Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 23:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2377 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 159  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Müügis olevad haruldased autod (vaid SOODSAD!) + ostusoo
PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:31 
Kasutaja avatar

Üks S6 plus ka müüki tekkinud http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1171372

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:16 
Eliit
Kasutaja avatar

loudnproud kirjutas:

Uus projekt freelanderile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:43 

rain0102 kirjutas:
loudnproud kirjutas:

haha, tahtsin just kirjutada, et keegi äkki vana freelanderi audi tagasi kokku visanud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 23:04 

krss kirjutas:
Mõmmik kirjutas:
Mersuraibe ei ole asjata rauahinnaga müügis. Kõik vähegi väärtuslik ja/või hetkel raskesti kättesaadav/taastatav ehk detailid/liistud puuduvad. Rääkimata puuduvast mootorist.

Mulle "kohutavalt meeldivad" kah sellised autoostjad, kes muudkui vigisevad, milline see auto ei ole ja mis kõik veel peaks olema. Auto on paraku selline nagu on, huviline otsib ise puuduvad asjad, kui neid oluliseks peab, sellest ka olematu hind (täiskomplektse auto hind oleks ikka röögatu juba enne restaureerimist). Ma ise kuulun paraku nende hulka, kes ei arva, et kõik maailma uunikumid tuleks taastada originaaliks, vaid hindan kõrgelt ka ajastukohaseid "ratsionaliseerimisprojekte" a´la Volga sildade-mootoritega Pobedad ja Opel Kapitänid, Fiati käimari ja 16V kaanega Zhigullid, Granada mootoriga Taunused jne. See on samuti osa meie ajaloost ja oluliselt vähemal määral esindatud kui stardardne tehasetoodang. Oma jutu tõestuseks algab mul koos soola kadumisega teedelt juba kümnes hooaeg uunikumi roolis kuni lume tulekuni, iga-aastane läbisõit ainuüksi uunikumi roolis kipub olema suurem kui suurel osal foorumirahvast. St auto(d) on restaureeritud ja moditud tänavakonditsiooni ning igapäevaselt rikastamas tänavapilti, mitte aastakümneid ootejärjekorras mingi liistu otsingute taga. Vähemalt müüja jutu järgi on selle Mersu tänavalegaalseks saamine üsna lihtne ülesanne ning peaks rahuldama vanatehnikahuvilise igapäevaseid liikumisvajadusi enam kui hästi. Sh ka esinduslikult vaatamata mõnele puuduvale liistule, mille asendamisele mõne teise auto sarnase liistuga ei vaata keegi viltu igapäevaliikuri puhul.

Demagoogiline jura oma postituse õigustamiseks. Muuseas, üks demagoogiavõtteid on enda bs väite hilisem uputamine võimalikult pika teksti hulka.

Algne väide "väga kompu topeltstangemerss" ei päde kohe mitte kusagilt otsast. Oleks sa kirjutanud, et saadaval on kahtlase väärtusega ratastel kere, võiks seda aktsepteerida.

See, millega sina sõidad või ei sõida ja kui palju, ei puutu praegu absoluutselt teemasse. Mina lihtsalt valgustasin asjaolu, et eelnimetatud isend ei kvalifitseeru mitte kuidagi selle foorumi alateema objektiks.

Väitele "Mulle "kohutavalt meeldivad" kah sellised autoostjad, kes muudkui vigisevad, milline see auto ei ole ja mis kõik veel peaks olema", ma ei tahaks oponeerida, sest see ka ju ei ole praegu teemaks. Kuigi, müüdav auto võiks ju vähemasti olemas olla kui ma teda ostma lähen. See Peugeot ilmselt ei ole seal selle raha eest saadaval...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 01:04 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
krss

Mulle "kohutavalt meeldivad" kah sellised autoostjad, kes muudkui vigisevad, milline see auto ei ole ja mis kõik veel peaks olema. Auto on paraku selline nagu on, huviline otsib ise puuduvad asjad, kui neid oluliseks peab, sellest ka olematu hind (täiskomplektse auto hind oleks ikka röögatu juba enne restaureerimist). Ma ise kuulun paraku nende hulka, kes ei arva, et kõik maailma uunikumid tuleks taastada originaaliks, vaid hindan kõrgelt ka ajastukohaseid "ratsionaliseerimisprojekte" a´la Volga sildade-mootoritega Pobedad ja Opel Kapitänid, Fiati käimari ja 16V kaanega Zhigullid, Granada mootoriga Taunused jne. See on samuti osa meie ajaloost ja oluliselt vähemal määral esindatud kui stardardne tehasetoodang. Oma jutu tõestuseks algab mul koos soola kadumisega teedelt juba kümnes hooaeg uunikumi roolis kuni lume tulekuni, iga-aastane läbisõit ainuüksi uunikumi roolis kipub olema suurem kui suurel osal foorumirahvast. St auto(d) on restaureeritud ja moditud tänavakonditsiooni ning igapäevaselt rikastamas tänavapilti, mitte aastakümneid ootejärjekorras mingi liistu otsingute taga. Vähemalt müüja jutu järgi on selle Mersu tänavalegaalseks saamine üsna lihtne ülesanne ning peaks rahuldama vanatehnikahuvilise igapäevaseid liikumisvajadusi enam kui hästi. Sh ka esinduslikult vaatamata mõnele puuduvale liistule, mille asendamisele mõne teise auto sarnase liistuga ei vaata keegi viltu igapäevaliikuri puhul.

PLUS 1 tubisti!
Kahjuks tundub, et tõesti on täna vägagi raske normaalset autot normaalse hinnaga müüa, rääkimata klassikutest või mõnest projekti autost...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 15:41 
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
rain0102 kirjutas:
loudnproud kirjutas:

haha, tahtsin just kirjutada, et keegi äkki vana freelanderi audi tagasi kokku visanud :D

tean selle auto kohta öelda seda, et selle eest on hoolitsetud korralikult. Omanik töötab Autoasi remondi töökojas ja olen mitmel korral rääkinud temaga tema autost jne... aegajalt putitab seda. Minek on küll autol väga meeldiv. Välimuse poolest olid mingid liistud varem lahti, kuid nüüd ei tea kas ta on need ära vahetanud vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 17:11 
Kasutaja avatar

Pilt
Pilt
http://auto.motors24.ee/vehicles/380717-Renault-25-1986.aspx?pg=1&sort=paid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 18:03 
Kasutaja avatar

ma tahaks näha, millal siia teemasse esimene haruldane ja soodne masina postitatakse.
Kes siit teemast tegelikult ka keegi midagi ära on ostnud? Ma ei pea silmas, et endale põllurallikaks vaid ikka pensoni sambaks?
Ja käed püsti, kes mõne krrs postitatud piiritaguse masinal järgi on käinud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 19:45 
Kasutaja avatar

Ega siis kohe esimese ettejuhtuva auto peale pea kuhugi jooksma hakkama. Lihtsalt vaadata on ka ju hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 15:54 
Kasutaja avatar

Võib väita, et selliseid pole ka just sellise hinnaga väga palju liikvel

B7 Alpina

http://en.autogidas.lt/bmw-545-e28-alpi ... 52817.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2013 20:15 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
nrgchris kirjutas:
rain0102 kirjutas:
loudnproud kirjutas:

441 AXM oli see, mille freelander p*rse keeras.

kelle arust per*se kelle arust mitte. Kiitjaid on rohkem kui laimajaid. ja nüüd need kõvad mehed.. oi oleks ma teadnud et plus sellise hinna eest müügis jookske ja ostke. jutumehed.
kui oleks vajadust ja viitsimist. Siis läheks ostaks selle ära ja teeks sama projekti uuesti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2013 21:37 
Kasutaja avatar

no kuule nii äss pakkumine ju.. võtad emalt laenu.. nagu seal teemas jant käis. Lihtsalt mulle teeb siiani nalja see :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2013 13:19 
Kasutaja avatar

Kelle ema siin laenu annab :?

Freelander nüüd ehita oma diisel A4 S4jaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2013 21:04 
Kasutaja avatar

http://www.soov.ee/viljandimaa/Vw_Golf_ ... m?ca=1&w=3

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2013 19:17 
Kasutaja avatar

Igati äss diil
http://www.auto24.ee/used/1301889
Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2377 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 159  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis