Umx kirjutas:
Peab ikka igav ja sitt elu olema, et toitu mitte maitse, vaid toiteväärtuse järgi valida...
Kui ma valimatult tuima laseks nagu 10'e aastat tagasi, siis ma ei kujuta ette palju ma end rohkem liigutama peaksin, et mitte rasvunud olla

Ma olen juba korra otsa käest lasknud ja rohkem ei soovi.
Aga huvitav on asja juures see, et kui natukenegi timmima hakata, siis need hea toiteväärtusega söögid maitsevad lõpuks parmini kui see suvaline sitt mida sa muidu ehk ihalesid. Seda räägivad pmst kõik.
Pigem on see, et hea söök maksab kõvasti rohkem lihtsalt.
Aga kui me mingist rämpstoidust räägime, siis ma küll jah ei hakka arvutama ja valima.
Aga kui ma näiteks kodus süüa teen, siis ma võtan ikka ennem veiseliha produkti kui mingit läbikasvanud siga. ja samuti ei tee ma kodus 90% juhtudest põhiroa (liha, kala, kana etc.) kõrvale kartulit või makarone vaid rohkem silo ja rohkem põhirooga ennast.
Kunagi Marto ei saanud aru, et mis moodi võib ühel inimesel - nagu näiteks minul kuluda söögipeale kuus 200-350 euri näiteks. Ta tõi toona võrdluseks, et tema lõunasöök on mingi mamma pannukas ja energia jook vms. muul ajal sööb mida saab.
No vot nii saabki, et mina ei suudaks sellisest söögist elada