Enda kogemustest võin öelda, et pannilabidas peab õige olema ja liiga kõrget temperatuuri pikemajaliselt ei talu pannid. Olnud nii Prismast korralikke paksupõhjaga panne kui ka keskmise põhjapaksusega. Eelmine pann oli kasutusel 4-5 aastat. Rohkem kui aasta on kasutusel IKEA 365+ seeria komplekt, sarnane
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30286416/Käepidemed teised. Oma rumalusest on panni küpsetuspinnal väike täke sees aga ei sega kuidagi kasutamist. Pann eraldi 15 eurot ja ei näe mina küll mingit erinevust eelmiste pannidega. Nõudepesuvahendiga alati pesnud ja pole see probleeme tekitanud. Pigem olen vaadanud, et raskem on puhastada siis, kui liha praadimisel näiteks liiga vara, liiga kuumale pannile soola ja pipart panna.
Nüüd olen kõigepealt pruunistanud, kuumus maha ja siis maitseained peale.
Malmpann IKEA-st. 25 aastat garantiid, hea külmutaud köögivilju kõrge temperatuuriga praadida.
Ei mingit erilist hooldust, pesuvahend, svamm. Jäin kahtlema, äkki teen valesti ja esimene google vaste:
http://www.ohtuleht.ee/657842/malmpanni ... -arvataksePilti ka:
http://www.upload.ee/image/5430513/Scre ... -13-02.jpgIKEA 365+ pannil olevad täkked ei põhjusta nakkumist ja ei raskenda kuidagi panni puhastamist. Ausalt öeldes ma ei teagi, ka selle on põhjustanud pannilabidas või on defektne pann. Samas kuna kogu tegevus käib enamuses keskel, siis peab ikka vist ennast süüdistama. Malmpann on kõige vanem aga samas ka kõige vähem kasutuses, ei viitsi seda kolakat alati kapipõhjast otsida.
OUMBÄRLIG on kõige uuem, 6 kuud vast ja pinnal ei ole ühtegi märki kulumisest.