aega on hullem tunne kui hetkel.(kui peaksid uuesti lõikama) Tore nv algab:D

Omadest kogemustest teades ei soovita venitada sellega kuna mul samuti oli aastaid jama sellega ja nagu sinulgi lõigati lahti, aga ühel pool oli peale röntgenit näha et hammas oli eesoleva hamba all poolviltu ja poleks omal jõul sealt eales välja lõikundki.Tänu sellele lõppes asi korraliku opiga.Ja ma tean vähemalt ühte juhtumit kus tänu tarkusehamba tekitatud põletikule inimene suri kuigi teda üritati Tartu Maarjamõisa haiglas ikka veel päästa kuid kahjuks jäi asi liiga vimasele minutile.

Sama värk tarkusehambaga praegult. Eile oli ikka päris hull valu. Täna hakkab tagasi tõmbama. Söön ka siin jogurtit ja selliseid kergemaid asju :D

Hirmutate siin krt, peab hakkama asja uurima vist :uhoh Mida see opp endast kujutab, kaua rivist väljas?
Hetkel viinamari hammaste vahelt suhu ei mahu:D No mitte ei avane lõuad rohkem :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 20:08 

skyaudi kirjutas:
Welllo kirjutas:
r0b3rt17 kirjutas:
sibidisah kirjutas:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/kallaletungi-sekkunud-mehe-uhe-hoobiga-tapnud-kikkpoksija-sai-luhikese-sokivangistuse.d?id=65136424

Pole paha, tapad inimese ja saad 2kuud trellide taga olla

Palju see eelmine samasugune sai siis, kellele peale möödasõitu näppu naäidati ja mille peale ta siis näitajat kuskile parklasse jälitas ja siis surnuks lõi?

Kas see üldse vangistust sai?

See Normani tropp istus ka reaalselt ca 2 kuud.

Krt see haige ikka, hea meelega oleks lugemata jätnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 20:14 

talon kirjutas:
Hirmutate siin krt, peab hakkama asja uurima vist :uhoh Mida see opp endast kujutab, kaua rivist väljas?

Kui mul tarkusehammas välja opereeriti, siis rivist väljas olin ainult selle aja, millal arst konkreetselt asjatas.
Pärast oli põsk kaks nädalat paistes, aga midagi tegemata küll sellepärast ei jäänud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 21:10 

talon kirjutas:

Hetkel viinamari hammaste vahelt suhu ei mahu:D No mitte ei avane lõuad rohkem :D

Eks see opivärk on igalühel individuaalne vastavalt sellele kuidas see kiku sul asetseb seal.Minul on alles nüüdseks ainult üks tarkusehammas aga see pole kunagi ka mingit probleemi põhjustanud erinevalt ülejäänud kolmest.Kui kaks kikut saadi niisama kätte mõneminutilise kangutamise järel siis kolmas mis asetses vasakul all oli kõvem pähkel ja niisama end kätte ei andnud.Kuna ta asetses eesoleva hambaall viltu siis määrati opp mulle.Kõige ebameeldivam minu jaoks oli opi alguses tuimesti süstimine sest pikemat ja peenemat nõela pole mina enam oma elus näinud ja süstiti mingi korda neli või viis kui õieti mäletan ümber hamba ja vahepeal tekkis tunne et kohe kohe tuleb nõel vist kuskilt lõua alt välja.Peale seda mingi minutit 10 vist ootasime ja puhusime juttu kuni tuimesti oma tööd tegi ja siis lõigati ige lahti skalpelliga et ligi pääseda.Siis puuriti lõualuud mõnda aega et hambale ligi pääseda, midagi vist tehti veel aga ei mäleta enam.Aga edasi tehti mulle tüng mis seisnes selles et aeti ilusti juttu minuga kui korraga arsti assistent võttis seljatagant mu pea kindlasse haardesse ja arst oli peaaegu mul süles :D ja mingi väiksema meisli taolise esemega sai mulle hamba ääre alla ja ühe ropsuga kuidagi väänas välja selle.Vähemalt arst ja assistent olid ilusad naisterahvad.Peale seda puhastati igeme ümbrus põletikulisest kudest mida oli kahjuks tunda sest sinna tuimesti ei mõju ning puhastati muidugi ära ka ja õmmeldi kinni.Siis loeti sõnad peale mida võib teha mida mitte ,kirjutati retseptid välja antibiootikumitele ja valuvaigistitele ja lasti minema ning kohe järmine päev kästi kontrolli tulla sest arsti jutust sain aru et vähemalt minu seis ei olnud enam eriti naljakas opi ajaks.Raha ma maksma ei pidanud õnneks siin maksis haigekassa kõik kinni ja lebotasin sinise lehe peal ka nii kümmekond päeva.Kogemus ei olnud eriti meeldiv aga vähemalt nüüd pole aastaid enam mingit probleeme hammastega kui ainult tavapärane aukude kontroll.Mingi lugemise leitsin ka guuglit piinates http://www.ode.ee/teenused_suu_ja_naolo ... gia_2.html ja http://www.medimap.ee/index.php?option= ... &Itemid=58

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 21:33 
Kasutaja avatar

Hambavalust: avastasin hiljuti häirivalt tuikava hambaga, et taruvaiku peale vuhistades rahuneb tuikamine maha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 21:48 
Kasutaja avatar

ojaa, aga pidada hambakrooni pikapeale tuksi keerama. aga mõjub ta küll

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 22:11 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Kuradima ajugeeniused Stockmani ristil, seisan juba neljandat tsüklit niisama ummikus, sest taaskord sõidetakse ristmik lihtsalt kinni. Ei kannata siis siia reguleerijat panna raisk tipptunniks, faking närvi ajab.

Paar nädalat tagasi seisin hommikusel tipptunnil Stockmani ristmikul. Viie tsükli jooksul nägin kolme ülinappi pääsemist avariist ja ühte kolmikavariid, mis ka pardakaamerasse jäi :D No seal ei osata sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 22:49 
Kasutaja avatar

Inimesed on lihtsalt kärsitud ja 100 autot tahab ühe rohelisega-kollasega üle risti saada.Kui märkad,et ristmik juba umbes aga roheline alles põleb ja jääd ise joone taha ootama,siis taga ikka mõni nahkkinnastatud kätega mõõk oma x6 roolis,laseb signaali ja vehib midagi kätega.Üldiselt pole mõtet väga neid ummikuid ja liikluskaoseid kiruda,kuna me ise ju tekitame neid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 08:56 

Hommikupimeduses tuli täna üks sõit teha. Start kell 6 Jõhvist, jõudsin tagasi kell 8. Enne Jõhvi jõudmist vaatan peeglisse- taga disko! Peeti siis kinni, konstaabel astus minujuurde, küsis, kas tean, miks peatati. Mul polnud õrna aimugi. Märgiti siis ära, et autol parempoolne tagumine gabariittuli ei põle, et oleks mõistlik ära vahetada, et ikkagi pime aeg jnejnejne. Ütlesin siis, et ok, lähen kohe võtan tööjuurest ühe pirni. Sellepeale sooviti head teed ja turvalist sõitu.
Selline positiivne lugu siis politseinike kohta. Alguses võttis veits kõhedaks küll, et mis nüüd, et omastarust väga kiirust ka ei ületanud (70 alas oli spidokal 80 v natuke üle selle).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 12:42 
Kasutaja avatar

Üleeile tuli enne võistlusi ühte kohta trenni minna ja sai 310km 35euri eest maha sõidetud ja käru ka veel taga millel krossikas peal.Keskmine kiirus umb 95km tunnis Kas seda saaks ökoks pidada ? :D
Kuna olin juba hiljaks jäänud siis sai kiiruga käru pistik ära ühendatud, netis leidsin mitu erinevat skeemi. Lõpuks tuled kuidagi töötasid. Tagasi jõudes tava tulesi üldse polnud, pidurdades töötas parem suund. Paremat suunda vajutades töötas vasak, vasakud suunda näidates hakkasid kõik tööle...normaalne :lol . Ja noh vedas et kinni ka ei peetud kuna avastasin et autol sai paar päeva tagasi üv läbi..
Trennis kah kurat peale 2. ringi lõi klapi pähe. Kuna oli pikk sõit tehtud ja ma nii kergelt ei loobund siis sai auto kõrval asfaldi peal pea maha võetud. 1. Klapp oli pähe jooksnud ja 2.st kohast mõnusalt kõver. Ühel oli õnneks pakkuda klappe siis sain masina kokku ära. Tegin migni 10 ringi, sai juba päris korralikult lasta kuni ühe hüppe lendasin "küünalse" ja krdi tagarattast jäi aind 3. kodarat alles :waah
Ühel klubikaaslasel ütles sidur üles siis laenasin tema ratast. Sain jälle mingi 3ringi sõidetud ja siis lõi uuesti klapi pähe. Rohkem ei viitsind jamada ja sai koju sõidetud, nädala pärast võistlused ja masin vaja tipp topp korda vaja teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 12:51 

Ei no tore. Ei saanudki msni kontot tagasi. Tuli vastus, et ma ei suuda ikka piisavalt tõestada, et tegu on minu msni kontoga. Kurat, on vaja neil mingit jama ahoitada.
Teine värk on ka, kaineks tahaks saada, läks eile näppust ja nüüd on joobes olekust kopp ees. :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 748, 749, 750, 751, 752, 753, 754 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis