Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 23:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 20.02.2011 22:50 

Eile sai 3 korda ühtede härrastele pinnuks silmas olla.. neil kindlasti tänaseni mu nr. märk meeles :)
1. peatas, kontrollis lube-autodokke, pani puhuma - kõik oli korras - head teed
2. pidin uuesti nende eest läbi sõitma ning siis peatasid korraks, et "ahh sina jälle"
3. keerasin üks tee ennem neid ära.. tulid järgi.. (raudselt mõtlesid, et mingi roolijoodik keeras ruttu eest ära..) ja tõmbasid uuesti maha ja siis juba ütles "mida sa tiirutad siin?" :D

Ning üks oli üleüldse väga uudisimulik.. naljakas, uuris ikka kõike.. poleks imestanud, kui oleks a'la fb'st ülesse otsinud ja sõbraks pand..

Viimati muutis woozh, 20.02.2011 23:56, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 23:16 
Kasutaja avatar

Minu ainuke trahv ja seegi õige asja eest saadud oli paar aastat tagasi saaremaal.
Vaatasin ,et pargib rivis mingi 5-6 autot ja parkisin sinna kõrvale.Söömast tulles vaatasin eemalt ,et seisab politsei auto minu oma kõrval uks lahti.
Läksin siis ligi ja küsisin ,et ega te äkki minu pärast siin ei ole.Öeldi ,et kui see Mazda on teie oma siis küll.Küsisin viisakalt ,et mis ma siis paha tegin.Soovitati neid liiklusmärke vaadata mis auto taga tee ääres on.Läksin siis vaatasin - krt.kolm keelumärki peaaegu kõrvuti (mismoodi ma neid varem ei märganud ei taipa ja ei usu ,et need peale minu parkimist sinna tekkisid).
Kuna neil üks soome kodanik parasjagu autos istus ja teine üle keskmise purjakil põder igast võimalikust uksest politseiautosse püüdis pääseda ,siis ütlesin ,et teil paistab praegu natuke tegemist olevat.Eks võtan järjekorda.Viskasid sinised omavahel põtrade üle nalja ja lõpuks naersime juba kolmekesi.
Jõudsid siis lõpuks minu asjani.Öeldi ,et Kuressaares igalpool tasuta parkimine ja sina nüüd leidsid ainsa tasulise ja kõige kallima.Näitas veel mulle LE-st kah kui palju mu parkimine maksta võiks(3000 EEK-i).Küsis kas kahetsen ja paluti ilusti kirja kah panna.Siis hakkas numbrit kirjutama.Kirjutas 3 siis vaatas mulle kavala näoga otsa.Siis kirjutas 0 ,siis tekkis jälle paus.Järgmine 0 siis tekkis juba pikem paus.Siis kirjutas kähku .- eek. ja pistis mulle paberid pihku ja ütles ,et ega me vist enam ei kohtu.Hiljem sai mööda sõites vaid lehvitatud ja rohkem pole nendega kohtunud kah.
Tuli vist pikk jutt aga tahan sellega öelda ,et jäädes mistahes olukorras inimeseks on lootus suurem ,et ka teiega käitutakse viisakalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 02:43 
Kasutaja avatar

Kriban ka oma mõne kokku puute mentidega siia üles.
1.
Esimest nädalavahetust olid load käes ja siis chillisin sõbraga niisama linnas ringi.. sõitsin siis Madhouse juurest Bossu suunas ja Liiva ning Vee tänava ristmikul seisis ment.. pidas mu kinni. Küsis lube... pani puhuma ja astus 3-4 sammu mu autost eemale ja vaatas vahtralehe suunas. Kuna kõik oli korras lasi ta mu minema.
vaevalt 6-7 minutit hiljem olin kiriku platsi juures, kus nägin et üks kutt jookseb täiest väest ja ment vaikselt sõidab oma Superbiga järgi. Jalamees keeras siis Karja tänavasse... Superb tema järel... mõtlesin et sõidan ka järgi. Olin Superbil järel ja tagant tuleb teine Superb diskoga minu järel. (sama ment, kes mind enne maha võttis, seekord tuli minu juurde aga kõrvalistuja)... teretas ilusti, küsis lube, astus sammu eemale ja vaatas vahtralehte ning pani puhuma.. kuna kõik oli korras öeldi head ööd ja lasti minema. läksin siis edasi ja mõtlesin et lähek Olerexi ja võtaks väheke kütet ning sõitsin siis ilusti Tartu tänavale, sealt üles, keerasin Jüri tänavale ja Koidula poe ees oli politsei väljas (jälle see jama).. lasin akna alla ning ütlesin tere hommikust! ( kell oli 4 hommikul) politseinik ültes tere ja hakkas alkomeetrit minu poole panema, kuid siis vaatas mulle näkku ja ültes jälle sina või?? kao minema juba, ise suht kõveras... ülesin ilusat tööpäeva jätku ja läksin minema...

2.
Väike seik ka siis alakana.
Sain kasutada vanaisa õe Ford Sierra 2.0 74kW.. hõbedane ja luukpära oli. Mis ma võisin olla.. 15-16 äkki. Läksin siis küla taha endisele raudteele sõitma. Algul mõtlesin et lähen pikale ringile, kuid siis viimasel momendil mõtlesin ringi... tee otsast juba mööda ka olin sõitnud. Hakkasin Tagurdama.. ning vaatasin imelikud tuled on taga tulemas( nimelt seal ei sõida eriti keegi) mõtlesin et mis siis ikka... et pargin auto ära ja ise lähen korra eemale... ju keegi mulle mendi on saatnud kaela. Panin autol uksed lukku ja läksin põõsasse passima... ning hetk hiljem oli mu Sierra kõrval sini-valge Vectra. Kaks kukke tulid sealt välja ja hakkasid autot näppima.. katsusid uksi aknaid .. kuna midagi avada ei õnnestunud siis läksid minema. Vaatasnin, et olengi juba nede vaate väljast eemal, läksin autosse tegin kiire kannaka ja sõitsin ruttu-ruttu kodu poole ... kiirus spidojärgi oli 120km/h (enam ei julgeks ausalt). Parkisin siis auto ära põõsa taha varju... ja kuulen et mingi rehvi klõbin tuleb raudtee suunast... siis oli selge et tulevad vist järgi... jooksin ja hakkasin vanaisa õue pealt otsima... ning vaatan ... oppa mendid ka hakkavad me maja suunas sõitma.... siis oli j*nn ikka väga jahe. jooksin kärmelt tuppa.. trepist üles teisele korrusele, ning hakkasin asja jälgima ...Vectra pargiti meie hoovi, aga mindi naabri juurde, kuna neile hakkas silma hõbedane luukpära Sierra (nimelt naabril samasugune). Naabritädi oli ka väljas sel hetkel ja kastis kasvuhoomes tomateid.. Üks läks naabrinaisega rääkima teine hakkas Sierrat uurima.. siis järgnes dialoog.. /sõnastatud sedasi, nagu naabrinaine mulle ütles pärast)
Ment: tere õhtust, kas see on teie Sierra või?
Naabrinaine: jah see on meie oma
M: mida te sellega metsavahel tegite just hetk tagasi ja veel ilma kindlustuse ja ülevaatuseta?
N: see auto pole juba kaks kuud sõitnud, mida te ajate?
M. aga me just nägime, seda sama autot raudtee peal.
N: ei tea, kelle oma see oli, aga iga tahes mitte see masin.
teine M:see pole tõesti see sama Sierra, see on 1.6 aga too oli 2.0 ja tollel olid euronumbrid
seepeale ..esimene menti: ega te pole just mõnda hõbedast Fordi siin sõitmas näinud?
N: noo ma ei tunne autosid eriti ja kasvuhoonest ma ka midagi ei näinud, aga mingi mürin siin just oli ja see läks angaaride juurest maantee suunas.
M: aaa.. me ise ka arvasime et ta sinna poole suundus... Head õhtut teile!

Peale seda tuli Naabrinaine meie juurde ja ütles.. ole hea ja ära täna enam sõida, sest ma arvan et nad jäävadki siia luusima... ütlesin et karta on et enam rooli ei istu, aga suured tänud et supist välja aitasid.. vastuseks tuli pole tänu väärt ja head õhtut...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2011 13:04 

Eelmine nädal sõitsin autoga jõhvi kuusakoski poole, viisin auto rauda kuna roostes oli ja plokikaane tihend oli läbi. Mõned kilomeetrid enne jõhvit läks pooltelg katki. Nii kaua kui ootasin sõpra, kes pidi mulle järgi tulema ja sleppis auto kuusakoskini vedama, otsustasin mootori kokku lasta. Atoks oli primera 2,0d, vajutasin gaasi põhja, poolteist minutit jõodsin hoida kui mendi buss sõitis mööda. Ment hüppab autost välja ja karjub: Mida sa hull teed?! Endal auto põleb ja ise istud autos!! ütlesin talle et ei põle ta midagi, gaas jäi natuke peale, sellepärast suitses. Tal oli vist kiire kuhugi, ütles et oota kohe tuleb teine patrull auto. 10 min. Pärast oligi teine auto kohal, uurisd auto dokkumente, vaatasid vin koodi, pagassi, tükk aega käisid ümber auto aga kuna kõik oli korras, siis ei teindki midagi ja läksid minema :D pärast enamauto käima ei läind. Ja üks nali oli pärast veel auto tühimas dokides oli 1140 ma sõitsin autoga kaalule siis kaalus auto 1400 :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2011 21:32 
Kasutaja avatar

Eelmisel reedel oli jälle väike kontakt politseinikega. Nimelt kell 4 hommikul sõitsin koju (terve öö sõitsin kainekat) ning maja parklasse jõudes vaatasin et aint 1 vaba koht ... siis mõltesin et ei viitsi tagasi tagurdada ja teen väikese Decora-Kagu Selli - Gaasitehase ringi ning panen auto sinna viimase vaba koha peale. Kagu Selli juures passis aga politsei buss ja loomulikult asusid nad mulle kannule. Diskot mulle ei tehtud vaid sõideti maja juurde järgi ja kui auto oli pargitud tuli üks nendest mu auto juurde, koputas aknale, millepeale avasin ukse
Politseinik: Tere, siis vanemkonstaabel (nime ei mäleta)
Mina: Tere-tere!
P: Palun esitage oma juhiload
M: Oodake moment. ( otsisin rahakotist ja ulatasin ametnikule)
P: Lubadega on korras, aga öelge, miks te nii imelikke trajektoore valite?
M: Kagu Selli juures on augud ja ei taha oma Audi esisilda väga lõhkuda sellepärast sõitsingi keset teed, arvan et teate et Audil ta väga tugev ta pole, eriti kui V6 vahel.
P:oot.. see on A4 we... on jh, nendel on ta küll väheke nõrga võitu.. kas see on teie enda isiklik auto või?
M: Jah täiesti isiklik.
P: Kas ma dokumente saaksin näha?
M: noo ikka saate... (ulatasin doc'i)
P: njaa... paberitega on korras, aga miks te ikkagi nii imelikke trajektoore valite?
M: ma ju enne põhjendasin... või mida te trajektoori all mõtlete?
P: Noo vaatasime, et tulete Decora poolt .. lõime teie numbrimärgi arvutisse ja vaatasime et liigute tagasi kodu suunas.. vähe imelik tundus.
M: aaa, selles on asi. noo sellele on lihtne seletus, nimelt ma ei viitsinud tagurdata siin pimedas parklas ja tegin ringi ja võtsin selle viimase parkimiskoha, mis sain.
P: okei, aga kas te alkoholi ka tarvitate.
M: noo vahest ikka, viimati sai kolmapäeval võetud, aga täna nii kiire olnud, et ei ole aega sellega tegeleda olnud.
P: aga te puhuda ei karda või?
M: See pidike aparaat teie käes ei ole jah eriti hirmutav... võin ikka puhuda.
P: 0.0 kõik korras.. head ööd!
M: Ilusat tööpäeva jätku teile!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 00:52 
Kasutaja avatar

Paar nädalat tagasi.
Seisan mina Coco Loco ees. Vahetänavast väljub patrullbuss, kes ennast minu seljataha majaäärde ära pargib.
Teadsin, et tagant üks numbrituli kutu ja millegipärast oli tunne, et tulevad järgi.
Ajasime sõpradega/sõbrannadega juttu veits ja siis startisime.
Jõudsin vaevu suunatule sisse panna, kui juba seljataga "Bee Gees kontserdituled".
Otsisin dokumendid ja load välja ning peale teretamist surusin konstaablile dokustaadid näpuvahele.
Läks tsekkima. Tuli teine :

Konstaabel:"Tere olen "see" ja "see". Teeme väikse alkotesti. Millal viimati alkohoolseid jooke tarbisite?"
Mina: "Eile öösel mingikell. Täna päev otsa maganud. Peaks ikka puhas olema."
K: "Kas siis nii kiirelt läheb välja?"
M: "Ma tõesti ei tea. Pole eriline ekspert. Enesetunne on hea ja nagu ma ütlesin, päev aega maganud - ju ikka väljas."
K: "No ega mina ka ekspert pole. Heaküll, puhume. Okei, tubli, puhas."

Läks siis alkomeetrimees autosse tagasi, tuli teine dokustaatidega tagasi:
K: "Okei, kõik on korras. Head õhtut"
M: "Aitäh. Muide mul kohe oli millegipärast selline tunne, et kontrollite mind." Kusjuures ütlesin seda väga sõbralikult ja viisakalt
K: "Nojah. Arvata on ju. Ma tunneks samamoodi kui mul SELLINE auto oleks."
M: "Mis mõttes?! Mis mu autol viga on?!"
K: "No pole tehniliselt korras - üks numbritule pirn läbi põlenud."
M: "No vabandage, ei pannd tähele. Enne ta põles. See aga ei tähenda, et auto tehniliselt korras pole."
K: "Ömm. Jah. Head õhtut."

Püüdsin olla igatepidi sõbralik ja viisakas aga seesuguse lärtsumise peale kasutasin üsna inetut hääletooni ja tõenäoliselt saan samalt konstaablilt järgmine kord suvalise väikse asja eest korraliku matsu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 02:14 
Kasutaja avatar

Ise teadsid, et tuli ei põle ju. Ja ei olegi siis tehniliselt korras, milles probleem?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 02:26 
Kasutaja avatar

maeiteaasju kirjutas:
Ise teadsid, et tuli ei põle ju. Ja ei olegi siis tehniliselt korras, milles probleem?

ma olen tulihingeline streiitreisser. mul võib olla üks tuli kustus.

kust sa seda probleemi välja loed ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 10:44 
Kasutaja avatar

Votex kirjutas:
Eelmisel reedel oli jälle väike kontakt politseinikega. Nimelt kell 4 hommikul sõitsin koju (terve öö sõitsin kainekat) ning maja parklasse jõudes vaatasin et aint 1 vaba koht ... siis mõltesin et ei viitsi tagasi tagurdada ja teen väikese Decora-Kagu Selli - Gaasitehase ringi ning panen auto sinna viimase vaba koha peale. Kagu Selli juures passis aga politsei buss ja loomulikult asusid nad mulle kannule. Diskot mulle ei tehtud vaid sõideti maja juurde järgi ja kui auto oli pargitud tuli üks nendest mu auto juurde, koputas aknale, millepeale avasin ukse
Politseinik: Tere, siis vanemkonstaabel (nime ei mäleta)
Mina: Tere-tere!
P: Palun esitage oma juhiload
M: Oodake moment. ( otsisin rahakotist ja ulatasin ametnikule)
P: Lubadega on korras, aga öelge, miks te nii imelikke trajektoore valite?
M: Kagu Selli juures on augud ja ei taha oma Audi esisilda väga lõhkuda sellepärast sõitsingi keset teed, arvan et teate et Audil ta väga tugev ta pole, eriti kui V6 vahel.
P:oot.. see on A4 we... on jh, nendel on ta küll väheke nõrga võitu.. kas see on teie enda isiklik auto või?
P: njaa... paberitega on korras, aga miks te ikkagi nii imelikke trajektoore valite?
M: ma ju enne põhjendasin... või mida te trajektoori all mõtlete?
P: Noo vaatasime, et tulete Decora poolt .. lõime teie numbrimärgi arvutisse ja vaatasime et liigute tagasi kodu suunas.. vähe imelik tundus.
M: aaa, selles on asi. noo sellele on lihtne seletus, nimelt ma ei viitsinud tagurdata siin pimedas parklas ja tegin ringi ja võtsin selle viimase parkimiskoha, mis sain.
P: okei, aga kas te alkoholi ka tarvitate.
M: noo vahest ikka, viimati sai kolmapäeval võetud, aga täna nii kiire olnud, et ei ole aega sellega tegeleda olnud.
P: aga te puhuda ei karda või?
M: See pidike aparaat teie käes ei ole jah eriti hirmutav... võin ikka puhuda.
P: 0.0 kõik korras.. head ööd!
M: Ilusat tööpäeva jätku teile!

lindistasid teksti või?
peale lubade kontrolli ja eelnevat masina tšekamist ja sinu elukoha kontrollimist arvutist , küsis veel kas masin on sinu isiklik ja siis "oot.. see on A4 we?". Sekund mäluga politseinik ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 21:10 
Kasutaja avatar

Juttu ma ei lindistanud... lihtsalt jäi hästi meelde. Noo ma ei oska seda öelda, miks ta selliseid küsimusi küsis vms, seda peab politseiniku enda käest küsima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 22:18 

Politseinik viskas vast kiirelt pilgu autoomaniku nimele ja kasutajatele

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 22:31 

ison.ts kirjutas:

lindistasid teksti või?
peale lubade kontrolli ja eelnevat masina tšekamist ja sinu elukoha kontrollimist arvutist , küsis veel kas masin on sinu isiklik ja siis "oot.. see on A4 we?". Sekund mäluga politseinik ?

ära uuri, eks jutte tuleb ikka "ägedamaks" luuletada.
ja kui midagi ägedamaks rääkida pole, võib jutud ka niisama välja mõelda. :)

maru nõme oleks ju kirjutada et "enne, kui politseinik märkmikuga autopoole jalutas, oli autos tunda juba paha lõhna..."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 22:50 
Kasutaja avatar

infrenal kirjutas:
ison.ts kirjutas:

lindistasid teksti või?

maru nõme oleks ju kirjutada et "enne, kui politseinik märkmikuga autopoole jalutas, oli autos tunda juba paha lõhna..."

Kui mind kinni peeti olid load olnd politsei käes juba mingit aega ja dokumendid olid ka nende käes ning mult küsiti ka, kas sinu isiklik auto. Jah, on küll. Auto omanikuks olen mina, mida ka nende käes olnud sõiduki registreerimistunnistus ütles, aga näe, ikka oli vaja üle küsida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 23:04 
Kasutaja avatar

Täna sai jälle kogetud, et arvuti näitab juhtimisõiguse puudumist. Ei suudeta siis asja ära parandada?
Tagatipuks veel väike aktsiate ost ka, kuna dokumente polnud kaasas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2011 13:50 
Kasutaja avatar

Kaurxxl kirjutas:
infrenal kirjutas:
ison.ts kirjutas:

lindistasid teksti või?

Kui mind kinni peeti olid load olnd politsei käes juba mingit aega ja dokumendid olid ka nende käes ning mult küsiti ka, kas sinu isiklik auto. Jah, on küll. Auto omanikuks olen mina, mida ka nende käes olnud sõiduki registreerimistunnistus ütles, aga näe, ikka oli vaja üle küsida.

Ära võta isiklikult. Praegu lõunapaus ja lihtsalt närin tähte.
Kuidas said load ja dokumendid olla politsei käes juba enne kinni pidamist. Ja kui need juba nende käes olidl siis miks nad neid uuesti sinu käest küsisid?
Votex kirjutas:

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis