Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 21:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4111 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 275  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Jäärada.
PostitusPostitatud: 07.02.2010 21:23 

noname kirjutas:
Jäärada ongi välja elamiseks, kes teistega sammu ei julge/suuda pidada, see peab valima aega, millal üksi sõitma minna 8)

Ma saan sellest aru.. aga vali pigem ise aeg siis, et välja elada.. vähe jäi tal puudu ühe audiga kokkupõrkest ja ühel autol oleks külje maha tõmmanud..
Mees lihtsalt mõtleb, et eeskirjad rajal ei kehti ja autost tal ka kahju pole.. aga selline asi võib omakohtu korras kätte maksta hiljem :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 21:40 
Kasutaja avatar

Muri kirjutas:
noname kirjutas:
Jäärada ongi välja elamiseks, kes teistega sammu ei julge/suuda pidada, see peab valima aega, millal üksi sõitma minna 8)

Ma saan sellest aru.. aga vali pigem ise aeg siis, et välja elada.. vähe jäi tal puudu ühe audiga kokkupõrkest ja ühel autol oleks külje maha tõmmanud..
Mees lihtsalt mõtleb, et eeskirjad rajal ei kehti ja autost tal ka kahju pole.. aga selline asi võib omakohtu korras kätte maksta hiljem :)

Igal pool jääradadel sõitmine on omal vastutusel. Ja selle omakohtuga olge ka ettevaatlikud, igakord ei pruugi nii minna nagu soovid ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:10 
Kasutaja avatar

Muri kirjutas:
noname kirjutas:

Nii tuli aeg sõna võtta. Sirje oli meie oma (meid oli 3 :P) ja ei oskagi nüüd öelda täpselt keda sa meist roolis nägid sel ajal ja ega vahet polegi.
Jäärada ongi selline koht kus tiba kiiremini sõita. Ja mida sa üldse seal rajal siis tegid, avati ju just libedasõidu rada sealt kilomeetri kaugusel, kus saad oma Mazda saiia peenestada. Või oled tiba kibestunud, et hunnik roostet sust nagu postist mööda tuhises :):):). Ja omakohtuga võid minna kuskil kedagi teist ähvardama.

Aga ega seal nüüd tegelt nii hullu polnud midagi ja aeglasemad sõidukid võiksid ju tõesti kõrval rajal töristada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:18 

Ei, ma pole kibestunud :D
Kade olen küll jah, et mul pole sellist autot, millega muretult lasta saaks :twisted:
Aga tekitasite seal mitu ohtlikku olukorda..
Pole ma kedagi ähvardanud siin :uhoh lihtsalt kui mõne puruks sõidate, on teil savi ju oma autost ja kannatanu ei saa teilt ka midagi nõuda.. sel juhul võib asi minna mainitud teed pidi..

Aga jah, vastik oli vaadata teid :D Tahaks ka nii sõita :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:19 

Huvitav, et omakohtuga ähvardatakse foorumis peale seda kui oli võimalus koha peal kasvõi rääkima minna, mida loomulikult ei tehtud :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:21 

Ragnar74 kirjutas:
Huvitav, et omakohtuga ähvardatakse foorumis peale seda kui oli võimalus koha peal kasvõi rääkima minna, mida loomulikult ei tehtud :lol

No türr, kes keda siin ähvardas? :D
Kuidas te oskate nii ridade vahelt lugeda, õpetage mulle ka :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:22 
Kasutaja avatar

homme männikule päeval, on veel päeval sõidumehi sinna minemas?

ei ole ähvardanud keegi , selles sul tuline õigus.. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:26 

Ju ma siis olen paranoiline ja nägin kolli kus teda tegelikult pole.

Igatahes kui Männikule pääseb siledate rehvide ja tagaveoga ligi, siis võiks korra proovida küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:27 

No kui sul on piisavalt kõrge auto, siis ei tohiks probleeme küll olla.. täna oli siguliid ja muud loomad kõik seal esindatud :)

Ja sierrast niipalju, et mulle ei teinud ta midagi halba.. lasin viisakalt mööda, vähemalt üritasin :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:34 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Seal rajal mingite piikide ,manuaal kastiga ja odava metallist autoga usutavasti lahe.Aga libeda sõidu harjutamiseks siiki täiesti hea koht.Üldiselt eks apsakaid tule ikka sellistes kohtades ette ja siis oleks hea õieti mõtlemine ja apsaka puhul ohutuled peale kui see paistab juba teisi puudutama hakkavat.Eks sõitjaid tuleb hinnata ,sest igaüks seal kohe kõigiga võidu sõitma ei hakka ja pole huvitatudki olgugi ,et osad sõitjad võtavad kõiki kui võidusõitjaid võibolla ja sellise rallimise käigus võib tekkida teiste liiklejatega seal kurbasi kontakte ekipaazide vahel.Üldiselt kaine,arukas,kasulik mõtlemine ning silmad lahti hoida .Lihtsalt öeldes nagu liikluses ja head juhid suudavad ka seal liikluse mõistliku hoida.
Muidu tänased võistlejad vähemalt 2 sigulit ja 1 punane sierra panid päris väledalt.
To Muri kuidas sa rada hindad oma autoga sõites esivedu ja mis rehv ,et kuidas sõita oli.Ega sa punasest sierrast mööda ei lasknud :hail :D .

Viimati muutis oopc, 07.02.2010 22:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:39 

Muri kirjutas:
No kui sul on piisavalt kõrge auto, siis ei tohiks probleeme küll olla.. täna oli siguliid ja muud loomad kõik seal esindatud :)

Ja sierrast niipalju, et mulle ei teinud ta midagi halba.. lasin viisakalt mööda, vähemalt üritasin :D

Eks noname tõmbab mu välja kui kinni jään :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:44 

oopc kirjutas:
To Muri kuidas sa rada hindad oma autoga sõites esivedu ja mis rehv ,et kuidas sõita oli.

Lai lamell on all.. pidamine täitsa arvestatav.. aga midagi ma seal proovima ei hakanudki.. 4 ringi vist sõitsin :)
Minuarust liiga palju autosid oli korraga rajal.. mingi 3-4 autot oleks täiesti ok.. päeval oli mingi 8 vähemalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:48 
Kasutaja avatar

Ega tegelt isegi ei raatsiks uuema ja korralikuma autoga sinna jääpeale müttama minna, seal peab olema ikka auto, millega matsu pannes tuleb ikka naer näole mitte pisar silma :D

Lamell veab jääle küll, aga seal edasine juba küsimärgi all, mis ja kuidas..samas jääb loota, et piigid seda jääd täiesti ära pole lõhkunud, väiksemad hüpped ja augud käivad asjajuurde 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 22:52 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei käinud näpuga katsumas ,et kui kõvast materjalist need raja äärsed vallid on.Kaks libedat kohta minu varustuse jaoks ehk siis rehvid mis pole mõeldud jääle olid siis raja mõlemas otsas .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 23:14 

oopc kirjutas:
Ei käinud näpuga katsumas ,et kui kõvast materjalist need raja äärsed vallid on.Kaks libedat kohta minu varustuse jaoks ehk siis rehvid mis pole mõeldud jääle olid siis raja mõlemas otsas .

Käisid sõitmas? väga bro :hail ilma irooniata kusjuures.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4111 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 275  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis