mihkel-m kirjutas:
Kust teate, et luuramas käivad. Pärast on tegu vanakooli streetraceritega hoopis.

No kui tuli täna teistelt klassivendade käest küsima, et "kus ma olen, kuna ta tahaks minuga rääkida...Minu välja elamisest suhtes siin teemas ehk streetraces" siis kuidas veel paremini teada seda, et käivad uurimas foorumites??
Nüüd peab juu kogu aeg valima sõnu mida siin foorumis rääkida, kuna muidu juu võidakse vändata kõik koolis nina alla...kuigi selleks pole mingit seaduslikku alust, sest kool ja oma eraelu ehk koolivälised tegevused ei peaks kedagi koinima. Aga järelikult seal koolis nii ei käi asjad.
Aga noh eks igalühel omad hobid kes vaatab jalkat, kes putitab autot ja kolmas inimene hoopis loeb ja surfab enda vabal ajal oma kooli õpilaste postitutes ringi.
Aga sellisel juhul võite mu kooli õpetajad jne mind enda sõbralisti lisada streetraces kuna nii pole aus ikkagi. Et nemad loevad minu tegevustest/mölludest ja mina nende omasid ei saa lugeda.

Sest teiste eludes luuramine pole ilus kui mina ei saa vastu luurata
Sõnavabadus my äss kui hakkatakse paitama ja jälgima iga õhtu mu postitusi mida on postitatud. Hakka kasvõi tegema uut kasutajat sellepärast nüüd..
Homme varakult tööle ja õhtuni välja ja siis pühapäeval motoshowle tartus...Sain tutvuste kaudu tasuta piletid üritusele ja mõtlesin, et läeks kaeks asja üle seal...Keegi on seal juba käinud? Sellisel juhul tahaks muljeid kuulda ning kaua möllasite seal ringi