Votex kirjutas:
Eelmisel reedel oli jälle väike kontakt politseinikega. Nimelt kell 4 hommikul sõitsin koju (terve öö sõitsin kainekat) ning maja parklasse jõudes vaatasin et aint 1 vaba koht ... siis mõltesin et ei viitsi tagasi tagurdada ja teen väikese Decora-Kagu Selli - Gaasitehase ringi ning panen auto sinna viimase vaba koha peale. Kagu Selli juures passis aga politsei buss ja loomulikult asusid nad mulle kannule. Diskot mulle ei tehtud vaid sõideti maja juurde järgi ja kui auto oli pargitud tuli üks nendest mu auto juurde, koputas aknale, millepeale avasin ukse
Politseinik: Tere, siis vanemkonstaabel (nime ei mäleta)
Mina: Tere-tere!
P: Palun esitage oma juhiload
M: Oodake moment. ( otsisin rahakotist ja ulatasin ametnikule)
P: Lubadega on korras, aga öelge, miks te nii imelikke trajektoore valite?
M: Kagu Selli juures on augud ja ei taha oma Audi esisilda väga lõhkuda sellepärast sõitsingi keset teed, arvan et teate et Audil ta väga tugev ta pole, eriti kui V6 vahel.
P:oot.. see on A4 we... on jh, nendel on ta küll väheke nõrga võitu.. kas see on teie enda isiklik auto või?
M: Jah täiesti isiklik.
P: Kas ma dokumente saaksin näha?
M: noo ikka saate... (ulatasin doc'i)
P: njaa... paberitega on korras, aga miks te ikkagi nii imelikke trajektoore valite?
M: ma ju enne põhjendasin... või mida te trajektoori all mõtlete?
P: Noo vaatasime, et tulete Decora poolt .. lõime teie numbrimärgi arvutisse ja vaatasime et liigute tagasi kodu suunas.. vähe imelik tundus.
M: aaa, selles on asi. noo sellele on lihtne seletus, nimelt ma ei viitsinud tagurdata siin pimedas parklas ja tegin ringi ja võtsin selle viimase parkimiskoha, mis sain.
P: okei, aga kas te alkoholi ka tarvitate.
M: noo vahest ikka, viimati sai kolmapäeval võetud, aga täna nii kiire olnud, et ei ole aega sellega tegeleda olnud.
P: aga te puhuda ei karda või?
M: See pidike aparaat teie käes ei ole jah eriti hirmutav... võin ikka puhuda.
P: 0.0 kõik korras.. head ööd!
M: Ilusat tööpäeva jätku teile!
lindistasid teksti või?
peale lubade kontrolli ja eelnevat masina tšekamist ja sinu elukoha kontrollimist arvutist , küsis veel kas masin on sinu isiklik ja siis "oot.. see on A4 we?". Sekund mäluga politseinik ?