Mõmmik kirjutas:
Mersuraibe ei ole asjata rauahinnaga müügis. Kõik vähegi väärtuslik ja/või hetkel raskesti kättesaadav/taastatav ehk detailid/liistud puuduvad. Rääkimata puuduvast mootorist.
Mulle "kohutavalt meeldivad" kah sellised autoostjad, kes muudkui vigisevad, milline see auto ei ole ja mis kõik veel peaks olema. Auto on paraku selline nagu on, huviline otsib ise puuduvad asjad, kui neid oluliseks peab, sellest ka olematu hind (täiskomplektse auto hind oleks ikka röögatu juba enne restaureerimist). Ma ise kuulun paraku nende hulka, kes ei arva, et kõik maailma uunikumid tuleks taastada originaaliks, vaid hindan kõrgelt ka ajastukohaseid "ratsionaliseerimisprojekte" a´la Volga sildade-mootoritega Pobedad ja Opel Kapitänid, Fiati käimari ja 16V kaanega Zhigullid, Granada mootoriga Taunused jne. See on samuti osa meie ajaloost ja oluliselt vähemal määral esindatud kui stardardne tehasetoodang. Oma jutu tõestuseks algab mul koos soola kadumisega teedelt juba kümnes hooaeg uunikumi roolis kuni lume tulekuni, iga-aastane läbisõit ainuüksi uunikumi roolis kipub olema suurem kui suurel osal foorumirahvast. St auto(d) on restaureeritud ja moditud tänavakonditsiooni ning igapäevaselt rikastamas tänavapilti, mitte aastakümneid ootejärjekorras mingi liistu otsingute taga.
Vähemalt müüja jutu järgi on selle Mersu tänavalegaalseks saamine üsna lihtne ülesanne ning peaks rahuldama vanatehnikahuvilise igapäevaseid liikumisvajadusi enam kui hästi. Sh ka esinduslikult vaatamata mõnele puuduvale liistule, mille asendamisele mõne teise auto sarnase liistuga ei vaata keegi viltu igapäevaliikuri puhul.
Pluss Tuhat.