ruukki kirjutas:
Hydration kirjutas:
ruukki kirjutas:
mulle ei meeldi üldse mingid brändid , peaasi et ma ise nendes mugavalt tunnen ja asi kena välimusega on.
Selle peale ütleks, et ma ei ole nii rikas, et odavaid asju osta.
Kvaliteetsed riided lõpp kokkuvõttes kestavad ikkagi kordades paremini.
Ning pole veel kuulnud, et keegi nendes ennast ebamugavalt peaks tundma.
ka odavates riietes võib ennast mugavalt tunda. Ja sinu jutupeale ütleks , et ega need kallid firmariided teab mis vastupidavad kah pole. Sul on lihtsalt selline tunne et peavad kauem vastu kui hillfiiigeri logo kõhupeal passib
Osta omale üks paar adibass tosse, teine paar võta puma vms.. vaata kummad kauem kõndimist taluvad.
Võta Halti kilekas või siis mõni nimetu seppälä vms kilekas, vaata kumb tuult paremini kinni hoiab ja kumb enne välja venib (või puruks läheb õmblustest) .
jne jne..Usu mind, ma olen samuti ostnud igasugu jamasid kokku, kuid lõppkokkuvõttes, kuna ma eriline shoppaja inimene ei ole.
Mida vähem pean poodides passima, seda mugavamalt ennast tunnen, ning korralike riiete ostuga ei pea sinna koguaeg tagasi kihutama ja uusi valima hakkama.
Pikk päev seljataga, ehk tekst veidikene ebaselge, aga loodan, et said pihta mu point ile.
Et päris teemaväline jutt ei oleks, siis lisan ka paar pilti hoovi esisest, kus isegi neljakäpukil maas oli üpriski keeruline teisele poole teed minna, kuna kangesti tahtsid alla ära libiseda.