Kevin68 kirjutas:
djelton kirjutas:
Ehk siis see tõestab seda, et pole vahet kui madal või kõrge su auto on, kui sõita ei oska, siis ei mängi madaldus rolli

Olen juba päris mitu-mitu aastat rooli keeranud ja siiamaani avariiteta, see et ma ei saa laevapealt normaalse inimese moodi maha sõita tembeldad mind kohe sõiduoskamatuks? Reedel autoga läksin ei olnud häda midagi, võimalik et stange oli vahepeal ise ära vajunud ja see sai määravaks et tõmbas taha kinni.
Aga saan aru su vihast, kui sa oled harjunud oma ajalehe Civicuga igapäev risti-rästi manööverdama ega tea enam mis tunne on normaalse autoga sõita.
Esiteks,
take it easy, pöial liisi, ei ole ma kellegi peale vihane

Vastukaaluks võin öelda, et enda Civicuga pole ei praami, ega praami pealt maha sõitmine mingi probleem. Saan aru, et jalg kibeleb gaasile ja tahaks kohe
reissima minna, aga natukene võib ju asja rahulikumalt võtta?

Samuti, tean väga hästi mis tunne on normaalse autoga sõita, oman juba ligi poolteist kuud ühte täiesti stock kõrgusel E36'te ning sõidan sellega peaaegu samamoodi nagu Hondaga, kuna ei näe pointi autot Tallinna aukudes lõhkuda (täpsustuseks, mida mõtlen "peaaegu" all on see, et peab küll ausalt tunnistama, päris mõnus on kohati mõnest äärekivist üle ronida, sellist asja Civicuga tõesti ei tee).
Agajamh, kui see riivas kohe su tundeid nii julmalt, siis sorry, vabandan. Muide, mu tädi pole ka avariisid elus kordagi teinud, aga sõita ka ei oska

Kuid kui ennem juhtus, siis tõesti, ise ka ei tee "autokoolis õpitule" kohaselt autole alati tiiru peale, Honda puhul sain alles nädal aega hiljem teada, et mul on kundepoolne tiib/stange/suund kusagil parklas kellegi poolt ära hõõrutud