kelu kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
123 kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
Mina talitan lambaga nüüd juba teistkordselt nii. Esimene kord oli jube hää.
http://toidutare.ee/argitoidud/1B5F8/Krt kas lihtsalt ahjuplaadil ei kannata kuidagi teha?
Ahjupott hetkel 150km kaugusel.
Sa ei mahuta sinna kahjuks kõike seda ära, vedelikku ja kartulit on ikka üksjagu. Viimaseta muidugi saab ka soovikorral, aga kastmega on keeruline. Kelleltki naabrilt või tuttavalt vormi ikka saab.
Jube kahtlane retsept, lihaosa kõik ok, aga kartulid ja muu mudru koorega sinna põhja? Ja siis küpsetad 4h ja hakkad 1cm sulanud lambarasva kihi alt seda kartuliplöga välja õngitsema.
Lugedes nagu kõlab ilusasti, aga reaalsuses vist nii rasvane jama hakkab suht sekunditega vastu.
Ei ole nii hullu üldse. Ma pidin isegi retsepti korra üle lugema, sest see kartul põhja ja järgnev jutt on üksjagu vasturääkivad. Tegelikult poole või kolmveerandi küpsetusaja möödudes lisab need sinna juurde. Kartul tuleb hea krõbe ja üldist lõpptulemust on kiidetud kõigi poolt, sh. ka nende poolt, kes muidu lammast pelgavad (sest nad muidugi on varem saanud vanadussurma surnud liha). Mina olen praetükiks väherasvase kevadise talle kintsu alati valinud.
Pilt selle retsepti juures on muide reaalne lõpptulemus.